Sevdiğini özleyenler buyurun

Bebeğim çok özledim 2 gündür sesinide duyamıyorum babamda egitiminiz akşam ona kadar aramama izin vermiyor kızarlar sana diye ama ben çok özledim askerim

kavuşmaya 23 gün kaldı
geçmiyor zaman...

hele ki iki gündür sesini duyamadım içim çok buruk

vatanı beklemek, ömür boyu da bekleyecek olmak...
dualarım yüreğimle birleşiyor...
Allahım seni ve senin gibi olanları korusun...

Senden ayrı akıp geçen o kadar zaman....
Su gibi akıp geçer, bişey kalmamış gibi sözleri söylemek insanlara ne kadar da kolay geliyor
Onlara su gibi akıp geçen zaman bize bir ömür geliyor
Sabır tükeniyor, ömür tükeniyor...
Hangi zamandan bahsediyorlar...
Bize cehhennem gibi geçen zamandan mı,
Onlara su gibi akıp geçen zamandan mı...

Sevdiğim, gözümden bile sakındığım, uğruna ömrümü feda ettiğim erkeğim, herşeyim...
Sen yoksan hiçbirşey umrumda değil
Seni çok özledim Aşkımmmm

Seviyorum; avucunun içini hissettiğim andaki güven duygusunu seviyorum, yanımdayken bana zarar gelmez korkusunu seviyorum, güvensizlik adına yaptığım her hareketimde haklı çıkmasını seviyorum, bütün saçmalıklarımda haklı çıkmasını seviyorum, beni ben yapanı, beni kendinden daha çok düşünmesini seviyorum, saçlarını, gözlerini, kaşlarını, dudaklarını, sesini, kokusunu seviyorum, ben onu çok seviyorum ♥

“O benim her şeyim!” derken ne kadar da haklıyım. Yeri geliyor arkadaş gibi oturup sorunlarımı konuşup çözümler buluyor, yeri geliyor annem-babam gibi kaşığı eline alıp yemek yedirmeye çalışıyor, yeri geliyor yanlış aldığım kararları düzeltip doğruları önüme koyuyor, yeri geliyor sevgili kavramını aşıp eşim oluyor hayatı benimle paylaşıyor, yeri geliyor dostum olup sırlarımı taşıyor, yeri geliyor en büyük düşmanım olup beni gözyaşlarına boğuyor ama herhalde her halukarda çok sevip çok seviliyor. Ne kadar kızarsam kızayım, ne kadar kırarsam kırayım orada öylece kollarını açıp gülümseyerek beni bekliyor. Hep yanımda oluyor, iyi günümde de kötü günümde de. Zor bulduk birbirimizi, kolay kaybetmeyeceğimizden eminim. Yüreğimden, düşüncelerimden, hissettiklerimden eminim. “İyi günde, kötü günde benimle olur musun?” demişti, her halde onunla olacağımdan eminim. Yolları umursamadan her anda onun yanında olacağımdan eminim. Dönüp bakıyorum neler yaşadık diye; tüm yaşananların özeti kocaman bir “İyi ki”.

Çok çok özledim çokkkk. Daha gelmesine o kadar çok varki .. Tamam yanımda olmayabilir ama ruhum hep onunla..Mesafe girmiş km şehir farkı varmış umrumda değil ..Seviyorsan sınır tanımıcaksın kilometrede neymiş .. Onsuz zaman çok kötü geçiyor , okadar alışmışımki benimle olmasına resmen gidince boşluğa düştüm yalnız hissettim kendimi..Ama kendimi avutuyorum ; buda bizim için bir sınav hepsi geçicek biticek atlatıcaz diye avutuyorm..Ki olucak , sevgimiz okadar büyükki aşıcaz bunları , aşmalıyız ! Hep diyorum Biz birlikle olduğumz sürece üstesinden gelemiceğimiz hiçbirşey yok diye , gerçekten yok.Yanımda olmasa bile onun ne düşüneceğini önceden hissedip ona göre atıyorm kararlarımı yanımda hissediyorm .. Kaldı 223 günümüz..Geliceğini biliyorum ya 223 gün değil bir ömür beklerim ama şu lanet özlem duygusu yok mu .. Hele bide yolda giderken elele giden çiftleri görünce yaşadığım iç burukluğu.. Anlatamam..Tek bildiğim bir an evvel gelmesini istediğimm ve gerçekten çok fazla özlediğimmmmmmmm ..

