- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
Konu uzamasın diye yorum yapmak istemedim ama...
Büşra ablamın söylediği her söze harfi harfine katılıyorum...
Ben yaşadığı her olayın gerçekliğine inanıyorum...
Umarım herşey dilediğin gibi olur...
Ki inan bunu öğrendikten sonra daha çok benimsedim seni gerçekten çok sabırlısın allah yardımcın olsun...Hatasız kul olmaz...Gerçek dostluklar bir çırpıda silinip atılmaz...Bende içinde kötülük olmadığına eminim...Kişiler mekanlar yaşlar farklı olasada hepimiz aynı sevinçleri üzüntüleri yaşıyor ve birbirimizle başlaşıyoruz...Umarım hepimiz hayırlısıyla tez zamanda kavuşuruz sevdiklerimize...
Kız Nacide Napıon Canım..
...Hiç GözükMüyon ortaLıkta...:içelim:
nedem ya aralarda ben denizsırnaşık şey
senin safak ne oldu nergiscim ben düştüm 200den asağılara ve artık saymıyorum
belki yakında mektap sayabilirim arkadasım :dance: cok ösledim askımı
artık cokkklaelaelaelaelae
200 den nasıl düştünüz anlamadım?
Şafakın kaç ki?
Benim 5 ay 6 günüm var...
Şafak:159
Senin 10 ay 4 günün vardı...
200'den düştü diyon ben mi yanlışlık yapıyom yavvkafamçokkarıştı:uhm:
pardon nilaycım 300den 299lara düştüm dicektim 200lere düştüm demişim :roflol:
hayalllah beni ne yapmasın emi :roflol:
benım şafagın nacide ile aynı:) demeekki bende 200 lü sayılara düşmüşüm:) saymıyorumda bende:):):)
Çok üzgünüm çoook
:roflol::roflol:
Keşkem 200 den düşmüş olsaydın...
O zaman benim şafaktaa 59 falan olurduu:lepi:
Diyom ben mi yanlış hesaplıyom yaaa çok güldüm vallananiknanik
güneş geçti beeynime heralde bakma sen bana kafamı kaldı artık :roflol:
tuğçe ablam olmuştur bi olaylar ama sıkmayın canınızı surda iki günlük dünya da ya eminimki arkadaslarında anlarlar seni ben senin anlattığın kadarıyla bi yanlışlık aptal yerine konma göremedim ya aslında ufacıcık seylerden böle sıkıntılar yaratmak sizin gibbi ablalar için çok olumsuz bi olay ne güsel suracıkta bişiler paylaşıoz takmayın kafanıza hiçbişeyi,dedimya 3 günlük dünyada birbirinizi üzmeye değmez bence,sizleri seviyorumŞeniz
ya ben ya benn onun kendisi akser zaten off offff allah askerlerimizi korusun yarabbim...hergün elim kalbimde vallaaa
tamam anlaştık nacide ile ben 200 sayılardayız nekss cim sende 100 lü sayılarda kardelenz zaten günü gelmiş yavrumun:sm_cool:
sabredin sabredin bak az kaldı:icecream:
ya ben ya ben,.. onun kendisi asker zaten off offff allah askerlerimizi korusun yarabbim...hergün elim kalbimde vallaaa