- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
canım içini ferah tut.
güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun.
biliyorum ki zor bi durumdasın.
biz ne kadar şunu yap bunu yap desekte elimizden bişi gelmiyor.
emin ol oda gerçekten seni kafasında bitirdiği için böle bişi yapmamıştır.
hani hep diyoruzya asker psikolojisi sebep çoğunlukla ondan diye düşünüyorum ben.
yoksa öyle msj bitirilebilecek bişi değil bu.
hemen bitti demeklede bitecek bişi değil bu.
sabırlı ol bi kaç gün kendi haline bırak derim.
inanıyorum ki oda hatasını anlayacak ve pişman olacaktır
bizim düşündüğümüzden daha çok düşünüyorlar onlar.
zannetmeki bana bitti dedi o orada çok rahat.
herşey zaman istiyor biraz zamana bırak bence:teselli:
işte ulucda bazen beni arıyordu bana soğuk konuşuyordu bana aşkım bitanem demiyordu bende diyemiyordum o demeyince bana bağırmaya başlıyordu sen bana soğuksun ne oldu böyle bilmem ne bilmem ne saçmalamaya başlıyordu aslında hatalı o ama kendine görede haklı olanda hep o ahhhhhhhhhhhhhhhh tuğçe ahhhhhhhhhhhhhhh aldınmı bi darbe daha aslında benim ilk 18 ay asker beklediğimde o salak bir arkadaşımla beni aldattı... dersimi almam gerekiyordu neyse olan oldu bir daha asker beklemem dedim uluc cıktı söz wer bana bekleyecekmısın dedi beni beklersen seni başımın tacı yapıcam demişti ama aykları altına aldı sevgimi...hayatımda mükafatımı askerlerden yana hiç alamıcam sanırım...
bilmiyorum tatlım herşeyde o var her yerdeeee ama nebiliyim bende çöktüm artık olumlu yada olumsuz düşünemiyorum...
ona seni özlüyorum sensiz olmak bana daha çok acı veriyor 30 günde kalsa bekleniyorsun hala dedim...
sonra bir mesaj daha attım bana bu 15 ayın sonunda sımsıcak kucağını haketmedimmi ben dedim???
..........sonuçmu hala cevap yok böyle anlamlı kelimeleri alan bir askerin vicdanı acımazmı hiçmi yüreği yanmaz...
Sana uluc abinin neler hissettiğini anlatmaya çalışıyorum ablam...aynı durumu bende sevdiğime yaşatmıştım zamanında en azından ilk zamanlarda hasret öyle bir dayanılmaz olmuştu kii direk en yakınımdakine yani ona yansıtıyordum..Aynı aşkım canım demiyordum sonra o söylemiyince sen soğuk konuşuyorsun ne oldu diyip trip yapıyordum...İnan bana dönem dönem bunlar çok normal...Neden böyle davranıyordum kaybetmekten korkuyordumm ilkim olduğu için hep bir savunma halindeydim acı çekmekten korkuyordum...Belkide oda bunları hissediyor kaybetmekten korkuyor...Sonuçta her gün şehit haberleri alıyoruz ve bunları sevdiklerimizde duyuyor malesef bizim yüreğimiznasıl acıyorsa onlarda aynı şeyleri hissedip korkuyorlar...İnan bana seni sevmediğinden değil sevdiğinden böyle davranıyor...Geçmiş geçmiştir asla kimseyle kıyaslama ablam...Sen mutlu olucaksın ben inanıyorum....
canım onun şuan müsait olup olmadığını bilmiyoruz ki bide öle düşün derim
belki tel yanında değil.
belki msj atmaya cvp yazmaya fırsatı yok
bunu hiç bilemeyiz ki.
geçen bende neden açmıyo diyo çok kızdım
oysaki arama yapmışlar teli ayakkabısının içine koymuş
yani demek istediğim vakit bulamamış olabilir.
biz zannediyoruzki şuan istediğimiz an onu msj yazıyoruz o niye yazmıyo
kendimize göre haklıyız zaten ama durum sandığımız gibi değil.
yazdıkların sonuçta bi erkeği mutlu edecek şeyler.
hangi erkek bi bayandan böle şeyler duysa mutlu olmazki!
sivilde olsa derim ki aa tmm sen neler yazmışsın o bi cvp yazma gerği bile hissetmemiş
sivilde değil o yüzden hiç bişi diyemiyorum.
