Sevdiğini özleyenler buyurun

Olur ya kopar diye belki
ben işimi sağlama alıyorum..
Geleceğin günü iple değil
halatla çekiyorum.. :)
Şafak 84

Dışarıda yalnız yürürken
Üzerime karla karışık "AŞK" yağıyor bugünlerde,
Ve bana dolu dolu "SEN" düşüyorsun..
Şafak 83

Gel... Gel ki, sarı papatyalar açsın, kır gülleri, kır menekşeleri, kırkkanatlılar açsın.
Yol alsın umuda nazlı cerenler, ceylanlar, karda boranda yolunu yitirenler.
Gel can gelsin solmuş anılara.
Boşalsın sicim sicim gözyaşları, ırmak olsun susuz kalmışlara; kardeş olsun dostluklara, yüreğimdeki merhamete...
Gel...
Gel ki, sevginle anlam bulsun duygular, gözlerimden toprağa düşen damlalar....

23 Mayıs - 23 Şubat ...
Tam 9 ay bitti sevgilim 10.ayımıza giriyoruz ...
23 Ağustosta tezkereyi alıyoruz

34 gün sonra kollarındayım,,,
sadece 166 gün daha dayanmalısın orada kalmaya sevgilim

Var mı daha ağır yük, zamanı çekmek kadar..
Yaşama sebebimsin; ekmek kadar,su kadar...
Ayrılığın, özlemin herşeyin bir hazzı var..
Seni anlamakta güzel, seni beklemek kadar...
Şafak 89

İstanbulda aşkım çok özledim onu
Ama az kaldı 2 hafta daha sabredicem sadece sonra yanımda Allahın izniyle inşallah
Rabbim sevenlere yardım etsin herkesi en kısa zamanda yanyana getirsin
ammmmiiiiinnnn

Sen Olasın İstiyorum Bir Sen..
Ensemde Dolaşan Lanet Rüzgarlara Sitem
Nefesin Olsun..
Bütün Kokuların Köküne Kibrit Suyu Sıktım
Tenimde Yapışıp Kalan Bir Tek Senin Kokun Olsun..
Şafak 88

Benim sevgilim uzaklarda değil yarın göreceğim ama çok özledim ki ben onu ayrılıp arkamı döndüğüm an özlüyorum

Ellerimi her açtığımda yine ŞÜKREDİYORUM
Sahip olduklarıma ve uzak kaldıklarıma.
Vardır her ŞERRİN bir HAYRI ve SEBEBİ.
YAŞANMASI GEREKENLERİN yazılmıştır VAKT-İ ZAMANI.
Ben elimden geleni yapıyorum, geriye kalan;
....TAKDİR-İ İLAHİ....
♥"ŞaFaK 86"♥

Özleyeceksin !! Sabahlara Kadar Kara Kara Düşüneceksin…
Kimi Zaman Palyaçoyu Oynayacaksın… Dışından Güleceksin …
Ama İçini Bir Sen Bileceksin..
Korkacaksın İçin Parçalanacak… Acıdan Kıvranacaksın… Ama "O" Olmayacak…
Sol Tarafın Hep Boş Kalacak.. İşte O Zaman Tekrar Düşüneceksin…
Düşündükçe Seveceksin… Sevdikçe "BİTECEKSİN...!
♥"ŞaFaK 85"♥

Yatağındasındır, Yalnızsındır. Sadece yaşamaktan kaynaklanan bir yorgunluk vardır üzerinde. Ayrıca seviyorsundur; onun seni sevip sevmediği de ilgilendirmez seni. Ne kadar uzakta olduğunun bile bir önemi yoktur bazen. Çünkü hayat onsuz daha az muhteşem değildir. Aynı güzelliği ve ihtişamı ile devam etmektedir yaşam. Fakat sen artık eskisi kadar muhteşem değilsindir. Ve git gide hayatın gizemine ortak etmeye başlarsın kendini. Tabi ki sevgisizlikten kaynaklanan bir kötü ruh halidir bu. Dayanman gerektiğini bilirsin. Çünkü beklenen kişi elbet bir gün gelecektir. Beklenen kişi olmasından kaynaklı bir özelliktir buda. Çünkü beklenen kişiler sonunda gelir. Kandırırsın kendini. Saatleri geçirmekte zorlanmazsın ilk, bakarsın günler geride kalmış. Ama aynı hızla geçmez haftalar, ay denen kavram bitmek bilmez çoğu zaman.

