Sevdiğini özleyenler buyurun

amin canım amin. gitmemezlik ypma bence de. moral ver, destek ol askerine canım. ne kadar tartışsanızda.. a.s

aaa sen kıbrıstamsn.. çok gittim ben kıbrısa abim kıbrısta... Çok güzel kıbrıs çok sveiyorm ben orayı... Ne yapan ne eden dostum:jeyyar:

gardaşşş taamsın deill? napayım aha gızlarınan gonusunca biraccık olsun rahatlarım.sen napan eyisin ya?...:lepi:ewet canımcım bende cok sevıorum yavru vatanı.abin nerde kalıo?..

öglenden beri tık yok çagrı atıyom ama tele bakamıyo heralde yatmadan mj atar o.. beklemedeyiz canım kütahyalı varmı aranızda? aklıma geldi bi sorayım?

müsait olamamıştır canım yaa. bi çağrısı bile yeter dimi? iyi olduğuna dair bir işaret... inşallah görüşürsünüz canım

amin canım amin. gitmemezlik ypma bence de. moral ver, destek ol askerine canım. ne kadar tartışsanızda.. a.s

haklısın canım ne olursa olsun kaprisi nazı niyazı bı tarafa bırakıp gitcem.ooyyy tosunuummdurr o beniimmm.yaw kızlar benım tosun ac kalıo oralarda.mutfagı gördükten sonra agzına bı lokma koymuyo orda.kantinden aldıklarıyla yetinio.hiçte dayanamaz açlıga o.gidicek göbişşş kıyamam beee

gardaşşş taamsın deill? napayım aha gızlarınan gonusunca biraccık olsun rahatlarım.sen napan eyisin ya?...:lepi:ewet canımcım bende cok sevıorum yavru vatanı.abin nerde kalıo?..

hihiihihiihkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3süperdikaydirigubbakcemile3 abimin eşi güzelyurtlu ama şuan anda rum tarafındalar limassolda tatlım...:icecream: sen aslen kıbrıslımsın gardaşşşşşşşsositososito

yaa? tmm canım yrn aradığında söylerim. çok sağol. a.s.

sevdiğin kıymetini bilsin senin haa=) bnmki de iyi kötü yemeye çalışıyom diyo. gizlice 3-5 kişi toplanıp lacmacun sölemişler dışardan. çocuk tellerin arasından atmış lahmacunu. delü yaa bunlarr. yakalancaklar başlarına iş açacklar yahuu

ahh yazık onca yorgunluğa yemeklerde kötü olurmu ya bari ii yemek versinlerklava: benim ki yemeklerde memnunmşta.. yatağı küçükmş.. Cnm ya zaten hep düşüverir benim ki yataktankaydirigubbakcemile3bende yokum ki yanında düşmeden çekeyim onukaydirigubbakcemile3

yaa kızlarr benim işim var=(( yrm saate ya da en geç 1 saate tekrar görüşürük.. off off muhbbt koyulaştıdı tam=((

miromucm geç kalma.. tammı... Sukunetcim inşallh bir daha ki gelişmde görüşürz mutlakaa.s.

sukunetcimm inşallah bir daha gelişimde senin tanışırım.. şekerim a.s. ekliyorm seni bu arada arkadaş listeme.. bu arada senin ki nerde asker... benim ki ankara da şafak 140

yemekleri yiyodu memnunduda mutfagı gördükten sonraa :bbo::bbo: canım yaa senin askerinn büyük gelmesin yataga roflol:artıkk evlenıncee düşmekten kurtarırsın onu :teytey:

yemekleri yiyodu memnunduda mutfagı gördükten sonraa :bbo::bbo: canım yaa senin askerinn büyük gelmesin yataga roflol:artıkk evlenıncee düşmekten kurtarırsın onu :teytey:

canım benim ki küçück birşey anca 1.75 kilosuda anca 70 kaydirigubbakcemile3ona yatak küçükse daha irilerini düşünemiyorm vallasırnaşık şeysırnaşık şey

sukunetcimm inşallah bir daha gelişimde senin tanışırım.. şekerim a.s. ekliyorm seni bu arada arkadaş listeme.. bu arada senin ki nerde asker... benim ki ankara da şafak 140

valla beklerimm canımcım kızlar sizleride yolunuz düşersee beklerimmm valla.ekle güzelim..askerimde burda canım.magosa yı biliomusun.acemi birligi orda.daha sonra nereye düşer bilinmez.safakda cok benım senağlama saymıom valla.insallah bigün 140 olur bizimkide

cnıııııııııım geçer tatlımm geçer... hem bak siz yakınsınızda.. Sürekli görüşemiyormusnz mesela hafto sonları evci olarak çıkamıyormu..:1no2: benim aşkımla aramda 6 saat var.. Gerçi uçakla 1 saat ama benim ki şimdilk istemiyor gitmemmi.. artık bir ustalıga geçsin o zaman gidicem..:teytey::dance::sm_cool:sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…