Sevdiğiniz Erkeğin İstediği Kadın Tiplemesini Öğrenmek İster misiniz ?

canım ya ben bilmiom benimkinin saatini. ama doğum tarihi 1ocak 1988. soramam hangi saatte doğduğunu. çünkü ayrıyız. hala sevio muyum? evet

saati vermediğin zaman evlerin konumları ve yükselenini çıkaramayız....saati neden istiyorum venüs ve ay burcuna bakarken evlerinin konumlarına ve başka olumsuz kritik konumlar varsa onlarıda yoruma katıyorum...ah canım benim seviyosun ha devam et sevmek güzle şey ay burcumuz duygularımızı iç dünyamızı kimseye açmadığımız hislerimizi gösterir bulunduğu ev konumuysa duygularımızı nerede ne şekilde ifade ettiğimizi gösterir.venüste aynı şekilde
ozaman sana venüs ve ay burcu için genel yorum vereyim

ay burcu ikizlerde...dışa dönük haraketli neşeli pozitif bi yapısı olabilir....herşeye ilgi duyar herşeyi merak eder..duygularında dengesizdir çabuk sıkılır sürekli değişiklik arar yorulmak bilmez...zihinsel enerjisi yüksektir pratik zekası vardır şipşaktır herkese karşı samimidir çevresi arkadaşı çoktur...duygusallık yoktur bu erkekte o nedenle bi kişiye takılıp kalmayabilir bağlanmaz....bide venüsüde kovada bu konumdaki bi erkeğin uzun süreli sağlam bi ilişki yürütmesi çok zor gibi görünüyo

venüsü kovada...bu erkek nazik kibar hoş ve düşünceli olabilir...ilişki kurduğu insanın onu heyecanlandırmasını ve etkilemesini bekleyebilir...meraklı bi yapısı vardır ve gizemli sır dolu bi kadına rastladığında hemen onu çözmeye kalkışabşlir merak eder...özgürlükçü bağımsız bi yapısı olabilir.o nedenle ilişkide onu kısıtlayan sıkan sınır koyan bi kadına denk geldiğinde arkasına bile bakmadan rahatlıkla çekip gidebilir.çünkü hem duygusal değil hem bağlılık duymaz hemde bağımsızdır o....ilişkide romantiklik tutkulu yaklaşımlardansa ilk olarak arkadaşça yaklaşır paylaşımlarda bulunur evrensel bi konu açar ve tartışır sizinle ama bi bakmışsınki hayal kırıklığına uğradın sen yüreğini okşayacak aşk dolu şehvet dolu sözler beklerken o başka almelerde..heleki duygusal bi kadınsan bu ihtimal dahada büyür...çok zeki olabilir.ve karşı cinsinde zeki akıllı ilginç başka kadınlardan farklı sıradışı olan kadınları çekici bulur...farklı giysiler giyen sıradan olmayan onda farklı hisler uyandıran güzel kadınlara ilgi duyabilir...karamsar ketum pasif bi yapın varsa hoşlanmayabilir...ona göre kadın sıkılgan olmayan neşeli konuşkan olmalı...

Benim sevgilim 26 yaşında kova burcu erkeği, bende 23 yaşındayım ve teraziyim iyi anlaştığımız söylenir dışarıdan ama . ben halen onun aşık olabileceği kadın tipini çözmüş değilim. evet sevgilim bana aşık değil ne yazık ki

doğum saatin evlerinin konumlarını merak ettiğimden ve haritayı bütünsel olarak merak ettiğimden istiyorum....ama anlaşılıyoki çoğu arkadaşımız saati bilmiyor....ozaman saat şartlanmasını kaldırayım..sadece venüs ve ay burçları üzerine genel yorum yapayım.haritaya tam bakmamış olucam ama olsun...yine saati bilenler versin yada saat aralığı belirtsin bilmeyenler sadece doğum tarihlerini versin onlara genel bakayım...