Yatağındasındır, Yalnızsındır. Ama inatla seviyorsundur yaşamayı. Sabah kalktığında görmeni gerektirecek kimsen yoktur hayatta. Yüzünü güldürecek bir mesaj gelmez artık telefonuna. Hayat ciddiyetini kaybetmiştir senin için. Ama yinede seversin yaşamayı. Beklediğin birisi vardır çünkü hayattan. Bu bekleyiş bir hastalık yada saplantıdan kaynaklı bir bekleyiş değildir. Hayatta tutunduğun tek daldır onu beklemek, ve farkındasındır bunun. Hayatta kalmanı sağlamak için beklersin.

Sorarlar sana peki ölene kadarmı bekleyeceksin diye? Hayır dersin. Ölene kadar değil.Yaşadığım sürece dersin onlara. Yaşadığın sürece bekleyeceksindir çünkü. Bir ihtimal olsa bile ölümü düşünmek istemezsin o an. Düşündüğün başka bir şey vardır o sırada. İnsan sevdiğini beklerken, bu umudunu korurken; ondan vazgeçip, beklemekten usanıp ölebilirmi?

Asıl beklemekten usanıp, sevgisinden vazgeçerse ölmüş olur insan...

Son düzenleme:
Sen yanımda olmasan da, bir yerlerde var olduğunu bilmeyi seviyorum! Ben sana ulaşamadığım anlarda seni özlemeyi seviyorum! Sesini duymasam da, kulağımın sesine hasret kalışını seviyorum! Yüzünü hiç göremesem de, hayalinle olmayı seviyorum! Hiç korkmuyorum seni sevmekten ve ben seni
senden çok seviyorum...!ASKERİM..
ŞaFaK 84

SeninleSonsuza :98:

Bekliyorum Bütün Kalbimle :127:

Gökyüzünü çok seviyorum....
Çünkü; ikimiz de kafamızı kaldırdığımızda, aynı maviliği görüyoruz ve belki, senin verdiğin nefesi, ben bir kaç beden sonra, içime çekiyorum....
Özledim
-173-

Sensiz uyandığım kaçıncı günüm
Aynada gördüğüm yorgun yüzüm
Bana hiç tanıdık gelmiyor inan
Şafak 83

Siz hiç çok özlediniz mi?
Ben özledim mesela.. Çok demek de yetersiz.. Her gün özledim, her gece özledim. Hiç sıkılmadan, hiç usanmadan özledim...
Özlemekten bıkmadım hiç.. Sabah gördüm, akşam özledim..
Ve sevdim ben..!
Hem sevdim hem özledim...
Şafak 82

Seviyorum seni bir insanin bir insani sevebileceğinden çok.
Bütün sınırları zorluyorum iste seninle!
Sen benim ölümden uzak yasamdan öte sevdiğimsin.

Herkesten çok bildiğim tek gerçeğim..
Gözlerimi her açışımda sen olmasan da yanımda;
bir gün sen'li günlere uyanabilmek için kapıyorum o gözleri bunu unutma ...

Canıma bir can daha katmak için, ruhumun yalnızlığına, yüreğimin acısına son vermek için, daha mavi bir deniz, daha mavi bir gökyüzü, daha mavi bir sevda için…

Seni İstiyorum, Yarın, Öbür Gün, Öbür Hafta, Öbür Ay, Öbür Yıl değil….. Şimdi !
-171-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…