hım adını bilmiyodum m.oldum cnm
kimse yok mu yawff?!? bacılar nerdesiniz?
ay buralardayız bacılarrrrkaydirigubbakcemile3
iyi aksamlarr kızlar.nasılsınız?
iyiyiz canım hoşgeldin. sen nasılsın?
nasılsın canım iyi misin?? askerin de iyi mi? hbr alabildin mi?
öglenden beri tık yok çagrı atıyom ama tele bakamıyo heralde yatmadan mj atar o.. beklemedeyiz canım kütahyalı varmı aranızda? aklıma geldi bi sorayım?
nieki yok canım ya kıbrıslı bi laz var kabul edenmi:lepi:
hoşbulduk canım yorgunlugun dışında iyiyim allaha şükür.görüstünmü yarinlee??
evet görüştüm=)) iyiymiş. terlik izni almış. çok pudra sirmekten ayağının üzeri bayaa kötü olmuş. kaytardığına seviniyor benimkikaydirigubbakcemile3 sesini duymak çok güzeldi. sen naaptın canım? yrn gidiyon mu ziyarete?
ii akşamlar kızlar bende geldim iştekaydirigubbakcemile3 aşkımn aramasını bekliyorm canişkolar.. dua edin bana arasın birazdan 20.00 -21.00 saatleri arasında arıyabiliyor beni.. ama dün aramadı.. inşallh bugün arar:Saruboceq:çok özledim onu çooooooooksenağlama
ii akşamlar kızlar bende geldim iştekaydirigubbakcemile3 aşkımn aramasını bekliyorm canişkolar.. dua edin bana arasın birazdan 20.00 -21.00 saatleri arasında arıyabiliyor beni.. ama dün aramadı.. inşallh bugün arar:Saruboceq:çok özledim onu çooooooooksenağlama
evet görüştüm=)) iyiymiş. terlik izni almış. çok pudra sirmekten ayağının üzeri bayaa kötü olmuş. kaytardığına seviniyor benimkikaydirigubbakcemile3 sesini duymak çok güzeldi. sen naaptın canım? yrn gidiyon mu ziyarete?
canım seninkinnde mi ayakları şişmiş benimkinn de ayakları kötü olmuş kıyamam ben aşkımasenağlama
evet canım yaa. bu sıcakta botların içinde o ayaklar şişmez mi.. kıyamam senağlama