benim ayrıldığım şahısta kova burcu....dışarıdan bakınca kova ve terazi herzamn uyumludur...tabi başka etkenlere bakmazsak...canım kova buru hakaten diğer burçlardan çok farklı düşünsel olarak.onu tanıyosun zannedersin ama ne yapacağını kestiremiyosun...kesinlikle aşk adamı değiller...ömürlerini bi kadın uğruna feda etmezler..çünkü mantığına uymaz...o herzaman herşeyin en farklısını en ilginç olanını arar..aşık adam rolü ona göre değildir seni göklere çıkaracak sözler söylemez...duygularını hiç belli etmezler...o nedenle karşı tarafı hep şüpheye sokar sevmiyo havası verir sevgi şekli öyledir...hep arkadaşça yaklaışır..ruhu bedeni aklı hep özgür çalışır...

mars burcun kovayla zıt yada kare açı yapıyo ise beklentilerin isteklerin kovadan çok farklı olacaktır...

ya tatlım inan aynı benim "odun"u tarif etmişsin. AYNI. hem de TAMAMEN AYNI ya. bu kadar olur. keşke doğum saatini de bilseydim ama işte ama inan onun neden odun olduğunu şimdi anladım :) herşey gezegenin suçuymuş meğersem

canım şaka bi yana, gerçekten aynı o'nu anlatmışsın aynı.
emeğine, eline, yüreğine sağlık. çok teşekkürler cnm. saolasın

peki canım kadının nasıl bir erkek istediğini söyleyebiliyomusun. Mesela ben kimseyi beğenemiyorum, beğeneceğim kişi nasıl biri bunu merak ediyorum Doğum tarihim 04/11/1984 saati bilmiyorum ama sabaha karşı şafak vakti doğmuşum

Ayrıldığım kişi beni çok beğenmiyormuş.Doğum tarihi 17 şubat 1978 kova..

canımm bana yorum yapmamısın dahaa eşim

13.04.1971 sabah karşı dogmuş

melisdeniz

ay burcu akrepte...sağduyusu algıları hisleri sezgileri fazlasıyla gelişmiş olabilir....gözünden tek bi nokta bile kaçırmaz...duyguları konusunda oldukça ketum davranabilir...aslında duygusaldır içten içe romantiktir ama bi gıdım bile belli etmeyebilir bazen sevgisini...karşısındaki insanı yönetmeye kalkışabilir sözünü isteğini diretebilir...cinselliği kuvvetli olabilir...ilişkilerde tutucu tavırlar sergileyebilir kıskançlık, fazla sahiplenme korumacı tavırları olabilir...güvenilirdir sırdaştır...gerçekten sevdiği zaman unutmaz sadık kalır ve herşeyi göze alabilir...duygusaldır içine atar fakat bunun altında ezilmez gücünü hemen toparlayabilir ve bunu hiç belli etmeyebilir...duygularını aşırı noktalarda yaşadığı için kızdırılmaya gelemeyebilir çabuk parlar...o tutukulu ve ihtiraslı bi erkek olabilir...

venüsü balıkta...iyi bir konum...romontik ilişkiler kurma eğilimindedir...duyguları çok yoğundur ve aşkla dolup taşmak sevgiye boğulmak ister...ilişkisinde fedakar yardımsever anlayışlı düşünceli olabilir bu erkek...yaşamı boyunca hep büyük aşka ulaşmak ve yaşamak isteyebilir bunun hayalini kurabilir...balık venüse yerleştiğinde ona çekicilik hoş bir yapı verebilir...sevgiye aşka ihtiyacı vardır bu erkeğin aşık olmadan sevilmeden yapamaz hele bide venüse yerleştiğinde onun kaynağı onu ayakta tutan hep sevgi olacaktır...gayet duygusal kolay incinen alıngan bi erkek olabilir...sizin tek bir tatlı sözünüzle güler yüzünüzle mutluluktan uçabilir...sevdiğine çok düşkün tek bi lafına bakan bi erekek olabilir..her nekadar tatlı sözünüze dünyaları verse bile onu incitecek tek bi kırıcı sözdeı yine onu depresyona sokabilir..bunların üzerine bu erkek duygusuz anlayışsız kaba kırcı olan romantizimden yoksun sevgisini belli edemeyen bi kadınla yapamayabilir çünkü beklentileri duygusal açıdan çok fazladır bunu ona veremeyen bi kadın onu kolayca yıpratabilir...o yumuşak tatlı dilli bi dişiliğe sahip olan,sevgiye susamış buna muhtaç yardıma ihtiyacı olan bi kadını hemen farkedebilir ve ona yönelebilir...kaba saba saldırgan tipli kadınlara dönüp bakmaz bile...o sadece sevgisini doyumsuz paylaşabileceği masum kadınları sever...

