Sevdiğini özleyenler buyurun

Yılbaşı...
Koca bir yılın bitimi...
Yanımda yoksun sevinçlerimde yok...
Tek tesellim yeni yılın seni bana getirecegii.
Tek bekledigim Ağustos 2o12!

Uzaklarda da olsann bize engell degill mesafeler
Telefondan da olsaa yılbasında beraberdikk Aşkımmm
Çok özledim senii

çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Aşkların en güzeliii
Çok özledimmm Sen'i
Vee sonunda 2 3 o

Özlemekmi,özlemek bile eksik kaldı hislerimin yanında
İçimden bir şeyler kopuyor

dünyanın en yakışıklı erkeği... tam 10 gün kaldı...
sonra yanımdasın..

seni benden hiçbir güç ayırmasın.

8.

yanyana olunca hiçbişiii sorun olmuyokiineeeeee

özledim be,şımarma diye demiyom ama çooo..ok özledim

burnumda tütüyosun

mesajlar soğuk,aramalar buz gibiii

yanında olmam gereeeekkkkkkkkkkk:84::84::84:

kızlarrrrrrrrrrr allah kavuştursun bende bi zamanlar yazmıştım bu topiğe şimdi çok şükür geldi bebşimmmmmmmmmmmmmmmm

Beklemek çok sıkıcı. Beklemek kırıcı. Beklemek yıpratıyor, acıtıyor, paramparça ediyor. Gel artık, çok özledim.

sevgilim askerdeilk gittignde 38gün göremedim artık deliriyorum sandığım bi anda günü birlikde olsa gördüm sarıldım kokladım onu ama okdr zamandan sonra görünce rüya gibi geldi tadını çıkaramadım doyamadım ve ayrıldık 15gün oldu görmeyeli artık dayanamıyorum günde bir iki kere gizlice telefonunu açıyo mesaj atıyo ama artık buda bana yetmiyo daha şafak 104 ama ben o 104günde napıcam bilmiyorum

"Dediler ki; gözden ırak olan gönülden de ırak olur.
Dedim ki; gönüle giren gözden ırak olsa ne olur.." Şafak 101

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…