Sevdiğini özleyenler buyurun

Özledim,çok özledim.Nefesimi tutup boğulmak istiyorum artık,özledim ya.
Ağlayınca üzülüyorsun biliyorum bu yüzden ağlama geleceğim diye kızıyorsun ama gözümden akan yaşa hiç nazım geçmiyor ki.
Bir sen çekiyorsun bu huysuz sevgilini, iyi de yapıyorsun yoksa iyice dayanılmaz olur..

Yaa burayı nerden buldum bilmiyorum ama
bende kocamı cok özledim
il dısında maçta simdi 5 gündür görmüyorum onu
cidden onsuz hayat ne renksiz ve zor
ASKIMMM CANIM HAYATIM seni cok seviyorum
ve ekliyorum Allah kimseyi esinden sevdiginden ayırmasın

çok özledim çok.. kızdığında güldüğünde yüzde oluşan mimiklerine kadar özledim... hepsi bir bir hafızamda gözlerimi kapatıyorum hayal ediyorum o sıcacık gülümsemesini.. off herşeyi ya herşeyi....

BEnde kocamı çok özledm Şarkta şimdi allahım bitsin artık şu şark kavuşalım artık.. O kadar çok özleim o kadr çok seviyorumki bunu böyle iki kelime ile bile anlatmak delirtiyor beni anlatamıyrm ıwww ölücem sevgien :))

bılmıyorum aşkım ben mı abartıyorum ama yok bence ben abartmıyorum... ben senı cok ozledım.
daha ayrılalı 1 hafta olmadı ama ben yıne de cok ozledım senı....

Askerriim çok özledim seni çook bitsin artık şu askerlik gel yanıma gene biz eskisi gibi her gün dip dibe olalım sonra kendi evimize geçelim herşeyini çok özledim mucizem :2:

çokk özledimmm çookkkkk
[video=youtube;HKPB21Xqxhs]http://www.youtube.com/watch?v=HKPB21Xqxhs[/video]
Yoksun yanımda
Gecelerdir yoksun yanımda
Özlüyorum beni şımartmanı kalk gel
Yara yüzlü sokaklarda
Umut gizli duraklarda yoksun
Keder yüklü yokuşlarda
Hüzün dolu akşamlarda yoksun
Aldılar senimi benden üstüme acılar örttüler
Gelmene yasak dediler
Ellerimi bağlasalar aşkımı nasıl alacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…