Sevdiğini özleyenler buyurun

Evet canım öyle yapıcaz artık gittiğinde 4 4,5 ay birşey kalcak .. Sonunda tamamen kavuscaz inşallah artık bu hasretin ..
Çok zor ya :KK43:

Kızlar benim de sevgilim askerde acemi birliğinde daha şafağımız karanlık 447 :KK43:( Hayırlısıyla 23 Mart da yemin törenimiz var, onu çok özledim yaff, ona telde konuştuğumuzda belli etmemeye çalışıyorum ama canımdan can kopuyor, onsuzluk çok zor gerçekten,

Allah onların sağ salim gelmesini sağlasın, bize bağışlasın, sabrımızı versin diye dua etmekten başka çarem kalmıyor. Valla adak bile adadım, hayırlısıyla gelsin geldiği gün koç kesicem :)

Seni çok özledim
Unuttum bütün kırgınlıkları
Olmuyor böyle hiç senden ayrı
Sadece çok özledim, seni çok özledim :KK43:(

Ben seni kocaman bir yürekle seviyorum. Gözlerim değil, yüreğimdi seni seven. Her halin çekti beni. Duruşunu, gülmeni, kızmanı, şaşkınlığını, olgunluğunu sevdim. Sesini de sevdim suskunluğunu da. Seni ve o doyumsuz sevdanı anlatacak kelime bulamadım çoğu zaman. Sığmadın cümlelere ve hiçbir cümle seni yeterince tarif edecek kadar derin olmadı. Seni severken yorulmadım. Çünkü sen yaşam kaynağımsın. Her gün yenileniyorum, seninle çoğalıyorum, büyüyorum. Seviyorum işte ötesi yok.. ♥
Şafak 76En Büyük TÜRKİYE

Kızlarr ben bu gece ankara yolcusuyum :) öyle heycanlı ve mutluyumki...2.5 ay sonra göricem nişanlımı.

Eş olmak" ne demektir,hiç düşündünüz mü...?
"Her şeyiyle aynı olmak" sanar bazıları ve yanılır.
Bir çift çorap da "eş"tir mesela, tamamen aynıdır.
Aynı anda kirlenir, aynı anda yıkanır, aynı anda giyilir;ama farklı zamanlarda
ve farklı yerlerden sökülür, yıpranır ve yine aynı zamanda atılır...
"EŞ" olmak, aynı olmak değil; her hâlükârda, BİR ARADA olabilmektir...

bedenende birarada olmaya son 75 gün
çok özledim askerim
En Büyük TÜRKİYE

sadece şunu söyleyebilirim ki canım çok acıyor,hissediyorum ki onunda canı çok acıyor.her bir hücrem özlemekten ibaret,içim titriyor...

sevgilimi özledim :KK43: 1.5 aydır görüşemiyoruz. farklı sehirlerde oldugumuz için Allah nasip ederse çarşamba günü yanına gidiyorum.. :KK17:

Sen benim en gizli sadakam ve cehennemle arama set olacak en tatlı gözyaşımsın..! Sen benim solumda saklı, secdedeki duamsın..! Sen, kalbimin en mahrem yanı, Rabbimin armağanı ve en güzel yangınımsın..! Herkes gitsede ey sevgili! SEN BANA KALANSIN..! Çünkü SEN, AŞKSIN..!Ezberimsin. evvelim , ezelim ve ebedimsin...Sebebim, nefesim ve ahirim..Sen, çaresizliğin ayak ucunda demlenen yüreğime armağan edilen sonsuzluk hediyesi..Sen, göğsümde taşıdığım eşsiz paye... Sen benim acıya dayanma gücüm, sen benim yüreğime işlenmiş SABRIMSIN...
Şafak 74En Büyük TÜRKİYE

