Sevdiğiniz Erkeğin İstediği Kadın Tiplemesini Öğrenmek İster misiniz ?

ben saatini vermemişim hmm 07.11.1990 da doğmuş burcu akrep yükselenide akrep cıkıyor sabaha karşı 5 ve 5 bucuk arasında doğmuş

canım ay burcu yengeçte....bunun üzerine burcu akrep yükseleni akrep ve venüsüde akrepte...ve 4 gezegende akrep stelyumları var....vay anasını diyorum:) şimdi yazdığım konumları ele alırsak bu erkek kesinlikle çok duygusal olabilir...duygusallıktan kastım sadece sulu gözlülük değil her anlamdaki duygusallıktan bahsediyorum...o gizli bi romantik olabilir...kesinlikle sadık kalabilir ilişkisinde...çok seviyo ise karşı tarafı gerçekten her fedakarlığı yapabilir herşeyi göze alabilir...ay burcunun yengeç olması ve haritasında akrep ağırlıklı olduğundan çok sahiplenebilir seni aşırıyada kaçabilir ve çok kıskanç olabilir hatta paranoyak derecesinde de olabilir bu...bazen anlayışlı sağ duyulu olabilir ama genelde zor bi erkek olabilir bu...sanırım bu erkeğin güzel bi yüzü olmasa bile müthiş bi çekiciliğe sahip olabilir...

venüsü akrepte....buna karşılık marsıda 8. evinde...yani cinsel istekleri cinsel gücü tutukusu fazla olabilir....tutkusuz soğuk kadınla bi süreden sonra yapamayabilir...çünkü arzuları çok fazla olabilir...ilişkisinde tutku alış verişini yoğun yaşamak isteyecektir...monoton bi ilişki asla istemez...onu heyecanlandıran kışkırtan ve kendi gibi cinselliği güçlü bi kadın ister...sevgisini belli edemeyen bi kadın olursa sürekli şüpheyle yaşayabilir...bu erkek onda şehvet duygularını uyandıran,baştan çıkaran,enerjisi yüksek ve kesinlikle gizemli bulduğu kadınları çekici bulabilir...sevdiği kadın güzel olmasa bile çekici ve sexi olmalı onun için...ve duyguları çok güçlü olduğundan duygusuz anlayışsız olan bi kadınla yapamaz...

bu arada canm seninde burç konumlarını çok merek ettim...eğer bu erkekle berabersen bi hayli sabırlı olmalısın..

02.06.1980 saat gece 1.30 :)) bakarsan sevinirim cnm.

ay burcu oğlakta...bu erkek ilişkisinde biraz soğuk mesafeli olabilir...kuralcı ve otoriter olabilir...onunla inatlaşmamanı tavsiye ederim çünkü inadın inadı onda olabilir...parasal konularda çok dikkatli ve tutumlu davranabilir...duygularını belli etmemekten yanadır hep...herşeyi ciddiye alabilir...her neye kendisini vermişse bütün gücü ve ciddiyetiyle başarır o...duygusal ve romantik bi erkek olmayabilir ilişkide çoğu kez mantığını kullanabilir...işine ,evine sadık ve düşkündür..ilişkide pek öyle canım cicim sırnaşık ve sıcak olmayabilir...

venüsü yengeçte...bu erkek sevdiğini daima korumak kollamak ister aynı şekilde karşı tarafında yapmasını bekler...yengeç anaç bi burç olduğundan bu erkek ona anne şevkati veren kendini güvende hissettiren onu her konuda anlayan bi kadın ister...güzelliği 2. plana atar çünkü o duygularını karşılıklı yaşayacağı onun iç dünyasını anlayan ona herzaman sağ duyulu yaklaşan kadın ister ve ilk bunlara önem verir...yuva ve aile kavramları onun için çok öenmlidir o nedenle yuvasına bağlı sadık huzurlu bi ev ortamı isteyecektir...huzursuz bi ortam gerilimli bi ilişki bu erkeği bıktırabilir ve yıpratabilir...onu sürekli eleştiren bi kadınla yapamaz çünkü kolaylıkla incinebilir...duygusuz anlayışsız bi kadın ona göre değildir...sevdiğinin her dakika onunla ilgilenmesini iteyecektir...yükselenide balık hakikaten çok duygusal bi yapısı olabilir...

