Sevdiğiniz Erkeğin İstediği Kadın Tiplemesini Öğrenmek İster misiniz ?

24.08.1974 saat:00.30
Benim için de bakabilirseniz sevinirim.

ay burcu akrepte...bu erkek ilikisinde duygularını hep uç noktalarda yaşamak isteyecektir...arzuları,istekleri,hisleri hep doruklardadır...kızdırılmamasını tavsiye ederim dediğim gibi duyguları hep doruklarda olduğundan sinirlendiği anda bunu doruğunda yapacaktır...ilişkisinde sadakatlik bekler güven arayışı içinde olur hep...o çaktırmasa bile romantik ve derinden duygusal bi erkektir...onu açığa siz çıkarabilirsiniz ancak....karşı tarafa güvenmeden asla gerçek duygularını yansıtmaz...sizi herdakika kıskanabilir ve fazla sahiplenebilir...gerçekten sevdiği zaman seni başında tutacağından emin olabilirsin...ama aman diyim ona yalan söylemekten ve en ufak bi ihanetten kaçının o napar eder çözer herşeyi...kurnazdır..

venüsü aslan burcunda...yine bu erkek sosyal hareketli neşeli ve cana yakındır...pasif,durağan,suskun kadınlar onun ilgisini çekmeyebilir...venüsü aslandaysa gururlu,sempatik,süslü hatta gösterişli kadınları çekici bulduğu söyleneblir...mesafeli,ağırbaşlı,kendine güvenen bi kadın onu etkileyebilir...cesur,aklını kullanan ve sadık bi kadın arayışı içinde olabilir...aslan etkisiyle liderliği ve lafını dinlettirmeyi sevdiğinden aynı davranışları karşı cinsten aldığında çatışabilir..

ya ama ama bız saatını bılmıyoruz kı
kendısıde bılmıyor:26:
sansımıza mı kuselım sımdı

malesef saat bilinmediği zaman bu tür çıkarımlar yapmak imkansız....bende kendi doğum saatimi bilmiyorum mesela kendi haritamı bile çıkaramıyorum bu nedenle..

merhabalar saydım ve onuncu kişi benim sansım varmış demekki beklemeyeceğim

nişanlım 24.07.1980 saat 23:00-24:00 arası

teşekkürler bilgilerin için

canım saat aralığı verdiğinden saati 23:30 olarak aldım...

ay burcu yayda...ay burcu ateş gurubundan ve ilişkisinde monoton olmayacaktır...özgülüğüne oldukça düşkündür.içinden oan ne geldiyse onu yaşamak isteyecektir...herkesle herşeyi paylaşabilir çevresi eminim oldukça geniştir çünkü arkadaş canlısıdır...gezmek ve seyehat etmek ister...açık sözlüdür sevdiği insana ne hissettiği ne düşündüğü konusunda herşeyi rahat söyleyebilir...monotonlaşan bi ilişki zamanla onu sıkabilir...

venüsü ikizler burcunda...hoş bi erkek olabilir...kafası iyi çalışır,kendisini nasıl sevdireceğini iyi bilir...genelde karşı tarafa anında pozitif enerji verebilir...venüsü hava gurubundan olduğu için burada venüsün havailiği ortaya çıkabilir ve erkeğe ilişkiden çabuk sıkılma değişiklik arama gibi davranışlaı olabilir...ay burcu yay ve venüsü ikizlerde eminim özgürlüğüne çok düşkün bi erkektir...onu kısıtlayan herzaman şüpheyle yaklaşan bi kadın onu bezdirebilir ve karşı taraftan uzaklaşmasına sebep olabilir...ona her konuda karışabilirsin ama tavsiyem onu kafese koymaya sakın kalkma...bu erkek kadında dış görünümden ziyade zeki ve canlılığa dikkat eder...atletik yapılı,klasik geleneksel kadın tipinden uzak,enerjik,konuşkan,ve sosyal yaşamı hareketli kadınları çekici bulabilir...

benden bugünlük bu kadar...fırsatım olduğunda yine gelicem...ricamı yineliyorum arkadaşlar...herkese yorum yapabiilmem için sıkışıklık olmaması için yine ilk 10 kişi versin bilgilerini yorumlarımdan sonra yine bi 10 kişi...hem benim açımdan hem sizin açınızdan rahat oluruz böylece...ricamı unutmayın

haaa birde doğum tarihi verip bırakmayın sadece

gün/ay/yıl
doğum yeri ve saati... ...hepinizi kucakladım sevdiğiniz sizi sevgilere boğsun inşallah..

ben saatini vermemişim hmm 07.11.1990 da doğmuş burcu akrep yükselenide akrep cıkıyor sabaha karşı 5 ve 5 bucuk arasında doğmuş

doğum yeride mi gerekiyor eğer öyleyse mersin-mut

Çok teşekkür ederim. Yazdıklarınız genel olarak doğru.

Ay ve venüs burçlarını bulmak için çok fazla şart değil doğum saati. Çünkü venüs bir burçta yaklaşık beş hafta kadar kalır. Ay ise 2 3 gün civarı belki tam sınır noktasındaysa saat önemli olabilir ama çok şart değil. Birde sadece ay ve venüs burcu değil eğer saat biliniyorsa hangi ev konumunda bulunuyor olmasıda önemli bir etkendir.

09.12.1988 sabah 07:00 istanbul.bakabilirseniz çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.:))

canım doğum tarihini doğru verdiğinden eminmisin...ay gün yıl şeklinde mi verdin yoksa...18. ay yok saat

evet 18. ay olmadığından ben ay/gün/yıl şeklinde vermiştim ,yeniden yazıyorum gün/ay/yıl şeklinde 18.10.1982 saat 16.00 ve 17.00 arası umarım şimdi bakabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…