Ankaraya gidiyorummm cuma akşamı,askerim evci çıkıcak :) öyle mutluyumki sevinçten ne yapıcagımı bilemedim.Öyle çok özledimki..Darısı başınıza kızlar
Yok canım yemin törenine degil,görmeye gidiyorum 1kere evci hakk.i vardı askerligi boyunca onu kullanıcak.Cumartesindn pazar 5e kadar,mayısın 16dada bitirip gelicek ınşallah.Ankara etimesgut,sen hangi askeriyeye gitmiştn?
Anladım canım benim hadi Allah kavuştursun
Biraz önce gördüm şafağınızada maşallahMayısta da bizim askerlik 1 sene olcak 3 ay kalcak inşallah :116:
Evet canım bende Etimesguta gitmiştim
Sizin acemilikte orasımıydı, orada mı kaldı yani ustalıkta ?
Biraz daha uzun olsa sıyırırdım heralde.İnşallah sende bir an önce görebilirsin.Acemilikte usta birlikte etimesgut aynı yerde kaldı.Benimki biraz şanslılardn,teyzesi dayısı var ankarada gidiyolar arada iyi oluyo,aklım kalmıyo benimde.Seninki nerde şimdi,sık sık arıyabiliyomu? özledin dimi canım.
Bizimde orada kalma gibi bi ihtimal vardı arkadaslarından bazıları orada devam etti .. Biz ayrıldık ordan ..
Bizimde şansımız İzmir e düşmesi oldu ... Gaziemirde canım ... Çok şükür rahat
22 gün sonra izne geliyor canım benim çok özledim özlemez miyim
Bitsede kurtulsak ya of
Çok zor , canımdan can gidiyor
Çok sevindim senin adına,doya doya görürsün en azından.İzmirde iyiymiş ama öyle diodu herkez,e bide sıcak memleket.Ankara gibi buzhane degil enazından :) çogu gitmiş azı kalmış bak...Çok özleniyo gercekten hep bişeyler eksik kaliyo,içinden hiç bişey gelmiyo insanın..
Kısa dönemsin sen değil mi canım ne güzel
Memnunuz şükür bi sorun yok askerliği rahatEvet çoğu gitti azı kaldı valla bıçak kemiğe dayandı ama
Benim aşkım acemilikte Ankara da çok hasta oldu falan filan törende şuruplarla ayaktaydı kuzum benim ya geçti şükür
Aynen öyle yarım kaldım gitti gideli ..
Uzun dönem olmak çok zor canım inan ,, kısa dönem olsaydık çoktan bitmişti ... 11.ayımıza gircez askerlikte bu ne yaaa
Evet benimki kısa dönem,yemin törenine gittigimizde zatüre oluyodum nerdeyse.Oy üzülme kız izne gelsin bi gör stok yap,biraz idare eder o seni...