hani alıştım diyorum ya hep kendime,herkese...evet alıştım sensiz yaşamaya,sabah uyanınca seni göremediğim günlere,kavuşmamıza kalan günleri saymaya,sokakta sevgilileriyle yürüyenleri görünce üzülmemeye,sesini duyarak da mutlu olmaya alıştım...ama bazen öyle bişey oluyo ki hiç birşey hatta sesin bile,mesajların,kokunu bıraktığın yastığın bile,mesajların,anılarımız,yaşayacaklarımız,mesajların,sen gittikten sonra yalnız hissetmiyim diye odama sakladığın notlar hiç biri ama hiç biri dolduramıyor yokluğunu...deliriyorum sanki..aramızdaki 600km yi koşarak gelmek istiyorum yanına..bazen o kadar büyüyor ki o boşluk içimde sen geldiğinde bile dolduramıyorum..çünkü rüya gibi geliyo her günümüz..ve yine sen gittiğinde sanki uykudan uyanmış ve hiç yaşamamışım o anları gibi oluyorum..yine devasa bir özlemle kalıyorum bi başıma..ama sabrediyorum çünkü yanında olduğum her an bu özleme değiyor..çünkü seni özlemek bile güzel sevgilim..çünkü hayallerimiz güzel..çünkü bizim bu hayattan alacağımız çok şey var..Allah'ımdan tek istediğim bugünlerin güzel sonunu görelim..hayallerimize kavuşabilelim..

Ah askerlik ah
15 ay say hesapla değişmiyor 15 ay kısa dönemlerin 5 ayken uzun dönemlerin 15 ayçok fazla değil mi?Adeletsizce değil mi?Sevgilim henüz senle 4 ayı bitirebildik.Önümüzde kocaman 11 ay var bu ayıda sayarsak 10 ay Bitmiyor sevgilim kokunu,gülüşünü özledim birlikte geçirdiğimiz dakikaları şakalaşmalarımızı özledim seni özledim:2:Sayılı gün geçer diyorlar ama geçmiyor birtanem bize bekleyince geçmiyorAlıştım diyorum sana sadece beklemeye alışıyor insan yokluğuna değil
Zaman lütfen hızlı geç kavuşalım herşeyimle

Ne Sesi Sevgilim ? Saatlerce susmanı bile özLedim..
Gidişinin son resmiyle kaldın hep akLımda..
Arkanda yitik bir beden , ama seninle doLu bir kalp bıraktın.

Şafak:405 Manisa/Kırkağaç

saydım kaç gün oldu
saydım kaç gece doldu
saydım her gün aynı
dön
dön istersen

.
.
.
.

son 23​

Son düzenleme:
Askere gidiyordun, son gecemizdi, deniz kenarındaydık Antalya'da, "Üzülme artık seni büyük seviyorum çok büyük, sen de bunun hatrına dayanacan." demştin..ben bu cümle hatrına istediğin kadar dayanırım.. "Burda kimsem olmayacak sen benim tek gücüm,tesellim olacan kuzum." demiştin ustabirliğine gittiğinde, ben senin nefesin olurum biriciğim.. geleceğin günü sabırsızlıkla beklerken sana teselli olmak için elimden geleni yapacam asker yarim benim. Çok özledim.

Alısamıyorum dara düsüyor yüreğim gögsüme bir agrı çöküyor, sikayet etmiyorum ama alısamıyorum sensiz gecelerden cok korkuyorum, yüreğim sızlıyor..
Hadi yastığa başını koyda uyu şimdi!
Adaletsizsin dünya..

Ben alışık değilim kiiii.
Güldük,eğlendikk,ağladık,AYRILDIIIIIK,BARIŞTIK..dertleştik,sarıldık,tripler atttık..
Kıyamıyorum hiiiiiiiiçç, çok seviyooruuuuuummm, çoookkk özlüyoruummmm..
KASIM GELSİN, biiiz evleneliiiimmmmm.
SON 316 BAŞKA YOOOOKKK.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…