Sevdiğini özleyenler buyurun

keşke artık beni sevdiğine inanabilsem defalarca beni terkedip gitti sonra geri geldi nasıl inanıcam sevgisine ben bunun artık???

canım ya niye sevmesin.
öyle şeyler düşünüpte kendini üzme lütfen.
aranızda bi tartışma veya negatif bişiler olmadı dimi.
bende çoğu zaman ortada hiç bişi olmasada sorun yapıyorum
kendimce senaryolar yazıyorum.
bak güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun.
inş. kısa zamanda halledeceksiniz:teselli:

kısslar posta gazetesine baktım bi kadın bitanede cocuğu var o arkadasımızın esi olabilirmi acaba isterseniz bi bakın

canım benim inan gözlerim doldu 1 gün geçti ayrılığın ardından bugün beni hiç aramadı çünkü o çok rahat belki benden çok başka şeyler düşünüyor nilayım...benle konuşurken takmıyor havalarında inan söylediği sözler hala beynide kazılı ölseydimde bunları duymasaydım keşke...herkes şokta ulucun ablası şaşırdı kaldı bence gelmesini bekle pes etme dedi daha gelmesine 1 ay var kuzum 1 ay içinde beni aramazsa zaten beni içinde öldürmüştür...ben onsuz yapamam yaşayamam nefesim o benim...senağlama

Tugcecim sanirim sozlun askerde ve aranizda bir sorun yasanmis.
Bak sana bir kitaptan okudum satirlari paylasiyorum. Diyorki; erkekler bazi zamanlarda kendilerini sevdiklerinden isole ederler, kendi dunyalarina cekilirler. Bunun nedeni cogu zaman yasamis olduklari ortamin verdigi bir gerginliktir. Kendi sorunlarini ve dertlerini tek baslarina halletmek isterler. Kimsenin yardimina ihtiyaclari yoktur. Boyle zamanlarda onlari yalniz birakin, surekli neyin var diye sormak yerine, sadece yanlarinda oldugunuzu hissettirin.

Askerlik psikolojisi olabilir canim. Uzulme sakin. Emin ol eve dondugunde hersey yoluna girecektir. Sen onun en zor anlarinda, yani su an yaninda olmalisin. Sakin pes etme. Sen onun zor zamaninda yaninda olursan onunda sana saygisi ve sevgisi daha fazla artacaktir emin ol buna. Kisa bir surede bunun mukafatini goreceksin.

Hayirli teskereler

yok hayatım asla aramam beni deniyor asılacakmıyım hemen diye bi tanıyamadı beni gitti

onun olup olmadğnı bilmiosunki
beni yanlıl arayan bi numarayı ben direk arıorum walla sevdiğimde çok kızıo
benimki beni hiç o şekilde denemedi
ama uluç nie böle bişey yapıo çözemiorum Kötü Kazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…