• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket sevdiğiniz adam için takım değiştirirmisiniz

sevdiğiniz adam için takım değişirmisiniz?

• evet

OY: 42 24,4%
  • hayır

OY: 130 75,6%

• Ankete Katılan
    172
zaten fanatik değilim. o da değil. iddiaya girmiştik kaybetti onun takımını tutuyorum:)

aslında ikimizde tuttuğumuz yok sadece adı var.

inatımdır değiştirmem.:olmaz::olmazolmaz::umursamaz:ama konu önemli değil bizim için!!!(takım yani)

__bir de sevdiğim takım tutsa iyi olurkaydirigubbakcemile3sırnaşık şeydelikafadulden

hayır asla değiştirmem.........bunu benden isteyen adamı da sevmeye devam edemem heralde...bana herşeyimle saygı duymalı tuttuğum takımda dahil!

Hayır degişmem ...:olmaz: askım kac yıldır ugrasıyo benı Fb li yapmak için ama ben Gs de vazgecmem..hihoyyyt

benimki beşiktaşlı ben gs,değiştirmem,hem maçlarda atışıyoruz daha eğlenceli oluyor,oda aynı fikirde böyle daha iyi diyor

bende asllaa beşiktaşımdan vazgeçmem geçmedimde..eşim arada fenerlisin sen diye takılır bende sen beşiktaşlı olursun ama ben aslaaa fenerli olmammm derim

beyzoş sen delimisinn kuşumm yaa neden değiştirdinn yolarım adamı valla ben kaydirigubbakcemile3

hayır değiştirmedim
zaten oda rekabetten hoşlanıyor
rakip olmak güzel oluyor acayip eğleniyoruzkaydirigubbakcemile5

kizlarda en nefret ettigim seydir erkek icin takim degistirmek... ayrilinca eski takiminizami geciyorsunuz... degistircegim varsa da degistirmem o benim icin takimini degistirsin:)))

ikimizde aynı takımı tuttuğumuz için problem yok :lepi: olaki ayrı takımı tutsaydık değiştirirdim heralde çok fanatik olmadığım için olumunekankayizsmile

Back