Sevdiğini özleyenler buyurun

Tugcecim sanirim sozlun askerde ve aranizda bir sorun yasanmis.
Bak sana bir kitaptan okudum satirlari paylasiyorum. Diyorki; erkekler bazi zamanlarda kendilerini sevdiklerinden isole ederler, kendi dunyalarina cekilirler. Bunun nedeni cogu zaman yasamis olduklari ortamin verdigi bir gerginliktir. Kendi sorunlarini ve dertlerini tek baslarina halletmek isterler. Kimsenin yardimina ihtiyaclari yoktur. Boyle zamanlarda onlari yalniz birakin, surekli neyin var diye sormak yerine, sadece yanlarinda oldugunuzu hissettirin.

Askerlik psikolojisi olabilir canim. Uzulme sakin. Emin ol eve dondugunde hersey yoluna girecektir. Sen onun en zor anlarinda, yani su an yaninda olmalisin. Sakin pes etme. Sen onun zor zamaninda yaninda olursan onunda sana saygisi ve sevgisi daha fazla artacaktir emin ol buna. Kisa bir surede bunun mukafatini goreceksin.

Hayirli teskereler

tatlım benim o güzel yazıyı üşenmeyip yazdığın için çok teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibidir tatlım...bende mükafatım bumuydu diye hala çok üzülüyorum ama anında olduğumu nasıl hissettiricem ki bir süre yalnız bırak demişsin gerçi dün ayrıldık bügün ne o aradı nede ben...

onun olup olmadğnı bilmiosunki
beni yanlıl arayan bi numarayı ben direk arıorum walla sevdiğimde çok kızıo
benimki beni hiç o şekilde denemedi
ama uluç nie böle bişey yapıo çözemiorum Kötü Kazen

bak aklıma ne geldi geçenlerde seni kaybetmekten çok korkuyorum demişti acaba başka numaralardan arayıp beni hemen atlayackmıyım diye denio emin ol eğer o numarayı ararsam uluc direk arar beni işte sen busun dersırnaşık şey

tuğçemm inş. barışırsınızz kuzucum yaaa :S
üzülüyorum canım yaa haketmiyosun sen bu ayrılığı
eminim oda hatasını anlıcak...

bak aklıma ne geldi geçenlerde seni kaybetmekten çok korkuyorum demişti acaba başka numaralardan arayıp beni hemen atlayackmıyım diye denio emin ol eğer o numarayı ararsam uluc direk arar beni işte sen busun dersırnaşık şey

tuceciim biliosunki bugn bir derdim war köşesinde bi arkadaşımızn eşini kaybettiğini okuduk ve hepimiz çok üsüldük . . .düşünsene tatlım hayat ne kadar kısa .inanki bir dakika sonra ölücekmiyiz kalıcakmıyız bunu bile bilmioruz.şu üç günlük dünyada hem kendinin hemde başkalarını mutlu etmek en iyisi deilmi sencede balım .sen ara o numarayı sanki arayınca uluç yüzünemi kapatıcak hayatım . . .boşver ne derse desin sen sevdanın peşinden koş .inanki herkes bizler gibi sevilip sayılmıo .bizler her nekadarda kavgalarımızda sevdklerimzn hakkını yesektee inankii bazı insanlar warki birbirlerini dövüp sövüolar ama yine aşkım sevdiğim alınyazım diolar.onlar öle kalıcı hataları affediolarken sen nasıl olurda onun o anki psikolojisinden ötürü sölediği lafları ciddiye alıosun .ki zaten o seni sevmeseydi bu kadar yıl bu ilişkiyi devam ettrmezdi veya kaçamaklar aldatmalar yapardı .bak o sana sadık bi sevgili.ara be güselimm nolur araa :çok üzgünüm:

Konuyu tam bilmiyorum ama umarım barışırsınız... :teselli: 1 ay kalmış kavuşmanıza çoğu gitmiş azı kalmış o kadar zaman beklediniz kavuşmayı hemen vazgeçmek, umutsuzluğa düşmek var mı öyle? hepimiz yapıyoruz bazen bunu bişeye sıkıldığımızda, canımız yandığında hep en sevdiklerimizin kalbini kırıyoruz onların canını acıtıyoruz sizin durum da böyle anladığım kadarıyla... canını hiç sıkma düzelir herşey umarım... a.s.

Konuyu tam bilmiyorum ama umarım barışırsınız... :teselli: 1 ay kalmış kavuşmanıza çoğu gitmiş azı kalmış o kadar zaman beklediniz kavuşmayı hemen vazgeçmek, umutsuzluğa düşmek var mı öyle? hepimiz yapıyoruz bazen bunu bişeye sıkıldığımızda, canımız yandığında hep en sevdiklerimizin kalbini kırıyoruz onların canını acıtıyoruz sizin durum da böyle anladığım kadarıyla... canını hiç sıkma düzelir herşey umarım... a.s.

inşallah canım ya inşallah çok saolun bana teselli veriyorsunuz hepiniz...

