Sevdiğiniz Erkeğin İstediği Kadın Tiplemesini Öğrenmek İster misiniz ?

23 nisan 1974 hangi vakit dogdu bilmiyorum :), simdiden tesekkürler

acemisirine

ay burcu boğada....başta söyleyeceğim bu erkek lüks meraklısı dünyevi zevklere düşkün olabilir...duygusal ilişkisinde eşiyle dokunarak duygularını paylaşmak isteyebilir...sözlerle tatmin olmaz tensel bi yaklaşma ihtiyacı duyar hep...sakin güvenilir ayakları yere sağlam basan bi erkek olabilir...güçlü sağlam güvenli sevgi dolu bi ilişki ister kısa süreli ilişkiler bu erkeğe göre değildir....aradığını bulmakta inat eder ve bulana kadarda bekler...rahatına kesinlikle çok düşkündür biraz tembelde olabilir...evine ailesine huzur bozulmadıkça düşkün olabilir....ve huzuru sağlamak için çok çaba sarfedebilir...alışkanlıklarına düşkün ve yeme içmeyede düşkün olabilir...tat ve koku alma duyusu gelişmişte olabilir...gayet sahiplenici inatçı tutucu tavırlar sergileyebilir bazen...risk almayı sevmediğinden bi işe başlamadan önce kırkkere düşünür tartar ve ayağını sonunda yere sağlam basabilir..fiziken güçlüdür..

venüsü balıkta...yine diğer yorumlarımda da belirtitğim gibi sevgisini romantik sempatik ve tutkulu bi şekilde yaşamak ister...kendisini sevdiği insna için feda edebilir fedakarlık yapabilir...sevgiye ihtiyacı olan insanlara karşı bi zaafı vardır ve hemen yardım etmek ister...hassas hayal gücü geniş dili tatlı duygulu kadınlar ister...kolay incinebilen bi yapısı olabilir...güneşi boğada venüsü balıkta ve marsıda yengeçte olunca cinsel anlamda bu erkek karşı tarafa güvenmeden bi ilişkiye başlayamaz ve güvendiği andan itibaren kendisini adayabilir, ve cinselliğini başta derinden duygularla hissederek ve dokunarak doyumsuz yaşamak isteyebilir...sadakatsiz güven vermeyen duygusuz düşüncesiz inciten bi kadınla yapamayabilir...bu erkek elinden sımsıkı tutabileceği güvenle yol alabileceği aşkınıda sevgisinide sonsuz yaşayabileceği bi kadın isteyebilir..

sevgilim beni cok begeniyor bebek diyor bebek baska hanı cekıcı kadın vardır ya oyle bı ıltıfat yo
25 şubat 1987

03 aralık 1991 sevdiğimin şu an ayrıyız ama . bana da bakarsan çook sevinirim

teşekürler imdaat.
doğum saatini bilmiyorum malesef;ayrı olduğumuz için soramıyorum;önceden sormuş olmayı isterdim ;merak ettim şimdi..

arkadasim ilk 10kisi listen dolu mu??? öyleyse ikinci 10kisi listesi icin sabirsizlikla bekliyorum ben de

merhaba canım çok ilgiliyim bu konulara:) 28 05 1987 doğumlu, doğum saati sabaha karşı 04. 50 - 05.00 gibi

bu arada onun da benim de venüsü boğada bu olumlu mu? benim ay burcum aslan onun ki ikizler

Biz ayrıldık malesef Ama yine de bakarsan sevinirim. Ben boğa burcuyum. Onun doğum tarihi 27-08-1970 saatini bilmiyorum malesef:26:Ama yükselenim de başak demişti. Şimdiden teşekkür ederim canım

6 ağustos 1993 doğumlu ama doğum saatini bilmiyorum maalesef.
Şimdiden teşekkürler.

ay erkekte anneyi temsil eder ve erkekler annelerine benzeyen kadınları tercih etme yoluna gidebilirler ayrıca duyguları ve hisleri temsil ettiğinden önemli bir faktördür. Venüs ise sevme şeklini beğenilerini ortaya koyar erkekler genelde venüs burclarından ya da venüsün aldığı acı konumlarından kadınları tercih ederler lakin sadece ay burcu ve venüs burcu ile istedigi kadın tiplemesini belirlemek hata olur ay boğada diyelim güzelliklere ve estetiğie görüntüye önem veren somut elle tutulur tutarlı sevgi isteyen bir erkek eğer ay pluto 90 lık acısı veya karşıtlığı var ise kadınlardan zarar görme veya zarar verme eğilimninde olacak venüsün yüceldiği burcta olan boğada olması plıtonun 90lık acısı ile gölgelenecek ve plutonik eğilimler icine girecektir. Gizlilik sevgiyi göstermeme anneye aşırı bağlılık vs. gibi ayrıca yine venüs mars ile 90 lık kare acı yaptığında kadın erkek ilişkilerinde huzur söz konusu olmayacaktır birebir ilişki icinde olduğu kadınlar ile anlaşamıyacak sorunlu beraberlikleri olacaktır. Velhasıl sadece ay ve venüs burcu ile erkeğin istediği kadın tipi belirlenmez ev konumları ve acıların öneminin es gecmemek gerekir. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…