09.12.1988 sabah 07:00 istanbul.bakabilirseniz çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.:))

ay burcu yay...güneşi yay merkürü yay yükselen burcu yay...amanın diyorum...yaylar içinde boğulmuş bu erkek:) canım ilk olarak söyleyeceğim tabiki bu erkek aşırı özgürlüğüne düşkün olucaktır ilişkisinde...hayatı dilediği gibi yaşamak isteyecektir...ilişkide kısıtlanmaya şartlanmaya monotonluğa asla gelemeyebilir...açık sözlüdür hatta bazen patavatsız da olabilir...duygusal olmadığından pek empati kurma yeteneğide yoktur diyebilirm..çabuk sıkılır herşeyden hareketli renkli bi insan olabilir...gezmeye farklı şeyler yapmaya bayılır..ilişkisinde de birliklte gezmeyi paylaşmayı sevebilir...

venüsü akrepte....bu erkek gizemli kadınları çekici bulur...güzelliğe bakmayabilir ancak kadının büyüleyici etkileyici gözlerle bakması dikkatini çeker...gizemli ve kendinden ser verip sır vermeyen bi kadın bu erkekte merak uyandırır ve merak onu cezbedebilir...tutkusunu yaşayabileceği bi kadın ister...akrep cinselliğin burcu olduğundan bu erkek ilişkide cinselliği 1. plana koyabilir bazen...ve kendisi gibi cinselliği doruklarda yaşayabileceği bi kadına asla hayır demez...kesinlikle ona her konuda sadık kalan duygularını anlayabilen ona güven veren bi kadın bu erkeği mutlu edebilir...şüpheye düşürülmemesini tavsiye ederim çünkü şüphe altında oldukça ne sevgisini belli eder ne kendini sana açar...bu durumda kaldığında seni kısıtlayabilir herşeyin altında birşey arayabilir....o nedenle ona kesinlikle güven veren bi kadın ister..

evet 18. ay olmadığından ben ay/gün/yıl şeklinde vermiştim ,yeniden yazıyorum gün/ay/yıl şeklinde 18.10.1982 saat 16.00 ve 17.00 arası umarım şimdi bakabilirsiniz

ay burcu akrepte...bu erkeğin sezgileri algıları çok gelişmiş olabilir... o nedenle ondan bişey saklandığında yalan söylenildiğinde bunu hemen sezer...ve akrebin iğnesi meşhurdur bilirsiniz o iğnesini batırmada gecikmez...o nedenle ilişkide ona benim tabirimle yamuk yapıldığında çileden çıkıp taşabilir...duyguları hep uçlardadır ya çok sever ya tam siler ya çok suskun yada fazla yıkıcı olabilir...onu ruhen anlayabilecek birine rastlamadığı sürece kimseye açmaz içini...ve bu erkeğe her zaman sağduyulu ve anlayışlı yaklaşmak gerekebilir...

venüsü terazide...ne kadar güzel bi konum..venüs terazinin doğal evidir ve burda yükselişe geçer...bu erkeğin büyük olasılıkla güzel bi yüzü olabilir yükselenide koç ve boy pos güzel bi fizik verebilir ve güzel sanatlara eğilimlilikte verebilir....e şimdi böyle bi erkek kadında güzelliğe zarafete estetiğe önem vermesinde napsın dimi...bakımsız özensiz kaba bi kadın onu herzaman iter...bi kadın onun gözüne hitab etmeli başta....cazibeli,nerde ne yapmasını bilen,kibar nazik güzel konuşan,güzel bi görünüme sahip olan kadınları kendine çeker...basit bi kadın tembel hantal olan kaba saba davranan bi kadın onları buz gibi soğutur....romantikri ve omantizmi paylaşabileceği bi kadın arar....iltifat etmeyi ve almayı sever...o eşini koluna taktığı zaman onunla her açıdan gurur duymak ister kültürlü bi kadın ister...kavgacı,negatif,fitne fesat içinde olan,sanattan estetikten anlamayan katı soğuk kadınlar venüs terazi erkeğine uygun olmayabilir...