Sen benim en gizli sadakam ve cehennemle arama set olacak en tatlı gözyaşımsın..! Sen benim solumda saklı, secdedeki duamsın..! Sen, kalbimin en mahrem yanı, Rabbimin armağanı ve en güzel yangınımsın..! Herkes gitsede ey sevgili! SEN BANA KALANSIN..! Çünkü SEN, AŞKSIN..!Ezberimsin. evvelim , ezelim ve ebedimsin...Sebebim, nefesim ve ahirim..Sen, çaresizliğin ayak ucunda demlenen yüreğime armağan edilen sonsuzluk hediyesi..Sen, göğsümde taşıdığım eşsiz paye... Sen benim acıya dayanma gücüm, sen benim yüreğime işlenmiş SABRIMSIN...
Şafak 74En Büyük TÜRKİYE

Cnm senin birşey kalmamış, senin adına çok sevindim şafağını görünce.. Benim daha şafak karanlık, şafak 444 :KK43:
Ben şafak saymaktan vazgeçtim, mehtap sayıyorum, mehtap da 12 :KK43:(

Cnm senin birşey kalmamış, senin adına çok sevindim şafağını görünce.. Benim daha şafak karanlık, şafak 444 :KK43:
Ben şafak saymaktan vazgeçtim, mehtap sayıyorum, mehtap da 12 :KK43:(

Allah yardımcın olsun çok zormuş çok
bizim az kaldı darısı size inş.

Her hecesi ‘ ' SEN '’ kokan özlemler biriktiriyorum içimde
Ve gözlerime sığınmış yüreğimde saklanmış sessizliğin.
Yalnızlık değil çığlığım, yokluğun sebebim.
Oysa '' BEN '' varlığının sesiyim. Yokluğunun hüznüyüm ,
Ve '' SANA '' adanmış özlemlerin en kuytusuyum.
Ben sana kalemle değil, yürekle yazılmışım..
ŞaFaK 71
En Büyük TÜRKİYE

SEVDİM... Hani Hasret ler yaşanır ya hiç Bitmeyen...
Hani uzun yollar olur ya, Sonu gelmeyen...
Hani yüce Dağlarda kar olur ya hiç erimeyen...İşte..
İşte Ben Seni Öyle SEVİYOR VE ÖZLÜYORUM...
Belki bir hasret gibi içimdesin, sonu gelmez Yollar ...gibi uzaktasın...
Hani aklına gelirde bir Off çekersin ya, Hani anıları...
Hatırlar da içine tarifsiz bir burukluk çöker ya, İşte...
BEN SENİ ÖYLE SEVİYOR ve ÖZLÜYORUM...
ŞaFaK 70
En Büyük TÜRKİYE

zemzem yazdıklarını okudum cok hos kendin mi yazıyorsun acaba bir yerlerden mi kopya çekiyorsun merak ettim :KK53:

Önce bakmaya kıyamadığım gözlerini çiziyorum,ağlaya ağlaya...
Sonra ! sonra başlıyorum seninle,sessiz sessiz konuşmaya..
Sensizliği anlatır gibi,bakıyorumya bazen gözlerine,,işte o an ! gözyaşlarımı siler gibi bakıyorsun'ya gözlerime,,HIÇKIRIKLAR,ÇIĞLIKL​AR başlıyor içimde...
Bazen dayanılmaz çekilmez bir baş ağrısı oluyor SENSİZLİK gözlerimi yakan,
,bazende intiharın eşiğinden dönüyorum,YARADANIMDAN korktuğumdan...
Bazen tebessümle uyanıyorum,sanki hiç gitmemişsin gibi SEN..!
ŞaFaK 69
En Büyük TÜRKİYE

Ey benim cennet gözlüm, sen benim dua etmeme sebep olansın.
En tılsımlı, en riyasız, en içten duamsın.
Beni ben yapan aşksın.
Kalbim en büyük sığınağın olsun yâr, sen Besmele ile başlayan sevgime yakışanımsın, nakkaşımsın, mahşere kadar tutacağım sevda orucumsun.

Sen benim içten içe kanayan en derin yaramsın.
Ne kadar özlendiğini bir bilsen , yokluğundan utanırsın..!

X