Sevdiğini özleyenler buyurun

allah sabır versin çok zor ama iyiki eşin değikdi giden o kadar zorki anlatamam yat kalk şükret haline
benim eşim gitti sanki yaşamıyorum nefes bile alamıyorum sanki evin her tarafında onu görüyorum
mutfağa gidiyorum sanki sesleniyo arkamdan aşkım diye
bütün odaları geziyorum bulamıyorum sonrada sabaha kadar ağlıyorum çok çok zor
sizde inşallah sağ salim kavuşur evlenirsiniz
bu son ayrılığınız olur inşallah

inş cnm ne güzel dua ettin öyle yaa:KK16::KK16::KK16: sizindemi uzun dönem askerlik bide nerde görev yapıyo?

cnmm allah sabır versinn çok az kalmış artıkk biraz daha sabrett. ondan sonraa çok mutlu olcaksınız ben inanıyorum cnmm:KK19::KK19:

çok özledim deliler gibi özledim çılgınlar gibi özledim hasretinden geberiyorum
kokunu enseni öpmeyi tıras oldugunda yanaklarını sevmeye kucagında uyumayı kucagımda uyumanı saclarını karıstırmayı esmer ellerini öpmeyi sevmeyi
bana göz kırpmanı saclarımı oksamanı allahım neler neler sayamayacagım bir dolu sey ben seni çok özledim sevgilim ölüyorum askından geberiyorum 23 mayısta asker oldun 23 agustosta tezkere alıcaz inşallah .. sana deliler gibi asıgım seni cok seviyorum iyiki seni sevdim iyiki sana asık oldum iyiki beni tavladın :) iyi ki varsın hep ol sen hep ol ...

şafagımız 460 ile baslarken suan da 192 paşam biter mi biter dimi geliceksin bana çok istediğimiz nişanımızı yapıp ardından evlencez karın olucam kocam olcaksın ...
6.5 yıllık ilişkimizde ki bütün hayallerimizi gerçekleştiricez .. ben seni cok seviyorum tişörtünü hala giyiyorum parfümünü kokluyorum fotograflarını öpüyorum seviyorum dokunmaya kıyamıyorum aklımı basımdan almaya yetiyosun .. dolabımda olan fotograflarına her gece iyi geceler diyor sabah ta günaydın diyerek öpüyorum sen benim hayatımın anlamısın iyi ki varsın .. kurban olur bu sevgilin sana ooooooyhhhhhhh çok özledim aglıyorum suan da bunları yazarken günün birinde bunları beraber okuyalım sarılalım sıkı sıkı hatta o gün evli olalım biz ... seni bekliyorum ben ne olursa olsun bekliyorum deliler gibi asıgım sana safagı tekrardan 460 yapsalar yine beklerim bin yılda olsa yine beklerim sen benim ömrümün sahibi evimin direği gemimin küreğisin ...

canım sevgilim
sana çok aşık miniğin ..
seni beklemek onur gurur şereftir bana ..
m&y
seninlesonuzasensizliğeasla

Ne kadar güzel yaşmışsın seni öyle iyi anlıyorumki canım gözlerim doldu okurken kendimi bazen gerçekten çok yalnız hissediyorum ama bunları okudukca yalnız olmadığımı benimle aynı düsünceleri paylaşanların olduğunu görmek bana güç veriyor

Hüznümü İkiye Böldüm.. Birini Sabah, Birini Gece Yaşıyorum.. Bu Saatten Sonra Kimseyi Çekemem Ben, Kendi Yükümü Zor Taşıyorum.
Şafak 96 En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Ne kadar güzel yaşmışsın seni öyle iyi anlıyorumki canım gözlerim doldu okurken kendimi bazen gerçekten çok yalnız hissediyorum ama bunları okudukca yalnız olmadığımı benimle aynı düsünceleri paylaşanların olduğunu görmek bana güç veriyor

Evet canım hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz asker beklemek çok zor çok :KK14::KK14::KK14:
Dayanamıyoruz artık çok sıkıldık bıktık kavuşmak istiyoruz :KK14:

Sende asker bekliyor musun canım nerede yarin şafak kaç :KK31:

DüşLerim üşüyor sevqiLim ... Hanqi mevsimine yazdın beni ... YaprakLarım döküLüyor, baharında buLamadım kendimi ..! SensizLik sarmış dört bir tarafımı, çıkış buLamaz oLdum ..! Yok et mesafeLeri, donmuş eLLerimi sıkı, sıkı tut bir daha ... En mevsiminde kayboLmaLıyım qözLerinın..! Eritir yüreqim buz daqLarını Bende damLa, damLa can oLursun ... Bedenim soquyor nefesini hissedemezsem.. Bir tutam sıcak sevqine, bir ömür adarım..! ne oLur GEL.....!
Şafak 94En Büyük TÜRKİYE

Yüreğim umulmayan yaralarla baş edemezken bir tatlı aşk gülüşü özledi gözlerim ve sen hangi alemde hangi düşlerde isen gel çünki gülüşünü " ÇOK ÖZLEDİM "
Şafak 93En Büyük TÜRKİYE

Evet..

Hepimizin Sevgililer Günü Kutlu Olsunn

:KK69::KK69::KK69:

Bir Dahaki 14 Şubatta Kim Bilir Belkide Nişanlı Oluruz (inşaAllah)

:KK69::KK69::KK69:

Allahım Zaman Çabucak Geçiversin...
Amin..

:KK55:

Son düzenleme:
Sol yanımda sızıyla uyandım bu sabah Baktım sensizlik var yanımda... Geceleri yıldızlara anlattığımız sonsuz sevdamız... YALNIZDI... SENSİZDİ... ÇARESİZDİ... Geceler yalnızlığıma güldü... Şiirler sevdamıza ağladı....! Hala sensiz, yalnız ve çaresiz Hemen aldım avuçlarıma Koyacak bir yer bulamadım ... avuçlarımda sevdim... Senİ..
Şafak 92En Büyük TÜRKİYE

onu o kadar özledimki anlatamam yazın yemin ederim her gece ağlıyodum 1 ay boyunca gözlerim şiş gezdm daha yeni yeni toparladım en kötüsüde ben böle kendimi yıpratırken onun umdunda olmaması çok mu aptalım kızlarrrr :KK50::KK25:

YAŞANAN Gün Nasıl Olursa Olsun,BEKLENEN Gün Her Zaman Daha Güzeldir. Çünkü İnsanın GEÇMİŞİ Kayıplarla GELECEĞİ UMUTLARLA Doludur..!
Şafak 91En Büyük TÜRKİYE

Ve şimdi tüm cümlelerim yarım...
Sen bi sızı gibisin sol yanımda...
Kan damlıyor gözlerimden görenim yok...
Hani derdin ya sen bi tanesin...
Sensiz ölüyorum sevdiğimm sen neredesin
Şafak 89En Büyük TÜRKİYE

Yüreğimdeki Gülüşün Gizli Sahibi,
......... Ruhumdaki Çiçeği Besleyen Toprak,
♥ Yeni Bir Günde Yeniden Doğan Umudum,
......... Yanlışlarım Arasında Seçtiğim Tek Doğrum,
♥ Beraberken Huzur Bulduğum,
... ......... Kaybetmekten Korktuğum,
♥ Seni Çok Özlüyorum.♥
Şafak 86

36 gün kaldı sana dokunmama :98:
kokunu çok özledim, boynunun mis gibi kokusunu ...

168 ♥

Son düzenleme:
X