son zamanlarda anlamadım bi olayla karşılatım .....erkek ardaşım askerde herşey normaldi işte yıllardır ite kalka sürdüyz bi şekikde küs barışla ilişkimizi bu seviyeye kadar gietirdk ...askerde ilk 1-6 aya kadar herşey normal gidiyodu....onu görmeye gittm bu ayınsonuna ama gelince yorgunluk ve bıkkınla ayrıldık...keyfimyktu sosyal hayatla alakalı bi kaç sorundan ötürü birazz ilgili oldugu halde lgi istedm ne oldu bende anlamadım herzamanki tiriplerimdi ama birden gideri bimsj attıgını hissettim bende attım ondan sıkıldıgımı bogazıma kadr doldugumu söyledm ...sonra bitti öyle gelişti ..tabi bu digerimsjları yatım ama aynı gün pişman oldum alltan aldım psiokolojine vererek ama tepki vermedi... bende üstelemedm aradan bibuçuk ay geçti neden bu kadar rahat kestirp attgını anlamadım çokdüşündüm süereli arıyan gece gündüz msj atan seni sevyorum diyen kişi nasl bu kadar tepkisiz kalabiliyodu biaydan fazladır aramıyor sormuyor sadece onu arada messengerdan göüüyorum ordanda yazmıyor hiç bşey geçen gün sadece bi leti yazdım üstne yazdı cvp vermedim sil beni dedi ozaman bende sen sil ben rahatsız olmuyorum dedim. sonra geçenlerdede msnime arkdaşımla bi fotmu koydum yine yazdı hemn sevglii yaptın vs diye yokdedim ylaan söylüyosun dedi...facemde ekli degl ya bana facem bak ilişkimizi yazdık dedi sevgli yaptıgını söyledi çok mutluym dedi kafam çokrahat dedi benimde artıksevgili yapmam gerektigini söyledi ...bende face kullanmıyorum dedim var aslında ama sürekli dondurup açıyorum yenien son bi foto attmmıştım oda ylan söyledigimi ekledigim fotoyu söyldi....bende sallamadım yalan söylüyo sandım ama içimede oturdu kıskandıgı için öyle bşey yaptıgını düşündüm sonra mssenden ben yazdım bana evet var dedi hazmedemiyorm dedim bu ne terbiyesizlik dedm bi güzel fırçaladm bana çıkmam gerek dedi seni seviyorum dedi çıktı msnden ....sonra bu olyı ögrenmem gerektigine karar verdim ve faceden ekleme talabi ylladım kabul etmedi bende msj attm cebine arkdaştan evet sevglim var beni affet seni üzmek istemem ama ben. çok güzel planlarımız var ded kısmetse ailemle tanıştırcakmış askerligini bitmesinede daha 6 ayı var ama o izne gelince tanıştırcakmış.. bende sildim msnden seninle hç bişekilde yllarımız keşişmiycek artık dedm hayırlı teskereler dedm yolladım sildim msndende bi orda keliydi zaten.sonra dün gece yine arkdaşımın noya mj atmış bi ciddiye yönelik çok güzel lanlar yaptık ailemle tanıltırcam seninde etrafında degerlendirebilcegin birisi varsa kaçırma degerlendir bul birini benden sana umut yok sana......yaa salak anlamadıgım ben onun peşinden koşmadmkiii tuhaff b imaj çiziyo ayrıca ben arkdaştan msj attım ona yıllrdır hep benim noya ödemeli atan arıyan insan o numaradan msj attım diye ona atıyo daha bi kaç ay önce yanına gittim .....ne olduda birden biree yoluuu açık olsundiyeceksiznizz ama sadece yaptıkları saygısızca onu hazmedemedim ...bide bizim ilişkimizde en çok sorun ettigim herşyi bana sundu mselde facebook yüzünden kavgalarmız beni ailesiyle hep tnıştırcam diyp diyip

8/10/1984 canım saatini bilmiyom burcu terazi oluyo kocamdır kendilerii

canm daha önceki mesajlarım da da belirttiğim gibi tam tesbit bi harita çıkarabilmem için saat gerekiyor...tam kesin saat te vermeyebilirsiniz...venüs ve ay burcunu bulabilmem için sadece saat aralığınıda verebilrisiniz...ama ben tam tespit için saatin verilmesinden yanayım çünkü haritalara baktığımda kritik noktalarda var ise evlerle veya konumlarla ilgili kritik noktalarıda yorumun içine katarak söylüyorum...ama kesin bi harita çıkarmazsam ve sadece venüs ve aya odaklı yaparsam saat tahminide verebilrisiniz...

