- 11 Şubat 2010
- 530
- 0
canım ya ben bilmiom benimkinin saatini. ama doğum tarihi 1ocak 1988. soramam hangi saatte doğduğunu. çünkü ayrıyız. hala sevio muyum? evet
saati vermediğin zaman evlerin konumları ve yükselenini çıkaramayız....saati neden istiyorum venüs ve ay burcuna bakarken evlerinin konumlarına ve başka olumsuz kritik konumlar varsa onlarıda yoruma katıyorum...ah canım benim seviyosun ha devam et sevmek güzle şey ay burcumuz duygularımızı iç dünyamızı kimseye açmadığımız hislerimizi gösterir bulunduğu ev konumuysa duygularımızı nerede ne şekilde ifade ettiğimizi gösterir.venüste aynı şekilde
ozaman sana venüs ve ay burcu için genel yorum vereyim
ay burcu ikizlerde...dışa dönük haraketli neşeli pozitif bi yapısı olabilir....herşeye ilgi duyar herşeyi merak eder..duygularında dengesizdir çabuk sıkılır sürekli değişiklik arar yorulmak bilmez...zihinsel enerjisi yüksektir pratik zekası vardır şipşaktır herkese karşı samimidir çevresi arkadaşı çoktur...duygusallık yoktur bu erkekte o nedenle bi kişiye takılıp kalmayabilir bağlanmaz....bide venüsüde kovada bu konumdaki bi erkeğin uzun süreli sağlam bi ilişki yürütmesi çok zor gibi görünüyo
venüsü kovada...bu erkek nazik kibar hoş ve düşünceli olabilir...ilişki kurduğu insanın onu heyecanlandırmasını ve etkilemesini bekleyebilir...meraklı bi yapısı vardır ve gizemli sır dolu bi kadına rastladığında hemen onu çözmeye kalkışabşlir merak eder...özgürlükçü bağımsız bi yapısı olabilir.o nedenle ilişkide onu kısıtlayan sıkan sınır koyan bi kadına denk geldiğinde arkasına bile bakmadan rahatlıkla çekip gidebilir.çünkü hem duygusal değil hem bağlılık duymaz hemde bağımsızdır o....ilişkide romantiklik tutkulu yaklaşımlardansa ilk olarak arkadaşça yaklaşır paylaşımlarda bulunur evrensel bi konu açar ve tartışır sizinle ama bi bakmışsınki hayal kırıklığına uğradın sen yüreğini okşayacak aşk dolu şehvet dolu sözler beklerken o başka almelerde..heleki duygusal bi kadınsan bu ihtimal dahada büyür...çok zeki olabilir.ve karşı cinsinde zeki akıllı ilginç başka kadınlardan farklı sıradışı olan kadınları çekici bulur...farklı giysiler giyen sıradan olmayan onda farklı hisler uyandıran güzel kadınlara ilgi duyabilir...karamsar ketum pasif bi yapın varsa hoşlanmayabilir...ona göre kadın sıkılgan olmayan neşeli konuşkan olmalı...