Sevdiğiniz Kişi ile Siyasi Görüşleriniz Farklı Olsa, Ne Yaparsınız????

Farklı Siyasi Görüş İlişkide Önemli mi?

• Ben Özgür Kızım, Oyum Bana Aittir, Kimseye Söylemem

OY: 3 5,5%
  • Fikrimi Paylaşırım, Ama Kararımı Değiştirmem

OY: 48 87,3%
  • Ben Bilmem, Beyim Bilir

OY: 4 7,3%
  • Bir Fikrim Yok

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    55
  • Anket Kapalı .

DustHaze

Dedesinin Meneksesi
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
4.290
3
116
40
Almanya
Merhaba,

sevgiliniz, sözlünüz ya da nişanlınız, bir seçim öncesi siyasi görüşlerinizin farklı olduğunu farkettiniz. Ne yaparsınız?

O'na karşı fikirlerimde hep açık olmaya çalıştım. Ama seçim doneminde bu bazı çatışmalara sebep oldu.

ıkimizde inatçı, ve dediğini savunan tipler olduğumuz için, küslük bile yaşandı aramızda.

Şimdi siyasetten hiç konusmuyoruz. Ama bunun ileri de daha buyuk problemlere sebep olmasından korkuyorum...

Ben sevdiğim insanla aynı yönde olmak isterim
Aynı görüşü benimsemeliyiz
farklılıkları sevmiyorum , birde ilişkimizde çatışmaların çıkmasınıda istemem
Farklılıkları sevmediğim için ayrılırdım..

eşimle siyası görüşümüz aynı yönde ..
aynı olmasa bıle o bana karısmazdı ben ona karısmazdım..

karısırsa da evlenmeden önce uzun yıllar ıcktık mutlaka bellı ederdı..ayrılırdık..

kimse kimsenin hayatına düşüncelerine müdahele etmek zorunda degıl ki..

Canım benim sevgilimle siyasi fikirlerim de ayrı ama hiç bir zaman sorun hatta küslük gibi birşey olmadı aramızda.
Annem ile babamında siyasi görüşleri ayrıydı ama aralarında ufacık bir tartışma geçtiğini bilmem bu konuda.

benim için onun oy verdiği parti onemli değil. Aslında çoğu zaman onun için de oyle.

ama bazen nedense önemliymiş gibi davranıyor.

benim sevgilimle siyasi görüşüm aynı oyüzden bu konuda bi sorun yaşamadık.
ama farklı olsaydı da kimse için siyasi görüşümden vazgeçmezdim,ona da karışmazdım.
bu konuda insanların özgür bırakılmasından yanayım :1closedeyes:

Benim için zerre kadar sorun olmazdı açıkçası sonuçta kopyammış gibi her şeyde aynı şeyi düşünmek zorunda değiliz o ayrı bir birey, ben ayrı bir bireyim herkes düşüncesinde özgürdür.

Ne o beni onun gibi düşünmeye zorlayabilir ne de ben onu.

düşünceler değişebilir. farklı düşünceler olabilir. saygı duyarım. ama pek te konuşmamaya özen gösteririm. çünkü ince konular bunlar.

farklı görüşten birisi ile olmadım,a partiye oy vermek b partiye oy vermek olarak basit görmüyorum,siyasi görüş hayata bakışı ,kafa yapısı vs dir.Ben bunlara önem veririm,çatışmalar yaşanabilir,ilerleyen zamanlarda farklılıklar sorun yaratır.Evlenip çocukta olunca,çocuğun yetişmesinde de önemi ortaya çıkacaktır yine.Arkadaşım değil ki ,sevgilim eşim ...

Son düzenleyen: Moderatör:
evet malesef, beni kimse ilgilendirmez, karışmamalı kimse kimseye denemiyor.

Ama bu zamana kadar bir konuda kesin tavır sergiledim. Zaten çatışmalarımız da bundan dolayı oldu. Ben 2 farklı birey olarak ortak bir yaşam sürdürebileceğimizi, bunun da karşılıklı sevgi, saygı ve anlayışla olacağını soyledim.

Sanırım artık o da bunu anladı, yani şimdilik öyle gözüküyor.

Boşuna dememişler erkekler hep geç olgunlaşır diye

bizimm görüşlerimiz aynı ikimzide aynıpartidenizzz :sm_cool: ama farklı olsada herkes özgür güzelim istediginee versin bananeeee

bizim görüşlerimiz farklı olsa bile bu ilişkimizi etkileyemez
sonuçta ikimizinde farklı fikirleri olabilir
siyaset bizim ilişkimize yön verebilecek bir olgu değil kesinlikle

eğer benim görüşümün tam tersi bi görüşte ve bu konuda bayaa koyuysa istemezdim şahsen.
yani öyle birine zaten yaklaşmazdım.
düşünceler farklı oluyo bikere.ama yoksa ayrı görüşte olup bunu normal bi şekilde devam ettirince hiç bi sorunuda olamz yani.
kısacası onun tutumuna bağlı.bazı erkekler var malum hayatı siyaset ve yaşam şekillleride tamamen buna göre olan..

çok önemli ve hassas bir konu bu
siyasi yönden bana zıt olan birini sevseydim fazla devam ettirmezdim ayrılırdım kuvvetle muhtemel

herkez istediği görüşte olabilir tabi uç noktalar olmamak şartıyla

Son düzenleme:
şimdi siyaset derken neden bahsediyosun. ben sevmiyorum böle üstü kapalı yorumları patadanak dalarım konuya.

ben başörtülüyüm, kalkıp da aşırı derecede başörtüsüne karşı olan bir insan zaten benimle bir ilişki yaşamak istemez. ben de onu istemem. bumudur sorduğun olay? eğer ufak farklılıklarsa sorun olmaz ama taban tabana zıtsa imkansız gibi bir şey.

çünkü son yıllarda ülkede siyasi görüş dediğin olay çoğunluk tarafından siyah ve beyaz olarak agılanıyor, grileri algılayamıyorlar. dediğim gibi siyaset içine herşey girdi.

aramızda konusunun geçtiğini hiç hatrlamam olmasında zaten benm düşüncelerim bende kalsın bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…