• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğinizden duyduğunuz en güzel söz neydi?

Dargin odugumuzda Yolladigi mesaj:

Mecnun değilim dost; lakin çağırırsan çöllere gelirim. Sana yalan halde gelmem, toplarım özümü yalın halde gelirim. Kapıyı çaldığında "kim o?"dersen; ben olmam kapında sen olur gelirim.Sen gel de yeter ki,yola yük olmam,yol olur gelirim...

Son düzenleme:
O kalbindeki meleğe aşığım.
Melekten tek farkın kanatsızsın :)
Ben bir melekle evliyim.

Hep der bunu, bekarkende evlenince hep dedi.
Hoşuma gider benimde.

Son düzenleme:
Eğer Uzun Zaman Telde Filan Konuşmamışsak Saat Kaç Olursa Olsun Arar
"Oyyy Sesine Nefesine Gülüşüne Kurban Olurum Ben Aşkım Çok Özledim" Der Ve Beni Eritir Bitirir :asigim:

işlerinin yogunlugundan bazen 3 4 saat konusmadıgımız oluyor tabı kızdıgımı bılr hemen senı sevıyorum her zaman aklımdasın yazar.tabi yelkenler suya düşer aşkımı oledım yahu sarılasım geldı onasempatiksalakcinni

Daha yeni tanışmıştık ne çıkıyoruz ne çıkmıyoruz aslında gönlüm vardı ama birazcık naz mı yaptım artık ben de bilmiyorum. Bi akşam geziyoduk beni durağa bırakıcaktı. Konuşuoduk falan ben senle evlencem he söliyim bak sonra deme bana sürpriz oldu bana hiç haber vermedin diye dedi. Bu benim çok hoşuma gitmişti belki de o lafından sonra aşık oldum ona. Canım bebeğim..

En güzeli değildi belki ama en tazesinden dün söylediği sözü söyleyeyim.
Bacağından rahatsızdı, 2 gündür ağrısına uyuyamıyormuş(küstük, konuşmuyorduk o sıra)
Sonra dün gece konuşmaya başladık.. Biraz gectikten sonra bacağın ağrıyor mu dedim?
"Seninleyken hissettiğim tek şey sensin" dedi.
Bittim.akannehir

:asigim:

Benim de hayatımda şu ana kadar ilk aşık olduğum kişiydi...!Bana GÜLÜM derdi.Bu söz içimi ısıtırdı...!Ama İlişkimizi sürdüremedik.Bitirmek zorundaydık..!Bu sözü duyunca hala aklıma o gelir...!Geçmişte yaşadığın aşk unutulmuyor...bir kelime bile bazen hatırlatıyor onu..!Alışılıyor...!Ama alışmak sevmekten daha zor derler ya...!Alışana kadar canın çok yanıyor..!Ama onun aşkı bu kadar mış...!kalbinde solan bir gül oldum artık...!

Çok şükür yarim sevgisini dile getirmekte cimri davranmıyor.
En son söylediği şey:
Hayatımda senin kadar beni içten sevebilecek, senin kadar sadık ve seni sevdiğim kadar sevebileceğim başka biri olamaz! Benim için çok değerlisin. ışte bu yüzden seni kaybetmeye niyetim yok. Elimden gelen her fedakarlığı yaparım buna değersin çünkü.:asigim:

oyy güzelmiş yaayerimseniben

gözlerindeki seni seviyorum kelimesini gözlerimle okumak istiyorum:asigim:Şeniz

hayatımda pişman olmadıgım tek şeysın senı sevıyorum.3 senelık ılıskı daha coktur ama hatırlamıyorum en yakın zaman bu.

Genelde ÖMRÜM der bana aşkım ama en son onu bayramda 1 haftalığına memleketine annesini babasına görmeye uğurladım ve gitmesini istedim çok ağladım oda bana bi msj attı. '' Sen ağlarsan ben cesaretsiz zavallı biri olurum ben neşemi gücümü senden alıyorum benim arkamda aslan gibi bir kadın ol hayatımda iki kadın var biri sen diğeri annem seninle yaşıycağımız çok bayram var ama onlarla son bayramım olabilir sen benim KALBİMSİN demişti iki kat fazla ağladım ama ben bunu duyunca :1:

beni mutlu etmesi için sadece seni seviyorum demesi yeterliydi...
bir keresinde ben çok mutsuzdum hayata küsmek gibi birşeydi işte, ama arkadaştık dha aramızda bir şey yoktu oda demişti ki küsme böyle daha yaşayacağın güzel günler var, hayata tutunman mutlu olmann için bir çok neden çıkacak karşına demişti bende o zamanlar saçmalama gibisinden bir şeyler demiştim=) onunla birlikteyken de bu sözü hatırlattım, hayata tutunduğum dalımsın herşeyimsin falan demiştim.. onun bana söylediği bir sürü şey var ama hiç birini hatırlayıp yaramı deşmek istemiyorum, güzel günlerdi.. Şimdiki sevgilisiyle mutlu sanırım =) bana söylediklerini onada söylüyor görüyorum =) ...

"aşkım kafamda terazi oluşturdum.
dünyada 3milyar kadın var.
terazinin bir tarafına 3milyar kadını koydum.
seni 10cm yukardan diğer tarafa bıraktım.
sen ağır basınca o 3milyar kadının hepsi kefeden düştü aşkım"

bu mesajı yazmıştı bana aşkım benim :69::69::69::16::16::16:

Back