Sevdiğiniz Kişi ile Siyasi Görüşleriniz Farklı Olsa, Ne Yaparsınız????

Farklı Siyasi Görüş İlişkide Önemli mi?

• Ben Özgür Kızım, Oyum Bana Aittir, Kimseye Söylemem

OY: 3 5,5%
  • Fikrimi Paylaşırım, Ama Kararımı Değiştirmem

OY: 48 87,3%
  • Ben Bilmem, Beyim Bilir

OY: 4 7,3%
  • Bir Fikrim Yok

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    55
  • Anket Kapalı .
anket bence eksik olmuş
kesinlikle hayır .............
fikirlerimiz ayrı ama farketmez.............
falan filan gibi şıklar eklemeliydin..

bizimde siyasi görüşlerimiz ayrı biz çok fazla konuşmamaya özen gösteriyoruz yorumlarımızı yaparken kırıcı konuşmuyoruz bölece bizim için çok ufak bi ayrıntı oluyo sadece

ya kesinlikle doğru,bu sadece farklı partiye oy vermek degil aynı zamanda kafa yapısı,yetiştiriliş tarzıdır ve bunları yansıtır.siyasetle ilgili olmayıp sadece oy vermiş olmak icin verenleri ayrı tutuyorum.
ama herşey güzel gidiyorsa sırf bu sebepten ilişkimi bitirmem.ama en bastan beri biliyorsam sanırım istemem cok zıt fikirlerde oldugum birini
turkbayragi

bızım seçim dönemi çok kavgamız olmuştu.doğu kökenli oldugu için bende koyu bir milliyetçilik görüşüne sahip bir partiyi benimsediğim için baştan beri o dönemde sorunlarımız farklılaşmıştı bencede önemli sonuçta ıkı farklı ınsanız herkesin görüşü kendinedir olayı olamaz sevdiğin insansa benzer görüşlere sahip olunmalıdır.

dünya görüşümüz yakın olduğu için siyasi anlamda sorun çıkmıyor
çok zıt görüşler olmadığı sürece sorun yaşanacağını düşünmüyorum.

sizin yaptıgınız kavga çıkmasın diye olayın üstünü kapatmak olmuş
bence ilerde yine açılcak konu ve tartışma çıkcak
sevdigim insanla aynı olmasa da yakın görüşerde olmalıyım
çok farklı iki uç olsaydık istemezdm onu

Fikrimi Paylaşırım, Ama Kararımı Değiştirmem

Eşimle ayrıştığımız noktalar olabilir bu durumda konuyu uzatmaz, kendi
doğrumu dikkate alırım. Sonuçta herkes kendi hür iradesini kullanıyor.

hiç dert değil...
siyasetle işi olmayan biriyim...

siyasi görüşler aşırı uç noktalarda çokk farklı konu açılıncaa ortalık toz dumannnnklava::lepi:

benim için önemki. benim görüşüm taban tabana zıt biriyle olmam mümkün değil.
o siyasi görüş,kişinin, hayata bakışını,değerlerini de, da gösterir ,bize. ve ,bu benimkinden farklıysa olmaz .
imkansız...

Cevap şıkları
Farklı Siyasi Görüş ılişkide Önemli mi?
Ben Özgür Kızım, Oyum Bana Aittir, Kimseye Söylemem
Fikrimi Paylaşırım, Ama Kararımı Değiştirmem
Ben Bilmem, Beyim Bilir
Bir Fikrim Yok
burada bir şık daha olmalıydı.
kesinlikle olmaz.
benim görüşüm....

Son düzenleyen: Moderatör:

çok doğru söylemişsin
siyasi görüş hayata bakıştır
benimle benzer düşüncelere sahip olmayan biri benimle olan hayatında uyumsuzluk yaşayabilir
başta farklılıklar güzel gibi görünse de aslında çatıştırıcıdır..

ne görüşte olursa olsun,
bana da o görüşü empoze etmeye çalışmadıkça (hoş empoze edemez de çalışması bile yeter)
benim yaşayışımı şekillendirmeye çalışmadıkça hiçbir mahsuru yoktur
hatta farklı fikirleri severim, tek kuralım benim düşünceme de saygı duyulmasıdır...

asla ve asla farklı görüşü savunan biriyle birlikte olamazdım....

bu benim hayatımda çok önemli bi kriter.....

kesinlikle olmazdı böyle birşey şıklarda olmalıydı...

Bizim siyasi görüşlerimiz farklıdır(siyasi parti konusunda)
Ama zaten siyaset demek yalan demek benim için
Hepimiz bi yalanın peşindeyiz yani
Asla bi siyasi görüşe körükörüne bağlanmayı doğru bulmuyorum
Ayrıca benden farklı düşünen herkese sonsuz saygım var
Sonuçta herkesin fikri farklı olmasaydı siyasetin,demokrasinin ne anlamı olurdu ki???
O yüzden bir siyasi görüşe sahip olan kendi düşüncesine sahip olmayan insanlara öcü gibi bakan insanlara çok acıyorum.
Yani siyasi görüşümüzün farklı olması kadar doğal bişey olamaz :1closedeyes:
ıkimizin fikri farklıdır ve birbirimize saygı duyuyoruz

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen kaydirigubbakcemile5
Ki zaten şu an siyasi görüşü benimkinden farklı olan biriyle beraberim ve siyasi konuları ne o ne de ben pek sevip ilgilenmiyoruz. Konuşunca da saygı çerçevesinde konuşup konuyu kapatıyoruz. Evet ya saygı çok önemli yerimseniben

Eğer çok zıt olsaydık anlaşamazdık...
Daha evvel bunun zorluğunu yaşadım...
Benim mesleğim siyaset sayılır, o nedenle, siyaseti yalan gören arkidişim Kedi'ye sevgilerimi gönderiyorum :))) :roflol:

Sevgilimle temelde aynı siyasi görüşte olsak ta,
Politika anlamında ayrıldığımız noktalar var...Bu da çok doğal...Eğlenceli oluyor tartışmak :))

Siyaset zaten bir uzlaşma sanatıdır, ama uzlaşmak şart değildir, önemli olan bunu başarmaya çalışmaktır. Karşılıklı saygı da, bu çabanın derecesi ile alakadardır...

Benim için problem değil.
Siyasetle fazla ilgimiz olmadığı için herhangi bir sorun yaşanmıyor.
Tabiki her ikimizinde siyasi görüşleri var.
Düşünceleriyle benim hayatım üzerinde baskı kurmadığı sürece,beni etkileyip,yaşamıma müdahale etmediği sürece saygı gösteririm,saygıda beklerim.
Aşırı fikir ayrılıkları yaşandığı zaman sağlıklı yürüyen bir ilişki olmaz nitekim.
Kişiler hayatının her alanına siyaseti sokmadıkları sürece,bu konuda sorun yaşanacağını sanmıyorum.

tabiki kendi görüşümü benimsetmeye çalışırım bundan iyi propagandamı olur. bi şık daha eklemelisiniz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…