Sevdiğini özleyenler buyurun

Özleyeceksin !!
Sabahlara Kadar Kara Kara Düşüneceksin…
Kimi Zaman Palyaçoyu Oynayacaksın… Dışından Güleceksin …
Ama İçini Bir Sen Bileceksin
Korkacaksın İçin Parçalanacak… Acıdan Kıvranacaksın…
Ama "O" Olmayacak… Sol Tarafın Hep Boş Kalacak..
İşte O Zaman Tekrar Düşüneceksin…Düşündükçe Seveceksin… Sevdikçe "BİTECEKSİN...!
"ŞaFaK 68"

Hasretinden yanıyorum sevgilim.

Ne zor zamanlar senin askerde olduğun zamanlar. Sen askere gitmeden önce hiç ilgimi çekmediği halde televizyonda askerler ile ilgili tüm haberleri seyrediyorum şimdi. Seninle beraber gün sayıyorum. Her yere telefonumu yanıma alarak gidiyorum şimdi. Arasan da sesini duysam diye bütün gün bekliyorum. Bütün gün geçmeyen dakikalarımın telefonda seninle konuşurken bir anda geçip gitmesine sinir oluyorum. Askerliğin bitince seninle yaşayacaklarımı şimdiden hayal ediyorum.

Hasretin yakıyor yüreğimi. Gözlerimden akan yaşları silecek ellerin yok artık. Ağlama sus derdin ama sende ağlıyorsun biliyorum. Sende dayanamazsın bensizliğe, kalbin yanar da anlatamazsın kimselere derdini. Ben seni senden iyi bilirim. Bana sıkma canını derken bile yandı için ama ne yapalım gül kokulu yârim. Bugünler de geçer elbet. Kavuşunca bırakmayız birbirimizi, asla kopamayız artık birbirimizden. Seni benden ayıran yıllara, yollara inat hep aynı sevgimle, hasretimle bekliyorum seni.

Geldiğinde ne bahar rüzgârları eser şu gönlümde. Bir çocuğun tebessümü düşer yüzüme. Hasret, hasret bitti derim gözlerinin içine bakıp da. Geldin mi yârim, geldin mi yiğidim. Yollarına bakmak ne zordu ama katlandım senin için ölüme bile katlanırım. Dönülmez yol değildir askerlik elbet dönülür. Peygamber ocağıdır orası her yerden iyi korunur. Her şeye çözüm bulurum da yiğidim özlemine çare bulamıyorum. Akşam olunca hüzün çöküyor kalbime, ağlasam bir türlü ağlamasam bin türlü. Senli şarkılar dinliyorum, seni anlatıyor hepsi. Bir şey fark ettim de yiğidim sen gittiğinden beri aslında her şey sana benziyor. Seni anlatıyor. Bu bile güzel geliyor bazen.

Anlatıyorsun oraları, bence mutlu rolü yapıyorsun. Ben bilirim seni, mutlu olamazsın yabancı yerlerde. Başkaları anlamaz derdini.

Ne desem boş be sevdiğim tek bildiğim seni çok sevdiğim. Hasretine hasret eklediğim sevdiceğim. Kokusuna, sesine, gülüşüne kurban olduğum erim. Sağ salim dön gel yeter ki, ben hep burada seni bekleyeceğim.

Gelişine umutlar ektim, nolur gel. Dönme bir daha geri kokunu alıp tekrar gitme hep yanımda kal artık. İstemiyorum sensiz geceyi, sensiz sabaha uyanmak istemiyorum artık.
Seni çok Seviyorum Nefesim....

Nasıl ki yerde gördüğün ekmek parçasını alırsın,Ve sevaptır diyerek,
Öperek alnına götürdükten sonra bir kenara bırakırsın... İşte öyle sevgili;
Seni öptüm,alnıma götürdüm ve sol yanıma bıraktım
Sevabım ol diye...♥
Şafak 67

Yüreğimdeki Gülüşün Gizli Sahibi
Ruhumdaki Çiçeği Besleyen Toprak,
Yeni Bir Günde Yeniden Doğan Umudum,
Yanlışlarım Arasında Seçtiğim Tek Doğrum,
Beraberken Huzur Bulduğum,
Kaybetmekten Korktuğum,
Seni Çok Özlüyorum
Şafak 66

çok özlüyorum canım seni

seni yanındaykende özlüyorum be aşkım

6 yıldır birlikteyiz doyamadım sana

evlenince doyarmıyım acaba diye düşünüyorumda

yok be canım ben sana doyamam

Özlüyorsun özlemekle kalmıyor ölüyorsun sanki .
Bişeyler batıyor göğsüne .
İçinde hiç bilmediğin bir yerler acıyor tarifsiz.
Ağlıyorsun gözyaşlarının onu sana getirmeyeceğini bilmene rağmen.
Ve sonra ezberliyorsun onu özlemeyi adın gibi .
Şafak 64

