Sevdiğini özleyenler buyurun

ii akşamlar kızlar bende geldim iştekaydirigubbakcemile3 aşkımn aramasını bekliyorm canişkolar.. dua edin bana arasın birazdan 20.00 -21.00 saatleri arasında arıyabiliyor beni.. ama dün aramadı.. inşallh bugün arar:Saruboceq:çok özledim onu çooooooooksenağlama

hoşbulduk canım yorgunlugun dışında iyiyim allaha şükür.görüstünmü yarinlee??

evet görüştüm=)) iyiymiş. terlik izni almış. çok pudra sirmekten ayağının üzeri bayaa kötü olmuş. kaytardığına seviniyor benimkikaydirigubbakcemile3 sesini duymak çok güzeldi. sen naaptın canım? yrn gidiyon mu ziyarete?

canım seninkinnde mi ayakları şişmiş benimkinn de ayakları kötü olmuş kıyamam ben aşkımasenağlama

hoşgeldin canım hadi insallah askerinle görüsür azda olsa hasret giderirsiniz:Saruboceq:

hoşgeldin canım. tmm dua edicem ben. inşallah arar sevdiceğin. insan yarinin sesini duyunca bile nasıl mutlu oluyor değil mi?!! inşallah arar canım inşallah

ne kadar sıkılıolar demekki yaf düşünsene izin alsında ne olursa olsun.yani ayak falan önemli deil.Allah yardımcıları olsun.kısmetse gidicem canım gerci biraz takıstık gitmicem diorum ama olmas yapamamsenağlama

evet canım yaa. bu sıcakta botların içinde o ayaklar şişmez mi.. kıyamam senağlama

Canım ararsa de ki vazelin sürsün..dün sagolsn pınar verdi bu aklı onunda aşkının ayakları şişmiş.. vazelin sürmüş.. ii gelmiş.. Benim ki bir arasaydı söyleycktim... Bende arayamıyorm kızıyor muhatap olmayackmşm oradakilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…