ay burcunun yengeçte olduğunu bilmiyordum canım çok sağol!!! bende 24 haziran 1995 İstanbul gece saat 1:1 buçuk ta doğdum yükselenim boğa çıkıyor. Yengeç burcuyum ve dediklerin gerçekten doğru. Çok sabırlıyım ona karşı :))))

Son düzenleme:

sadece güneş burçlarını ele alırsak çok iyi bi ikili olabilrsiniz.yengeç herzaman akrebi anlayışlı karşılar birbirlerinin duygusal ihtiyaçlarını bıkmadan paylaşırlar...yalnız doğum saatini gece 1 yada 1 buçuk gibi alırsak yükselenin boğa değil koç çıkıyor...ay burcun boğada ama...güneş yengeçte ay boğada evet sabırlı olabilirsin ilişkilerde...

sabaha karşı diyor 3 5 gibi

canm bu verdiğin saat aralığını ele alarak çıkarım yaptım...

buna göre ay burcu balıkta....eşin sanatsal konularda kabiliyetli olabilir....ilişkide duygusal,kendisini adayan,derin,alıngan ve bağlı olabilir...incinmekten ve incitmekten çok korkarlar...ilişkilerde empatisi çok gelişmiş olabilir...iyi niyetlidir...ilişkisinde herzaman karşı tarafa kendisini sorumlu hisseder...huzursuz ortamlardan kaçar...ilişkisinde hep duygusal haraket edebilir....8. evinde koç ve venüsünde akrep var çekici bi erkek olabilir...ay burcu 7. evde sanırım çekingen bi erkek olabilir ve karşı taraftan duygusallık bekler...ilk adımları eşinden bekleyebilir...hayal dünyası çok geniş olabilir size hayallerini anlatmasına izin verin birlikte yaşayın bunu...

venüsü akrepte....venüs akrebe yerleştiğinde erkeğe çekicilik verebilir...tutku yoğunluğu cinsel güç verebilir...yine 8. evinde de koç olduğundan bu erkeğin her nekadar ay burcu balıkta olsa bile cinselliğe önem verecektir...bu nedenle tutkusu az hissiz soğuk bi kadına bi süreden sonra tahammül edemeyebilir...venüz akrep erkeği kadında güzelliktense sexapliteye bakar ona göre bi kadın bakışlarıyla onu etkilemeli kışkırtmalıdır...her haliyle dişi kadınsı olmalıdır...cinsel anlamda uyuştuğu yada onu doruklara uçuracak bi kadın isteyebilir...tavsiyem venüs akrepteki bir erkeği cinsel açlıkta yada boşlukta bırakmamanızdır...bu onun zayıf noktasıdır...herzaman tutku dolu sadakatli güven veren şüpheye düşürmeyen sahiplenen bi kadın isteyebilir...albenili bi kadın tam ona göredir...

sevgili eforefore....bizimle bişeyler paylaşmak istemişsin fakat asıl sormak istediğin anlatmak istediğin mevzuyu çözemedim...bi sonuca bağlayamamışsın...ne konuda yardımcı olmamızı istersin...

pardon ben yanlış söylemişim anneme sordum gece 2-2 bucuk gibi doğmuşum..

Ben yanlış söylemişim anneme sordum 2-2 buçuk gibi doğmuşum :)

büyük çoğunlukla doğru bilgiler ,çok teşekkür ederim:)

partnerlerin uyumlarını ele alırken ana burç ve yükselenlerin uyumları da çok önemli. temelde toprak ile su, ateş ile hava grubundaki burçlar birbirleri ile uyumludur. iki kişiyi kıyaslarken ana burç ve yükselenin durumları aynı zamanda aşk ve tensel çekim konusunu da açıklar. ayrıca kadın ve erkeğin haritasındaki gezegenlerin dizilimi de önemlidir.

canım ya ben bilmiom benimkinin saatini. ama doğum tarihi 1ocak 1988. soramam hangi saatte doğduğunu. çünkü ayrıyız. hala sevio muyum? evet

23/07/91
Saat sabah 5 ya da 6 arası :)

