hoşbulduk canımŞeniz
nasılsın?
İyiyim SağoL Canım Sen NasıLsın???
kızlar günaydınnnn Şeniz
bende geldimmm
Hoş gelmişin...
Allah tüm şehit ailelerine sabır versin...
Allah asker yolu gözleyenlerin yardımcısı olsun...
Allah askerimi ve tüm askerlerimizi korusun inşallah...
Dualarımız onlarla inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz...
amin canım benim.
rabbim hepsinin hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Aminn...
Bu ara içim içime sığmıyorr neden bilmiyorum sevdiğime doyamıyorum bir türlü oda öyle hissediyor aşkım sana doyamıyorum ne oluyor bize böyel diyor...Kuzum yaa gelip gitmesi çok etkilediii senağlama
seni gayet iyi anlıyorum canım benim.
aynılarını yaşıyoruz çünkü.
şu 1 ayı atlatamadık aşağı düşmüyo.
son günler geçmiyo hiç diyorlardı haklılarmış.
canı sağ olsunda inş. geçecek rabbimiz izniyle.
bu sabahta onsuz uyandım uyandığımda göz yaşlarım akıyordu gözümden...tutamadım kendimi ağlamaya başladım sensizlik canımı çok acıtıyor seni özlüyorum ve 30 gün de olsa biyerlerde bekleniyorsun dedim mesaj yolladım 3 tane dayanamadım...ama ne bir cevap ne bir arama...ben bu acıyı çekmek için ne yaptım anlamıyorum mutluluk harammı bana onu sevdim ,saydım,fedakarlıklarımı hep onun için yaptım hayatımın tümüne ona yer verdim aklımın ,beynimin tamamını ona ayırdım her gün onun için diğer askerlerimiz için dua ettim...
kabullenemiyorum dostalarım ben bu ayrılığı kabullenemiyorum öyle çok içim yanıyorki şehit veren ailelerin yanında benim acım neki???
ama benimki hayatta öldürdü beni kaza kurşunuda değil bu her yerim kan içinde kaldı ama hala görmüyor beni bu nasıl bir vicdan ise...
allahım sizleri kavuştursun tez vakitte sizi çok seviyorum...
:1no2::1no2::1no2:
bu sabahta onsuz uyandım uyandığımda göz yaşlarım akıyordu gözümden...tutamadım kendimi ağlamaya başladım sensizlik canımı çok acıtıyor seni özlüyorum ve 30 gün de olsa biyerlerde bekleniyorsun dedim mesaj yolladım 3 tane dayanamadım...ama ne bir cevap ne bir arama...ben bu acıyı çekmek için ne yaptım anlamıyorum mutluluk harammı bana onu sevdim ,saydım,fedakarlıklarımı hep onun için yaptım hayatımın tümüne ona yer verdim aklımın ,beynimin tamamını ona ayırdım her gün onun için diğer askerlerimiz için dua ettim...
kabullenemiyorum dostalarım ben bu ayrılığı kabullenemiyorum öyle çok içim yanıyorki şehit veren ailelerin yanında benim acım neki???
ama benimki hayatta öldürdü beni kaza kurşunuda değil bu her yerim kan içinde kaldı ama hala görmüyor beni bu nasıl bir vicdan ise...
allahım sizleri kavuştursun tez vakitte sizi çok seviyorum...
:1no2::1no2::1no2:
Ahh be ablacım yapma böyle...Biliyorum ne desek için ferahlamıcak mantığın kabullensede sölediklerimizi kalbin kabullenemicek acıcak için yanıcak...Hiç kolay bir şey değil...Sivil hayatta olsa inan senin gibi ümitsiz olurdum bu konuda ama asker psikolojisi o kadar farklı ki.Sevdiğimin bir sözü vardı askerde söylediğim hiç bir şey yüzünden bana kırılma aşkım bazen öle bir an oluyor ki dayanamıyorum yaşayamayan bilemez demişti...İşte o zaman onu anladım...Hiç kolay şeyler değil...Ki ondaki hasret daha büyük..Şuan mantıklı düşünemiyor...Sabırlı ol hele bir gelsi bak herşey nasıl yoluna giricek allahın izniyle...Dularımız her zaman seninlee...İnan her gece askerim askerlerimiz için dua edip hepimiz için hayırlısını diliyorum...allah herşeyi gönlüne göre versin...
nilayım biz sözlüyüz canım askerin doğru söylemiş canım orda herşeyi söyleyebiliyorlar...ama ellerinde olmadığı için...sonra ne yaptım ben diye kendilerini yiyorlar...ondaki hasret daha büyük haklısın ama hasret böyle şeylerr yaptırırmı adama hasret olsa insan sevdiğine kıyamaz...bak 15 agustosta söz yıldönümümüz var 14 ağustostada uluc geliyordu ben bunların hayalini kurarken hayallerim battı...
canım benim ya nolur biraz sabret.umarım her şey yoluna girer.
siz şimdi tmm ayrıldık diye bitirdiniz mi ilişkinizi.
yoksa tel de tartıştınız öylece mi aramayı bıraktınız.
son anlar hiç geçmiyor diyorlar büyük bi ihtimalle onun verdiği stresten dolayı
öyle davranıyordur sana:teselli:
ben varım canım sözlüyüz çok canım yanıyor...
nilayım biz sözlüyüz canım askerin doğru söylemiş canım orda herşeyi söyleyebiliyorlar...ama ellerinde olmadığı için...sonra ne yaptım ben diye kendilerini yiyorlar...ondaki hasret daha büyük haklısın ama hasret böyle şeylerr yaptırırmı adama hasret olsa insan sevdiğine kıyamaz...bak 15 agustosta söz yıldönümümüz var 14 ağustostada uluc geliyordu ben bunların hayalini kurarken hayallerim battı...
canım mesajda bitti çok karışık işler kafam allak bullak ben her zaman ilişkinin telefonda ve msn de bitmesine karşıyım...ama ne biliyim inan aklım almıyor artık...sağlıklı düşünemiyorum fiziken gencim ama ruhane yaşlandım artık
Bak ben sana anlatiyim...
Askerimi deliler gibi seviyorum...O benim ilkim ve ben kimseye karşı böyle hissetmedim...Ama bazen öyle bir an oluyor kii onu o kadar çok özlüyorum ki hasreti dayanılmaz bir hal alıyor...Bir gün aramasa kendi kendime senaryolar yazıyorum...Tamam beni unuttu bitti bu iş arasada konuşmucam diyorum...Sonra arıyor çok soğuk konuşuyorum anlıyor tabi halimden zıtlaşıyoruz...Hatalıyım biliyorum ama bazen hasret insanın içini o kadar yakar kii istemediğin şeyler söyler istemediğin davranışlarda bulunursun...Sonra ne mi oluyor sakin kafayla düşünüyorum hatalıyım diyorum...Gönlünü almak için elimden geleni yapıyorum...Düşününce o benden daha sitreslii...Sadece benim değil ailesinin,arkadaşlarının,onu o yapan herşeyin hasretini çekiyor...Ben istediğim zaman arkadaşlarımla zaman geçirebiliyorum,dilediğim zaman dışarı çıkıyorum sahilde yürümek bile yetiyo...Askerlerimize göre bu kadar rahatken ben bile böyle hissedebiliyorsam uluc abi ne yapsın? Sakın bu davranışlarını beni sevmiyor artık diye yorma hasret de asker psikolojisi de ve sabırlı ol...Bol bol dua edelim eminim sonunda kazanan sen olucaksın...