- 12 Ağustos 2011
- 674
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
24.08.1974 saat:00.30
Benim için de bakabilirseniz sevinirim.
ya ama ama bız saatını bılmıyoruz kı
kendısıde bılmıyor:26:
sansımıza mı kuselım sımdı
malesef saat bilinmediği zaman bu tür çıkarımlar yapmak imkansız....bende kendi doğum saatimi bilmiyorum mesela kendi haritamı bile çıkaramıyorum bu nedenle..
merhabalar saydım ve onuncu kişi benim sansım varmış demekki beklemeyeceğim
nişanlım 24.07.1980 saat 23:00-24:00 arası
teşekkürler bilgilerin için
Ben kendı saatımı bılıyorumm benımkıne baksanız
canım burda sadece erkeklerin venüs ve ay burcuna odaklı açıklamalar yapıyorum..şimdi sana yapıpta diğerlerine yapmazsam haksızlık olucaktır...
10.18.1982 saat 16.00 17.00 arası
10.18.1982 16.00 17.00 arası
ay burcu akrepte...bu erkek ilikisinde duygularını hep uç noktalarda yaşamak isteyecektir...arzuları,istekleri,hisleri hep doruklardadır...kızdırılmamasını tavsiye ederim dediğim gibi duyguları hep doruklarda olduğundan sinirlendiği anda bunu doruğunda yapacaktır...ilişkisinde sadakatlik bekler güven arayışı içinde olur hep...o çaktırmasa bile romantik ve derinden duygusal bi erkektir...onu açığa siz çıkarabilirsiniz ancak....karşı tarafa güvenmeden asla gerçek duygularını yansıtmaz...sizi herdakika kıskanabilir ve fazla sahiplenebilir...gerçekten sevdiği zaman seni başında tutacağından emin olabilirsin...ama aman diyim ona yalan söylemekten ve en ufak bi ihanetten kaçının o napar eder çözer herşeyi...kurnazdır..
venüsü aslan burcunda...yine bu erkek sosyal hareketli neşeli ve cana yakındır...pasif,durağan,suskun kadınlar onun ilgisini çekmeyebilir...venüsü aslandaysa gururlu,sempatik,süslü hatta gösterişli kadınları çekici bulduğu söyleneblir...mesafeli,ağırbaşlı,kendine güvenen bi kadın onu etkileyebilir...cesur,aklını kullanan ve sadık bi kadın arayışı içinde olabilir...aslan etkisiyle liderliği ve lafını dinlettirmeyi sevdiğinden aynı davranışları karşı cinsten aldığında çatışabilir..
canım doğum tarihini doğru verdiğinden eminmisin...ay gün yıl şeklinde mi verdin yoksa...18. ay yok saat