çok özledim deliler gibi özledim çılgınlar gibi özledim hasretinden geberiyorum
kokunu enseni öpmeyi tıras oldugunda yanaklarını sevmeye kucagında uyumayı kucagımda uyumanı saclarını karıstırmayı esmer ellerini öpmeyi sevmeyi
bana göz kırpmanı saclarımı oksamanı allahım neler neler sayamayacagım bir dolu sey ben seni çok özledim sevgilim ölüyorum askından geberiyorum 23 mayısta asker oldun 23 agustosta tezkere alıcaz inşallah .. sana deliler gibi asıgım seni cok seviyorum iyiki seni sevdim iyiki sana asık oldum iyiki beni tavladın :) iyi ki varsın hep ol sen hep ol ...
şafagımız 460 ile baslarken suan da 192 paşam biter mi biter dimi geliceksin bana çok istediğimiz nişanımızı yapıp ardından evlencez karın olucam kocam olcaksın ...
6.5 yıllık ilişkimizde ki bütün hayallerimizi gerçekleştiricez .. ben seni cok seviyorum tişörtünü hala giyiyorum parfümünü kokluyorum fotograflarını öpüyorum seviyorum dokunmaya kıyamıyorum aklımı basımdan almaya yetiyosun .. dolabımda olan fotograflarına her gece iyi geceler diyor sabah ta günaydın diyerek öpüyorum sen benim hayatımın anlamısın iyi ki varsın .. kurban olur bu sevgilin sana ooooooyhhhhhhh çok özledim aglıyorum suan da bunları yazarken günün birinde bunları beraber okuyalım sarılalım sıkı sıkı hatta o gün evli olalım biz ... seni bekliyorum ben ne olursa olsun bekliyorum deliler gibi asıgım sana safagı tekrardan 460 yapsalar yine beklerim bin yılda olsa yine beklerim sen benim ömrümün sahibi evimin direği gemimin küreğisin ...
canım sevgilim
sana çok aşık miniğin ..
seni beklemek onur gurur şereftir bana ..
m&y
seninlesonuzasensizliğeasla