Sevdiğini özleyenler buyurun

Varmı sensizlikten uykuları kaçıp düş/lerinde adını sayıklamaktan dudakları uçuklayan, varmı senin ciğerinde yanan ateşe dudakları ile su taşıyan, varmı sensiz cenneti seninle cehenneme tercih eden, varmı özgürlüğe kanat çırparken, senin bilinmezlere gömüleceğinin farkında olan, varmı seni hürriyete tercih edip yanı başında kalan, varmı herkesin gerçekliğini senin hayaline tercih eden, varmı mahşeri bir kalablıkta senin yokluğunu hissedecek kadar seni çok seven, varmı son nefesinde bile dudakları kuruyunca SU yerine seni dileyen, SENİ BÖYLE BEKLEYEN BİRİ VARMI.?Şafak 99

insan kirpiklerinin ucuna kadar özlediğini hissedermi ben hissediyorum
çok özledim aşk'erim ne olur gel ne olur dayanamıyorum
şafak 98

1.5 gün oldu senden uzaklaşalı ama her şeyi bırakıp yanına gelmekten daha çok istediğim hiçbi şey yok, dayanamıyorum yaa Sana aşığım

Biz de erkek arkadaşımla ayrı şehirlerde okuyoruz 2-3 haftada bir görüşüyoruz bazen 1 ayı bile buluyor. O yokken sürekli gün sayıyorum onun gelmesini bekliyorum başka hiçbir şeye odaklanamıyorum sanki hayatım buluştuğumuzda beraber geçirdiğimiz birkaç günden ibaretmiş gibi oluyor. Sonra yine gidiyor 2-3 hafta boyunca özlemle gün sayıyorum. O gidince hayattan tek beklentim onu bir daha görebilmek, bir sonraki buluşmamızın hemen gelmesi oluyor. Saplantı haline geldi bende dayanamıyorum =( Kızlar siz nasıl aşıyorsunuz bu durumu. Bizim okulu bitirip kavuşmamıza daha 2,5 yıl var ve aklımda her an dert bu durum=(

benim eski erkek arkadaşımla 2,5 yıl ayrı şehirlerde öğrencilik hayatı geçirdik, ardından uzun dönem askerlik ve ben ülkenin bir ucunda o diğer ucundaydı, yaşadığımız zordu ama ben herkes bunu yaşamıştır kimse hasretinden ölmemiş diye düşünerek kendi hayatımı yaşıyordum, ama şimdi daha iyi anlıyorum ki, o çok iyi biriydi ama ben ona hiç aşık olmamışım bile, sadece sevmesini sevdiğim için katlanmışım. Yani o kadar yazdım yazdım burdan sonuç ne dersen, hiçbirşey.. seven insan özler ama her insan birbirinden farklı. özlemini de farklı yaşar. Allah kavuştursun. umarım yolun sonunda değecek biridir. yoksa kaybolan yıllarım diye üzülüyorsun bitincebol şans

Son düzenleme:
çok özledim deliler gibi özledim çılgınlar gibi özledim hasretinden geberiyorum
kokunu enseni öpmeyi tıras oldugunda yanaklarını sevmeye kucagında uyumayı kucagımda uyumanı saclarını karıstırmayı esmer ellerini öpmeyi sevmeyi
bana göz kırpmanı saclarımı oksamanı allahım neler neler sayamayacagım bir dolu sey ben seni çok özledim sevgilim ölüyorum askından geberiyorum 23 mayısta asker oldun 23 agustosta tezkere alıcaz inşallah .. sana deliler gibi asıgım seni cok seviyorum iyiki seni sevdim iyiki sana asık oldum iyiki beni tavladın :) iyi ki varsın hep ol sen hep ol ...

şafagımız 460 ile baslarken suan da 192 paşam biter mi biter dimi geliceksin bana çok istediğimiz nişanımızı yapıp ardından evlencez karın olucam kocam olcaksın ...
6.5 yıllık ilişkimizde ki bütün hayallerimizi gerçekleştiricez .. ben seni cok seviyorum tişörtünü hala giyiyorum parfümünü kokluyorum fotograflarını öpüyorum seviyorum dokunmaya kıyamıyorum aklımı basımdan almaya yetiyosun .. dolabımda olan fotograflarına her gece iyi geceler diyor sabah ta günaydın diyerek öpüyorum sen benim hayatımın anlamısın iyi ki varsın .. kurban olur bu sevgilin sana ooooooyhhhhhhh çok özledim aglıyorum suan da bunları yazarken günün birinde bunları beraber okuyalım sarılalım sıkı sıkı hatta o gün evli olalım biz ... seni bekliyorum ben ne olursa olsun bekliyorum deliler gibi asıgım sana safagı tekrardan 460 yapsalar yine beklerim bin yılda olsa yine beklerim sen benim ömrümün sahibi evimin direği gemimin küreğisin ...

canım sevgilim
sana çok aşık miniğin ..
seni beklemek onur gurur şereftir bana ..
m&y
seninlesonuzasensizliğeasla

Varlığını, duruşunu, bakışını, susuşunu, herşeyini özledim.
“Neden”lerime “hiç işte” deyip kaçışını,
o uzun ve soluksuz sessiz kalışını,
“Sen”li kentin akşamlarındaki “ay”ı,
gözlerinde sakladığın sayısız manayı,
elime dokunduğun an yanışını,
geçmişimi geleceğimi yoksayışını,
benimle aynı noktadan şehrin ışıklarına ıslak bakışını,
“Sen” gelirken hüzünlerin endişelerin benden gidişini,
Allah’a yakarışlarımızın aynı zamanlara denk gelişini,
en çok da o buğulu sesini özledim.
Şafak 97

cnmmm yaaa nerden buluyosun böyle güzel sözlerii harika valla hergün hayran kalıyorum yazdıklarına

Allah kavuştursun canım aynı şeleri hissettiğimiz için ilgini çekiyo
nerde asker sevgilinmi nişanlınmı eşinmi bilmiyorum ama sanırım uzun dönem

Allah kavuştursun canım aynı şeleri hissettiğimiz için ilgini çekiyo
nerde asker sevgilinmi nişanlınmı eşinmi bilmiyorum ama sanırım uzun dönem

sevgilim cnm. uzun dönem malesef erzincandaydı acemilikte dağıtım iznimiz yarın bitiyo işte urfa siverek usta birliğimiz

allah sabır versin çok zor ama iyiki eşin değikdi giden o kadar zorki anlatamam yat kalk şükret haline
benim eşim gitti sanki yaşamıyorum nefes bile alamıyorum sanki evin her tarafında onu görüyorum
mutfağa gidiyorum sanki sesleniyo arkamdan aşkım diye
bütün odaları geziyorum bulamıyorum sonrada sabaha kadar ağlıyorum çok çok zor
sizde inşallah sağ salim kavuşur evlenirsiniz
bu son ayrılığınız olur inşallah

Doğru söylüyosun canım sana katılıyorum. Biz de eski erkek arkadaşımla 2 yıl ayrı şehirlerdeydik sonrasında aynı şehirde kavuştuk ama ayrıldık. Yani sonuçta beklemekle geçen yıllar boşa gitmiş oldu. Anladım ki ona hiç aşık olmamışım sadece sevgili olma durumunu seviyormuşum sanırım. Ama bu sefer farklı, umarım sonu da farklı olur. Tabi ki bilemeyiz ne olacağını işte ama ahh kimse hasretinden ölmez diyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…