Şimdi yüreğim , mevsimlerden Gözyaşı iklimini yaşıyor,
Son zamanlarda sağanak var yüreğimde,
Geziyorum altında her damlasını içime işleyerek,
Lâl oldu dilim dünyaya.
Konuşsam , yağmur yağıyor,
Sussam , harf harf göl oluyor yüreğim.
Anladım ki Sana su/suyor ömrüm...
ŞaFaK 63

Sonunda ya sonunda Allahım sana şükürler olsun 5 aydan da düştük,, bitirmeyi nasip et Allahım bitsin ve yuvamızı kuralım artık

Ey gözlerime en çok yakışanım, alnımın yazısı, ahiretimin meyvesi YÂR'im! Dua Dua dökülesim var yüregine amin deyip kabul et...
Şafak 62

Dayanıksızım...
Bana inat öyle dayanıklı ki sızım.
Bir bilsen aslında,
Birlikte uyanabileceğimiz tek bir sabah için tüm gecelerimi alnından vurmaya hazırım!
-152-

5 ayıda tüketecegizz
Gün gün eritecegiz
Sabırla bekliyorum seni Askerim...

çok özledim.
Ama İnşaAllah bitecek Biliyor ve İnanıyorum..

..::emresra::..

.

Ey hazanım. Ey aşkı ruhumda niyazlananım.
İşitilsin sevdamız arş-ı ala'da erişsin bize Allahtan vuslat.
Rahmanın inayetiyle gideceğimiz yer olsun cennet.
Nakış Nakış işlenmişin her zerreme işleyene hamd olsun.
Seni yüreğime düşürene sonsuz şükürler olsun.
İlk Namaz gibi, ilk Teselli gibi, ilk Aşk gibi.
Gözlerin iftara nâzır bir Ezan gibi.
Sana Aşk Orucumu helal ettim.
Ekmek gibi, su gibi, bir yudum "Yasin" gibi.
Sen Benim Gözümün Daldığı.
Yüreğimin Yandığı Ve Aklımın Kaldığı Tek Gerçeksin,
Nerede olursan ol Sen Bende "CAN"sın
Şafak 61

Sensizken anlamını yitirdiğim hayatımsın..Bütün kelimelerime yüklediğim
anlamsın..Sen diye başlayıp da bitiremediğim üç noktamsın..
Sen, sen ille de sen diye, durup durup nefes aldığımsın..
Sen varsan ben varım dedirtecek kadar, kendimi hiçe saydığımsın..
Kaderi kaderime yazılsın diye, her gün Yaradana yalvardığımsın..
Aklımda, yüreğimde ve duamda olansın AskeRim...!!!
Şafak 60

SEN sevda bahçeme ektiğim en mavi AŞK, yüreğime tutsak ettiğim en özel EŞŞİN ..SEN dillerde nazara gelecek kadar güzelsin ..SEN çaresi olmayan hastalığım ölümden sonra bile seveceğim tek AŞKIMSIN ..SEN şiirlerimde anlattığım en gizli mısra kalbimdeki en derin ACISIN ..SEN gelişiyle yaralarımı saran gidişiyle tekrar YARALAYANSIN ..SEN en sessiz ŞARKI larım hüzünlü YANIMSIN ..SEN rotasını şaşıran ka...ptan cesedi kalbime vuran SEVDAMSIN ..SEN gecenin karanlığında parlayan yıldızım gecemi aydınlatan YAKAMOZSUN ..SEN bakmaya doyamadığım manzaram ufkumdaki GÜNEŞSİN ..SEN kirli aşklardan arındırdığım masumiyet yüzümdeki TEBESSÜMSÜN ..SEN gideceğim tek liman döneceğim ilk DURAĞIMSIN.....
Şafak 57

Şimdi askerim gelse dese ki beklettiğim için özür dilerim... Benden tek cümle çıkar. 'hoşgeldin Ey Sevgili ' ♥

Bir gün merhem olacaktır yarayı kanatan..
Korkmam, sevdiğimin açtığı yaradan..
Şafak 53

♥⊱╮Her şey seni sevmekle başladı♥⊱╮
Bir asırlık uykudan seni sevmekle uyandı yüregim.
Gökyüzüne düsen her yagmur tanesine seni yükledim
Sırılsıklam sen olmak için..
♥⊱╮ SENI ÜFLEDIM RÜZGARLARA...♥⊱╮
Çiçeklere güllere seni aşıladım
Her NEFESIMDE SENI SOLUMAK ve KOKLAMAK İCIN
SOL ayagıma seni sağ ayağıma beni yazdım
Yürûdügüm her yerde ♥⊱╮ SEN ve BEN♥⊱╮ olmak için...
Şafak 47

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…