banada bakmamışsın sanırım doğum yerini söylemedim dıye kütahya doğum yeri..

anım saati alarak çıkarmadım haritayı o nedenle sadece genel yapıcam yorumu

ay burcu koçta....bu erkek aşk ilişkisinde olsun iş ilişkisinde olsun hep ön planda 1. planda olmak ister...gayet dışa dönük enerjik aktif yeni ve değişik fikirlere herdaim açıktır...özgüveni geişmiştir...kendisine akıl verilmesinden hükmedilmesinden hiç haz etmeyebilir...sabırsız cesur atılgan ve iç dürtüleriyle haraket ediyo olabilir...ani tepkisel haraketler vermesi heran çatışmaya meydan okumaya hazrı bi hava vermesi ani öfke parlamaları olması ay burcu bi erkekte görülebilir...eleştirilmeye dayanamayabilir ve öz eleştiride yapmaz kendisine...çabuk parlar kızar ama kin beslemez...tutukulu ateşli bi yapıya sahip olabilir ve bu içindeki tutuku patlamalarını enerjiyi içinde tutmakta zorlanabilir...

venüsü terazide...güzellik konusu ve beğenilme ihtiyacı , paylaşma ihtiyacı nezaket diplomasi gibi özellikleri ön plana çıkabilir...venüs terazide güzel ve olumlu bi konumdadır...sanata estetiğe güzelliğe karşı koyamaz asla...ve bunun tam tersi estetikten yoksun cahil kaba bi kadınada tahammül edemeyebilir uzaklaşır...hem ruhen hem fiziken karşı tarafa güzel bi enerji veren potansiyeli bi çekiciliği sempatik bi havası olabilir...sosyal açıdan haraketlidir insanlarla barışık uyum içinde olabilir...romantiktir ve bu romantizimi paylaşacağı bi eş ister...güzelliğe ve estetiğe önem verdiği için ilk olarak güzel görünen fiziğiyle duruşuyla konuşmasıyla onu cezbeden her haliyle estetik kokan bi kadına kapılıp gidebilir...herzaman barış içinde olmak ister ve partneriyle sürekli çatışma içinde olması kadının kavgacı sürekli dır dır yapması inatçı negatif olması onu tamamen soğutabilir...o tatlı dilli düzgün konuşan bilgili kültürlü ona yakışan her ortamda gurur duyabileceği anlayışlı romantik ve güzelliğiyle onu büyüleyen bi kadına asla hayır diyemez...son olarak bu erkeğin ay burcu koç yükseleni ikizler venüsü terazi ve haritasında da ateş grubu burçlar ağırlıklı yani bu erkek oldukça haraketli neşeli enerjik olabilir ona ayak uydurmayı bilmelisin....

nişanlım : 27 07 1989 14:00

nilpery

ay burcu boğada...bu erkeğin güneş-merkür kavuşumunun olması ve ay burcunun venüs sahibi boğa burcunda olması bu erkeğe sanatsal zevkler sanata yatkınlık verebilir...ve ay 7. evine yerleşmiş olumlu bi konum denebilir..yani ayın 7. evde olması evlilikte ortaklıklarda başarı verebilir..ve yine 7. evde olması sebebiyle duygusal olabilir ve huzurlu bi ortam oluşturmak için herşeyi yapar...ilişkisinde kesinlikle huzur sadakat güvenilirlik şevkat ister sevgisini dokunarak yaşamak ister..evliliğe herzaman yakın durabilir..yalnız yaşamayı sevmeyebilir..ilişkisinde sadık olacaktır..biraz tutucu ve geleneksel yapısı olabilir...ve bu erkeğin 3 gezegende oğlak stelyumları var yine buda oğlağın geleneksel ve tutucu diktatör yapısnı verebilir...haritasında gezegenlerinin çoğu toprak grubu burçlarında yerleşmiş...sabırlı olabilir ayağını sağlama almadan adım atmaz ve güvenilirdir...hissiyattan maneviyattan çok elle tutulur somut şeyler onun dikkatini çeker