tuceciim biliosunki bugn bir derdim war köşesinde bi arkadaşımızn eşini kaybettiğini okuduk ve hepimiz çok üsüldük . . .düşünsene tatlım hayat ne kadar kısa .inanki bir dakika sonra ölücekmiyiz kalıcakmıyız bunu bile bilmioruz.şu üç günlük dünyada hem kendinin hemde başkalarını mutlu etmek en iyisi deilmi sencede balım .sen ara o numarayı sanki arayınca uluç yüzünemi kapatıcak hayatım . . .boşver ne derse desin sen sevdanın peşinden koş .inanki herkes bizler gibi sevilip sayılmıo .bizler her nekadarda kavgalarımızda sevdklerimzn hakkını yesektee inankii bazı insanlar warki birbirlerini dövüp sövüolar ama yine aşkım sevdiğim alınyazım diolar.onlar öle kalıcı hataları affediolarken sen nasıl olurda onun o anki psikolojisinden ötürü sölediği lafları ciddiye alıosun .ki zaten o seni sevmeseydi bu kadar yıl bu ilişkiyi devam ettrmezdi veya kaçamaklar aldatmalar yapardı .bak o sana sadık bi sevgili.ara be güselimm nolur araa :çok üzgünüm:

gülümmm onu arayan hep ben oldum beni terketti defalarca arayıp geri döndü hiç bir şey yokmuş gibi afettim...ama affettiğim için dfalarca bunu bana yapyı ayrıldı nasıl olsa effedicem diye...ama bana boşmuş demesi gerçekten çok dokundu bu yüzden ben artık arayamam ama yanındamıyım evet....

canım benim inan gözlerim doldu 1 gün geçti ayrılığın ardından bugün beni hiç aramadı çünkü o çok rahat belki benden çok başka şeyler düşünüyor nilayım...benle konuşurken takmıyor havalarında inan söylediği sözler hala beynide kazılı ölseydimde bunları duymasaydım keşke...herkes şokta ulucun ablası şaşırdı kaldı bence gelmesini bekle pes etme dedi daha gelmesine 1 ay var kuzum 1 ay içinde beni aramazsa zaten beni içinde öldürmüştür...ben onsuz yapamam yaşayamam nefesim o benim...senağlama

O kadar iyi anlıyorum ki ablacım...
Bak ne kadar güzell 30 günümüz var diyorsun...
Ya sayacak günlerin hiç olmasaydı...
Dün bir şehit verdiğimizi daha öğrendik hepimiz çok etkilendik...
Bence yaşadığımız her anın değerini bilmeliyiz...
Sen sabırlı ol ve moralini asla bozma...
Siz evlisiniz birlikte ne kadar güzel günler geçirdiniz kim bilir asker psikolojisi şuan sana sölediği hiç bir kötü sözü ciddiye alıp moralini bozma...Seninle göz göze geldiğinde yaptığı hatanın farkına varıcaktır eminim.Ben buna cani gönülden inanıyorum...Dularımız her daim seninle inan...:nazar:

Günaydın kızlar
Dünki haberin etkisini hala atamadım üzerimdensenağlama
Allah benim askerimi ve tüm askerleri korusun
Hatice arkadaşımızada sabır sabır sabır versin

Şafak 64
Mehtap 4

şafak: 65

Van'a sevgiler...

94 gün olmuş sevdiğimini askere uğurlayalı. onun canı sağ olsun da bi 94 gün daha beklerim. evet, zor... evet, yorucu ve yıpratıcı... ama biliyorum ki o geldiğinde, ellerimi tuttuğunda, gözlerimiz buluştuğunda bütün sıkıntılar bitecek. yeter ki iyi olsun.

hepimize sabır ve dayanma gücü versin allah...

Son düzenleme:
Günaydın kızçeler

O kadar uykum var ki anlatamam sevdiceğimin dün gece 3:30 5:30 nöbeti vardı o her ne kadar uyu diye ısrar etsede bende kalktım sonrada uykum açıldı uyuyamadım...Ama herşeye değerdi...Allah nazarlardan saklasın çok iyiyiz bu ara...Söz olayını çözdük sanırsam askerden geldikten 1 yıl sonra allah nasip kısmet ederse...Bütün düşündüklerimi anlattım sevdiceğimde bana hak verdi...

ŞAFAK:159

günaydın şeker kamışları
bugün ablanız 19,20 uçağı ile istanbula gidiyor
ama badem gözlümü hiç bırakasım yok senağlama
tuğçem dün msn yi açmadın aklım sende,
ama ben düzeleceğine inanıyorum

Şeniz
günaydın şeker kamışları
bugün ablanız 19,20 uçağı ile istanbula gidiyor
ama badem gözlümü hiç bırakasım yok senağlama
tuğçem dün msn yi açmadın aklım sende,
ama ben düzeleceğine inanıyorum

Ayşe AbLam İstanbuLun Neresine GeLiyon Bekem Sen Şeniz

[FONT=[B][/B]Hiç Sormayın canLarım yaaa...
..Bu ŞehitLer Konusunda Bende çok kötüyüm..
...çünkü Cumartesi Günü de TunceLide Yani benim Aşkımın birLİğinde oLan
Bi er Ve bir komutan'ı Şehit verdik... aLLahım YakınLarına Sabır Versin...
mustafam beni aradığında resmen ağlıyordu ...Akşam arkadaşları için Mevlüt yaptılar...
Helva yapıp heLva DağıttıLar...ALLahım Daha fazla Acı göstermesin Bize Hepimizin AskerLerini korusun Yarabbim...Sağ saLim GeLmeLerini nasip eder İşaLLah...:çok üzgünüm:
[/FONT]

X