Anket Sevdiginiz insanla evlenmek için ailenizi nasıl ikna ettiniz?

Sevdiginiz insanla evlenmek icin ailenizi nasil ikna ettiniz?

• Ailemle oturup ciddi bir sekilde konustum

OY: 6 25,0%
  • Agladim, sizladim sonunda dayanamayip kabul ettiler

OY: 5 20,8%
  • Ailenin diger fertlerini ortaya koyarak razi ettim

OY: 2 8,3%
  • Diger (aciklama)

OY: 11 45,8%

• Ankete Katılan
    24
valla ikna etmeme gerek kalmadı.babamla annem sevmesem,uygun olmasa , tanıştırmaya getirmezdim diye düşündüler.ciddi olduğumu biliyorlardı,sevdiğimi ....

arkadaşlar aynı durumu şuanda ben yaşıyorum ve nette araştırmaya başladım sizleri buldum. öncelikle 17 yaşındayım ve 1 bucuk yıldır sevdiğim insanla beraberim.. Anneme bahsediyorum devamlı bişeyleri bahane ediyo onunla olmamam için. yaşımı bahane edıyo bıde ama daha once baska bırıyle nişanlandırmaya çalıştılar, ailemi arkaya almak istemiyorum silmek istemiyorum. Ama sevdiğim insanlada evlenmezsem çok pişman olurum hergün ölürüm.. nolur yardım edin akıl verin ne yapmam lazım :'( biz sadece adı konsun istiyoruz ailem bilsin istiyoruz hemen evlencez demiyoruz ki sadece rahat görüşebilmek istiyoruz. bu arada okumuyorum kendi işimizde çalısıyorum. benneyaptımki

arkadaşlar aynı durumu şuanda ben yaşıyorum ve nette araştırmaya başladım sizleri buldum. öncelikle 17 yaşındayım ve 1 bucuk yıldır sevdiğim insanla beraberim.. Anneme bahsediyorum devamlı bişeyleri bahane ediyo onunla olmamam için. yaşımı bahane edıyo bıde ama daha once baska bırıyle nişanlandırmaya çalıştılar, ailemi arkaya almak istemiyorum silmek istemiyorum. Ama sevdiğim insanlada evlenmezsem çok pişman olurum hergün ölürüm.. nolur yardım edin akıl verin ne yapmam lazım :'( biz sadece adı konsun istiyoruz ailem bilsin istiyoruz hemen evlencez demiyoruz ki sadece rahat görüşebilmek istiyoruz. bu arada okumuyorum kendi işimizde çalısıyorum. benneyaptımki

17 yas icin evlilik adimi atmak cok cok erken canim. Okuyor olmamanda bu gercegi degistirmez. Her anne baba kizinin sectigi adama öncelikle mesafeli ve süpheli bakarlar. Bu cok normal. Benim ailemde öyleydi ama tanidiktan sonra cok sevdiler.
Ayrica annen yasini bahane etmiyordur bence, bu bahane degil bir gercek. Evlilik karari 20mili yaslara gelinmeden alinmamali bence. Bir 3 sene sonra cok daha akli basinda düsüneceksin. Zaten siz birbirinizi seviyorsaniz gercekten beklersiniz, kimsede evlenmenize engel olamaz, olmazda zaten. Cocuklar bu kadar sene beklemisler demekki istiyorlar birbirlerini düsüncesi olusur büyüklerin aklinda. Sabret canim, acele davranmaktansa sabredip beklemek ve ondan sonra adim atmak cok cok daha iyi.

Allah sizi birbirinize bagislasin.

Back