bende sizin gbi asla asla diodum ama bigün aslında çok büyük diil ama sevgilime göre çok önem taşıyan ve bana pek karışmayan sevgilimin nadir yasaklarından birini yaptım ve yakalandım. neden yasak getirdiğini de biliorm çokta mantıklı bi sebebi vardı ama insan işte yapabilio sonucundada beni affetmesi için tek şartı takım değiştirmemdi bende değiştrdim... ancak gelgelelim takım muhabbetlerindende soğudum artık hiçbi takımı tutmuyorum sadece anadolu takımları kazansın istiyorum
benimkii değiş demio fazla bende değişmeyi düşünmüorum ama açıkçası benide kendi takımında görüo artık ben fenerliyim o galatasaraylı ssen fenerli misin dio bana gülerek bende evet diorum hayır sen galatasaraylısın dio bende nerden çıkardın onu diorum bi gün ona demişim ki belki geçerim demişim galatasaraya(ki hiç hatırlamıorum)oda belki dedin ben onu evet olarak anladım dio ben umutluyum dio ya hala:roflol:
Sinem kobal değiştirmiş değil mi
Şahsen fanatik değilim hangi takım olduğumun önemi ve huyla da bir bağlantısı yok istiyor ise neden değişmeyeyim ki yeri geldiğinde benim için kendiside bir çok fedakarlıklarda bulunabiliyor.
tek taviz vermediğim konu bu oldu sanırım, o da çok fanatik olmamasından kaynaklanıyor herhalde. ben galatasaraylıyım o fenerbahçeli ikimizinde kendi takımına ait t-shirtlerimiz var derbi günlerinde giyiyoruz