- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
Tugcecim sanirim sozlun askerde ve aranizda bir sorun yasanmis.
Bak sana bir kitaptan okudum satirlari paylasiyorum. Diyorki; erkekler bazi zamanlarda kendilerini sevdiklerinden isole ederler, kendi dunyalarina cekilirler. Bunun nedeni cogu zaman yasamis olduklari ortamin verdigi bir gerginliktir. Kendi sorunlarini ve dertlerini tek baslarina halletmek isterler. Kimsenin yardimina ihtiyaclari yoktur. Boyle zamanlarda onlari yalniz birakin, surekli neyin var diye sormak yerine, sadece yanlarinda oldugunuzu hissettirin.
Askerlik psikolojisi olabilir canim. Uzulme sakin. Emin ol eve dondugunde hersey yoluna girecektir. Sen onun en zor anlarinda, yani su an yaninda olmalisin. Sakin pes etme. Sen onun zor zamaninda yaninda olursan onunda sana saygisi ve sevgisi daha fazla artacaktir emin ol buna. Kisa bir surede bunun mukafatini goreceksin.
Hayirli teskereler
tatlım benim o güzel yazıyı üşenmeyip yazdığın için çok teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibidir tatlım...bende mükafatım bumuydu diye hala çok üzülüyorum ama anında olduğumu nasıl hissettiricem ki bir süre yalnız bırak demişsin gerçi dün ayrıldık bügün ne o aradı nede ben...