venüsü başakta...ayrıca mars ve venüsü kavuşumda yani karşı cinse çekici gelir cazibeli bi yapısı olabilir...bu erkek mükemelliyetçi bir yaklaşımla en doğru olduklarına inandıkları kadınlara eğilebilir, kendilerini imkansız ve üstün bulduklarından partnerlerinide öyle isteyebilir... peki buldu diyelim, yaşam boyunca bir şeylerin eksik olduğunu düşünüp sürekli eşini eleştirebilir...
bazen yerlere kadar eğilip sevdiklerinin gönlünü alamaya çalışacak onun istediği her şeyi şartsız yerine getirebilir ve bazende aradığını bulamadığını , eşinin onu hak edecek hiç bir şey yapmadığını düşünerek ilişkiden uzaklaşabilir, ona hitap etmenin yolu yoktur bu sizin hatanız değildir onun içindeki gelgitlerle partneri kim olursa olsun bu şekilde davranabilir...aşk ilişkilerinde duygularını değilde mantığını kullanabilir hep duyguyla haraket etmez..onda aşkla dolup taşan tutkulu sizin için ölebilen bi erkek havası göremeyebilirsin...o nedenle böyle beklentilere sahip bi kadınla yapamayabilir...daha önceki venüs başak yorumlarımdada belirttiğim gibi bu erkek direk göze çarpan süslü püslü makyaj kutusuna düşmüş kadınları beğenmeyebilir...ona göre her açıdan kusursuz gösterişsiz ama bakımlı sade temiz görünümlü kadınlara yönelebilir...

12.06.1974 00:30 canım tşkrler şimdiden......

SpecialEdition

ay burcu balıkta...bu erkek sessiz anlayışlı çekingen sempatik bi kişiliğe sahip olabilir...ay balığa yerleştğinde dıygusal yönde oldukça duyarlı bi yapı verebilir..yani duygusallık olan herşeye karşı hassastır...çoğu kez başkalarını düşünür bazen fazla iyi niyetli olabilir merhametlidir...kendisini çoğu aman başkalarına kaşrı sorumlu hissedebilir...huzursuz ortamlarda yapamaz ve huzuru arar...güvenli bi ortam sevgiye dayalı bi ortam ister güzellikler görmek ister bunlara ihtiyacı vardır...sevdiklerine karşı kendisini adayan feda eden bi yapısı olabilir...ilişkilerinde gayet uyumludur anlayışlıdır sözü hep karşı tarafa verebilir içine kapanık olabilir...son olarak ay 6. evinde bu konum sağlığı etkiliyen sorunlar getirebilir....böbrek boğaz ve boyun rahatsızlıklarını gösterebilir...

venüsü boğada...venüs burda tam yerine oturmuş...bu erkek uygun bi eş bulana kadar sabredebilir..bu konumda venüsün güzellik sanat ve estetik özelliği ön plana çıkar...yani bu erkek sahip olduğu herşeyin güzel şık ve bakımlı olmasını ister yani kadınında böyle olmasını ister...yemeye içmeye rahatlığına zevklerine düşkün olabilir...boğazına düşkün ve damak tadı gelişmiş bi erkek olabilir o nedenle ona güzel yemekler yapan onu rahat ettiren bi kadın ister...ona her açıdan hitab eden bi kadın ister...aynı zamanda kadından güven ve sadakat bekler...boğa maddeye düşkün somut ihtiyaçlı bi burç olduğu için ona güzel sözler söylemek gözleriyle konuşmak bu erkeği kesmeyebilir o sevgiyi dokunarak hissetmek ister...o doyumsuzdur, yer,içer yatar kalkar tv sini izler...onu bu rahatlığından mahrum bırakan bi kadına denk gelirse fazlasıyla sinirlenebilir tavsiyem onun rahatına karışmamak...ona ilgi gösterdiğiniz sürece güvende tuttuğunuz sürece dişiliğinizi iyi kullandığınız kısaca her konuda onu tatmin ettiğiniz sürece sizi aldatmayacaktır...dışarıdayken süslü olduğunuzda sizi kıskanabilir o isterki sadece kendisine süslensin kendisine sunsun güzel yönlerini...sizi çok sahiplenecektir...dünyevi zevklere tutukulara düşkündür...o balık etli kum saati gibi kıvrımlı,doğal ama bakımlı, her haliyle kadınsı tiplerden etkilenebilir...ona göre kadın şehvetli cazibeli olmalıdır...8. evinde de koç var boğanın üzerine bu konum da yine bu erkeğe cinsel kuvvet ve arzu verecektir...mars pluto 60 lık açısı var yani bu erkek bitmez tükenmez bi enerjiye sahip olabilir..