Teşekkürler şimdiden

ay burcu yayda...öncelikle şunu yazayım bu erkeğin başakta venüs--mars kavuşumu var yani güzel bi yüze çekici bi yüze sahip olabilir...karşı cinse çok çekici gelebilir..hadi yine iyisin ::) ve bu erkek özgürlük meraklısıdır..ilişkisinde sık boğaz edilmeye ablıkaya alınmaya gelemez ve ilişkiyi ya sürdürmekte zorlanır yada sürdüremez....ama bu erkek açık sözlüde olabilir o nedenle sıkıldığı an çekinmeden söyleyebilir...sıkılgan bi yapısı olabilir sürekli değişiklik arar....o nedenle ilişkisinde de değişiklikler arar ve monoton olmasını hiç istemez..duygusal aşırılıklar birine bağlılık gibi davranışlar pek ona göre değildir..çevresi geniştir herkesle arkadaştır..gezip tozmaya bayılır...yay ateş grubundan olduğu için ayı yay olan bi erkekte heran herşeye hevesli ve enerjik olabilir...sınır getiren tabularla dolu geleneksel bi ilişkide yapamayabilir...dürüst ve dobra olabilir..ay burcu yay venüsü başak o yüzden bu ikilik arasında sıkışıp kalabilir çünkü yay başağa göre genelde zıt huylardadır...

venüsü başakta...başta söylenecek olan bu venüs başak erkeği mükemmelliyetçi bi yapıya shaip olabilir...o nedenle karşı taraftanda mükemmellik bekler..bunu fiziksel mükemmellik diye algılama sadece her açıdan mükemmellik kusursuzluk bekler...fazla gösterişli allı pullu kadınlar pek ilgisini çekmez..o sade temiz görünümlü abartısız ama bakımlı daha mütevazı kadınları sevebilir...her açıdan doğru kadına rastlamadığı sürece adım atmaz..beğeniler konusunda seçicidir ve en iyisini arar...eleştirel bi yapısı olabilir gözüne aklına batan ne varsa eleştirebilir çekinmeden...yeri gelir sizin için herşeyi yapar ama yeri gelir içten içe bişeyleri takıntı yapabilir gelip sizi yine eleştirebilir...kadında zeka arar alçakgönüllülük arar düzen temizlik arar...bu erkek ilişkide duygusal hareket etmez asla hep mantıken haraket eder.o nedenle aşırı duygusal bizim tabirimizle sulu gözlü sürekli ilgi bekleyen romantiklik bekleyen bi kadın ona göre değildir..o nedenlede ilk aklına mantığına hitab eden kadınlara yönelebilir..yani bu erkek yüreğiyle değilde aklıyla sever diyebilriim...tutkuları zayıftır kadersel aşklara büyük tutukulu serüvenli aşklar yaşayamaz...eş olarak kendilerine daha önce ilişkisi olmamış yada dokunulmamış kadınlara yönelebilir..sabırlı ve sadıktır mükemmeli arar herzaman ama sadakatsizlik yapmaz ama gelip sen öylesin böylesin şunu yapsan daha iyi olur gibi cümleler kurabilir...çünkü kusursuzluk bekler...herşeyi tam yapmalısın...eğer senin hassas duygusal kolay incinebilen bi yapın varsa ve aşk kadınıysan ilişkide zorlanabilirsin...

başlığa dikkat edersen canm partner uyumu yapmıyoruz zaten ....ama dediğin gibi genel anlamda ele alırsak toprağa---su havaya---ateş uyumludur herzaman....eğer genel anlamda ki bi uyumdan bahsedersek dediklerin doğru olabilir ama analizden bahsedersek ve tensel çekimden bahsedersek kişilerin venüs ve mars gezegen konumları ve bulundukları evlerden bahsedebiliriz...ve haritalarındaki başka olumlu olumsuz açılarıda göz önünde bulundurmak gerekir...eğer ana burç ve yükselen düşük etkilere sahipse yada bulunduğu konumda yükselişte değilse pek baskın ve etkili olmayacaktır başka ağırlıklı gezegenler ve açılar varsa onlar ön planda olacaktır...ama dediğim gibi burda sadece genel anlamda erkeğe ait venüs ve ay konumlarını inceliyoruz partner uyumu yapmıyoruz...genelin altını çizerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…