kıslar o benm fotom diildi tanınmıym die asıl buyum
kücük emrah kücük ceylanını bulmus tabi sarılıp bırakmazkaydirigubbakcemile3 masallah ya cidden cok sirinsiniz
bende albume koydum zorla kızlar çok zormuş yaaa
nasssılda sarılmış bana gördünüzmüü:jeyyar:
heheee wala sahıplenmısss kısımm senıııı sarılmıss sarmalamıss
yaa kıskandımmmm ben de albume koycamm bı kacc resımmmmmmm gamyoncuiremsu
bende albume koydum zorla kızlar çok zormuş yaaa
koy bakalım şekerim bizde daha yakından görelim afroditimizikaydirigubbakcemile3 bende aşkımla yaptgım video kliplerden koyayım bakalım yapabileckmiyim
kızlar benim saat 6da dersim varda simdi cıkıyım.aksam görüsürüz tekrar.kocaman öpüyorum sizi güzellerimŞeniz Allaha emanet olun canlarım kucak dolusu kocaman sevgiler hepinize:asigim:
heheee album yaptım kendımee bennn
hepımız superız ben anlamadım buranın kızlar fazla guzel hehe
bıde asker bekleyenler guzel galbam :) o sonuc cıkıo burdann kaydirigubbakcemile2 :lepi:
patişcim ne şekersin cnm sen... Birde o gamzeleri oyy oyykaydirigubbakcemile3 maşallh çok yakışmşsnz bitanem.. allah bir ömür boyu mutlu mesut etsin canımcımı:1hug:
kıs patiska bayıldım sana
patiskacım pek güzelsin masallahnazar degmesin
tatlılar cokkk tesekkur ederım, bu kdr begencegınızı bılmıyodum ben
wala cok duygulandım senağlama dopru mu dıyonuz bılmıyom yaa ühüüü
bısı dıcem benım adam benım guzel oldugumdan daha yakısıklı sankı yaww kaydirigubbakcemile2 öle sanıyom ben, ben bıraz buyuk yaşlı kart gıbıyım ona göre
ondan 1 yas kucugum ama yaslı kılolu fln gıbı sanıyom kendımı CADIARZU ühüüü öle olmadıgını da söliyin
hihihiihikaydirigubbakcemile3 sen çok daha küçük duruyorsn tatlım.. Hem sende o daha güzelsiniz bunlara takılma şekerimm... naniknanik