Sevdiğini özleyenler buyurun

heheee wala sahıplenmısss kısımm senıııı sarılmıss sarmalamıss

yaa kıskandımmmm ben de albume koycamm bı kacc resımmmmmmm gamyoncuiremsu

koy bakalım şekerim bizde daha yakından görelim afroditimizikaydirigubbakcemile3 bende aşkımla yaptgım video kliplerden koyayım bakalım yapabileckmiyim:emir_bebek:

koy bakalım şekerim bizde daha yakından görelim afroditimizikaydirigubbakcemile3 bende aşkımla yaptgım video kliplerden koyayım bakalım yapabileckmiyim:emir_bebek:

heheee album yaptım kendımee bennn
hepımız superız ben anlamadım buranın kızlar fazla guzel hehe
bıde asker bekleyenler guzel galbam :) o sonuc cıkıo burdann kaydirigubbakcemile2 :lepi:

kızlar benim saat 6da dersim varda simdi cıkıyım.aksam görüsürüz tekrar.kocaman öpüyorum sizi güzellerimŞeniz Allaha emanet olun canlarım kucak dolusu kocaman sevgiler hepinize:asigim:

görüşürz tatlım..Şeniz bak geç kalmaa akşam sohpet odasına girerrz tamamı.. kızları da alırz ..Öptüm bitanem dikkat et kendineŞeniz

patişcim ne şekersin cnm sen... Birde o gamzeleri oyy oyykaydirigubbakcemile3 maşallh çok yakışmşsnz bitanem.. allah bir ömür boyu mutlu mesut etsin canımcımı:1hug:

patişcim ne şekersin cnm sen... Birde o gamzeleri oyy oyykaydirigubbakcemile3 maşallh çok yakışmşsnz bitanem.. allah bir ömür boyu mutlu mesut etsin canımcımı:1hug:

kıs patiska bayıldım sana

patiskacım pek güzelsin masallah :nazar: nazar degmesin :nazar:

tatlılar cokkk tesekkur ederım, bu kdr begencegınızı bılmıyodum ben
wala cok duygulandım senağlama dopru mu dıyonuz bılmıyom yaa ühüüü

bısı dıcem benım adam benım guzel oldugumdan daha yakısıklı sankı yaww kaydirigubbakcemile2 öle sanıyom ben, ben bıraz buyuk yaşlı kart gıbıyım ona göre
ondan 1 yas kucugum ama yaslı kılolu fln gıbı sanıyom kendımı CADIARZU ühüüü öle olmadıgını da söliyin :kahve:

tatlılar cokkk tesekkur ederım, bu kdr begencegınızı bılmıyodum ben
wala cok duygulandım senağlama dopru mu dıyonuz bılmıyom yaa ühüüü

bısı dıcem benım adam benım guzel oldugumdan daha yakısıklı sankı yaww kaydirigubbakcemile2 öle sanıyom ben, ben bıraz buyuk yaşlı kart gıbıyım ona göre
ondan 1 yas kucugum ama yaslı kılolu fln gıbı sanıyom kendımı CADIARZU ühüüü öle olmadıgını da söliyin :kahve:

hihihiihikaydirigubbakcemile3 sen çok daha küçük duruyorsn tatlım.. Hem sende o daha güzelsiniz bunlara takılma şekerimm... naniknanik

slm kızlarrr!! patiskam, izmir güzelim valla ben ordaki yaş 26 yazısına inanamadım o kadarını söleyim yani! kızımmmm 21 gibi duruyosun valla bak!!

X