Anket sevdiğiniz adam için takım değiştirirmisiniz

sevdiğiniz adam için takım değişirmisiniz?

• evet

OY: 42 24,4%
  • hayır

OY: 130 75,6%

• Ankete Katılan
    172
hehehe tam benlik bir soruymus bu valla ben her sevgiliye göre takim degistiriyorum kaydirigubbakcemile3
bunu ben degil onalr istiyo bende anlamsiz bir sekilde kabul ediyorum sanki noluyosa onlarin tuttugu takimi tutunca allahim bide buna nasil mutlu oluyolar erkek milleti iste hihoyyyt

takımımdan vazgeçmem, ama onunkinede destek verırım kaydirigubbakcemile3

bizim evde işler biraz ters.eşim futbolla ilgilenmez.ama ben hasta fenerliyim.çocuklarım da benim gibi.ama kesinlikle takımımı değiştirmezdim.

fenerbahçem benim , biricik sevgilim .asla kimse için değiştirmem .

fenerli olmazdım ama cimbomlu olsaydı olurdum heralde..
neyseki sevdiğim adamda bende karakartalız kaydirigubbakcemile5

yer siyah gök beyaz
şampiyonsun bbeşiktaşşşşş hihoyyyt

asla ....eşim fb li,ben gs liyim ama asla takımımdan vazgeçmem.hatta ben ondan daha fanatiğim..

boyle bisey olmaz ikimzde fenerbahceliyiz
ama ben cok fanatik olmadigim icin degistirmem gerekseydi deistiririm nolcak

Hayir degistirmem. Bölye önemzsiz konularda bile degismemi istiyorsa ileride kim bilir daha neler ister...

ASLAAAAAAA!!!!!!!!!!!! ölümüne FenerbahçE.......... beni sevcek adam zaten takımı falan kafaya takmaz ki

asllllaaaa fenerbahcemmmmmm kımse ıcın degıstırmem.ve ozellıkle eger bırının ıstegı uzerıne cok sevdıgı bırseyı bırısı ıcın degıstıreceksem onu da baska bırsey ıcın cok kolay degıstırebılırım demektır bu.sevgıyle falan alakası yok.karsındakı kısıyı degıstırmeye calısmak sırf sen ıstıyorsun dıye onu kalıba sokmak olur kı bu cok saygısızca.ayrıca derbı maclarında ıddıaya tutusmak sonra yenenın ıstegını yapmak kadar ve karsı tarafı sınır etmek kadar guzel bısey varmı ya?

Ben değiştirdim.
O benim için neler değiştirmedi,
Takımın lafı mı olur.
Hem futbol erkek işidir bence.
Kocamın sözü geçer.Beşiktaşlıyız son tahlilde :))

asla değiştirmem,sevgilim gsli ben fbli sürekli maclarda kavga halindeyiz sırnaşık şey

bende deiştırdımm fenerbahceli oldummmkaydirigubbakcemile3idaaya gırdık o kazandı olmak zorunda kaldım valla

o kadar fanatik degilimdir ama neden degistireyim sevdigim icin oda degistirmesin bende herkes istedigi takimi tutsun :) hem biraz rekabet olur derbi maclarinda ..

allahtannn aynı takımlıyızzzz:)fanatik deilim ama deiştirmezdim:)babam gs li diye bende gs liyim..ondan deiştirmem valla:)ben daha çok futbol için deilde babam için küçüklükten beri gs liyim:)arada nişanlıma fenerli olcam diyorum dalga gecerek hemen deliriyo valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…