Ayrıldığım kişi beni çok beğenmiyormuş.Doğum tarihi 17 şubat 1978 kova..

tulipa

ay burcu ikizler...oldukça dışa dönük hareketli ruh hali duyguları sürekli değişkenlik halinde olan bi erkek olabilir...aynı anda çok şey düşünür aynı anda çok şey yapabilir...sürekli bi yenilik değişiklik arayışı içind eolabilir...duygusal ilişkilerine gelince yine uzun süreli monotonlaşmış sıkıcı olan ilişkiler bu erkeğe göre olmayabilir...duygusal değildir romantik olmayabilir..gayet konuşkan cana yakın her an herkesle iletişim içind eolan sosyal bi erkek olabilir...ruh hali sürekli değişkenlik gösterdiğinden ve duygusal anlamda birine bağlılık hissi duyamadığından ömürlük aşklar körü körüne aşklar derin duygular hissetmesi zordur bu erkeğin bi ay boğa bi ay oğlak erkeği gibi sadakatlik konusunda 1. sıradadır diyemeyiz...meraklı ve sürekli çalışan pratik bi zekası vardır...bunun üzerine bide güneş burcu kovada yani derin duygusal aşk dolu ilişkiler pek bu erkeğe göre olmayacaktır...o sürekli romantik yapmaktan aşk dolu sözler söylemekten sevgileşmektense karşılıklı fikir alışverişinde bulunmayı paylaşmayı arkadaş gibi sohbet etmeyi sevebilir...

venüsü balıkta....bu erkek ay ve güneşin etkisiyle normal insan ilişkilerinde gayet özgür ruhlu sosyal arkadaş canlısı haraketli olabilir...fakat venüsü balık burcuna yerleşmiş ve ay burcuyla 90 derecelik bi açısı var..yani dışarıda gayet bi ikizler bi kova gibi dışa dönük özgür tavırlar gösterebilir ama aşk ilişkilerine gelince bi ay ikizlerden bi kovadan sıyrılıp birden beklentileri balık burcunun beklentileri haline dönüşebilir...duygularıyla bi ilişkiden beklentileri çok farklı ve çelişki yaşayabilir bu erkek...ama haritasında genellikle hava grubu burçların yerleşimi var ve konumların çoğu güneş ay ve merkür gezegenlerinde gerçekleşmiş...güneşi kova ay ikizler ve merkürü gene kovada...yani bu erkeği bu gezegenler daha çok etkiliyor demek bu...o nedenle bu gezegenlerin bulunduğu burçlarında etkisiyle venüs balığın etkisi azalabilir ve yukarıdada belirttiğim gibi kova ve ikizler gibi görünebilir bu erkek...eğer venüsün etkiler fazla olsaydı bu erkek daha sevgi dolu daha şka eğilimli daha sevdğiine bağlı bi yapı sergileyebilirdi...eğer bu açıları bi kenara atarsak bu erkek bi vensü balık olarak ona aşı doyasıya yaşatan sevgisini sonsuz veren romantizmi yaşayabileceği bi kadın isteyebilir...asla küfürbaz ağır kaba haraketlerde bulunan itici kadınlara yönelmez ısınamaz...duygusuz bi kadına tahammül edemez. onun istediği bi iki çift tatlı söz iki güzel bakış sıcak bi sarılış güven verici bi aşk ortamıdır...

saatini bilseydik keşke evlerinin konumlarınada bakardık niye beğenmiyomuş seni belki bi tahminler çıkarırdırk...ama yukarıda da genel çıkarımda bulunduğum gibi bu erkekten uzun vadeli sefvkat dolu aşk dolu bi ilişki beklenmeyebilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…