nolur içini ferah tut
zaman herşeyin ilacı.
anladığım kadarıyla aranızda çok büyük problemler olmamış
soğuk davranmak ve buna bağlı olarak çıkan tartışmalar dimi.
ahh tuğcecim ahh
ahh bu erkekler ahh
senin gibi bi kızı nasıl üzüyor kıyıyor anlamıyorum cidden
heele hele sen onu bu kadar severken,ona bu kadar aşıkken....
bu kadar bekeldin onu yaa
hiçmi bi insanda vicdan olmaz
elle tutulur gözle görülür ayrılacak bi sebep yokken bunu yaparsa allahından bulsun yaa
allah ıslah etsin valla
inşallah canım bakalım görücez saol tesellilerin için canım...umudumu yitirdim ben...dua etmekten başka çarem yok:1no2:
kimse kimseyi aptal yerine koymadı 1
size yazarken beni engelleyip sildiniz 2 sen ve mavişim yaşanmış olan herşeyi size anlattım ki bunlar gercekler siz kendinizi aptal yerıne kondugunuzu sandınız ama kendı düşünceniz...evli olmasamda aynı evi paylaşıyor olamazmıyız...engelleyip sildiniz o sizin düşünceniz ben burada tartışmayı tercih etmiyorum varsa bir sorunuz msn im size açık ben kimseyi engellemem ...
ayşeyede söyledim bana gayet normal karşıladı kaybetmek istemediğimi söylediğim halde ama siz konuşmamayı tercih ettiniz...bu aptal yerine konmak değildir bu kaybetme korkusu olan bir insanın karşısına verdiği değerdir ama anlamadınız...ettiğiniz dualar için teşekkür ederim benimle aynı kaderi paylaşan insanlar için bende duamı asla esirgemem ama dualarınızın yerini şimdi beddular aldıysa oda sizin bileceğiniz bir şeydir ben kimseye beddua etmem...
teşekkür ederim herşey için kimseyede düşman kesilmem ...
topiğe yazmamana anlam veremedim burda senin suçun yokki tamamen ben suçluyum özür dilemesi gerekende benim...
ilk olarak ben kimseye beddua etmem bunu bil
sen bize baştan böyle diye anlatsaydın ben seninle yine arkadaşlığımı devam ettirirdim sonucta sözlü nişanlı evli bekar hiç farketmez tabi bu durumda neler yaptığında beni hiç ilgilendirmez sonucta ben kişiye bakarım arkadaşlığa bakarım
ama sen bize evliyim dedim madem ayşe ablaya söledin o normal karşıladı bizede söleseydin böle böle bi durum var başta söyleyemedim kaybetmek istemedim seni diye biz böyle yapmazdık
silmemin sebebide daha fazla yalan dinlememek için
bu konuda burda biter. (NOKTA)
Canım tepkini anlıyorum ama sende biraz tuğçeyi anlamaya çalış
Onun korkusu evli olmadığını sölerse ulucla aynı evde yaşadığı için
Tepki almak ve sizin onu aranıza almamanızdı
Bence bu beyaz bi yalan sende onu anlamaya çalış
Sonuçta onun burda yazdığı herşey evli olması hariçki
( sonuçta aynı evi paylaşıyorlar ve evli gibilerdi)
Onun için biraz daha anlayışlı olalım bence
büşram ben hep kendimden çok karşımdaki insanları düşündüğüm için bu duruma geldim...ama beni yalancılıkla suçlamaları gerçekten çok kırdı ki şu halimle şu psikolojimle bile o kadar etkilendimki...beni anladığın ve anladığınız için teşekkür ederim bu konu çok hassas bir konu büşram..tuğba ve mavişim21 şayet beni rezil etmeye çalışıyorsanız herkesin gözü önünde ben rezil olmadığımı düşünüyorum...birazcık vicdan diliyorum...yaşamadan bilemezsiniz...
saol büşram o güzel tesellilerin için...seni seviyorum...
Canım benim ben senin bu yalanı neden sölediğini
İçinde gerçekten kötülük olmadığını
kimseyi aptal yerine koymak için sölemediğini çok iyi biliyorum
Umuyorumki tuba ve mavişimde seni anlarlar
Ben onların seni rezil etmek gibi bi amaçlarınında olduğunu sanmıyorum
Sende öle düşünme olurmu tatlım:teselli:
Kız Nacide Napıon Canım..
...Hiç GözükMüyon ortaLıkta...:içelim: