cnıııııııııım geçer tatlımm geçer... hem bak siz yakınsınızda.. Sürekli görüşemiyormusnz mesela hafto sonları evci olarak çıkamıyormu..:1no2: benim aşkımla aramda 6 saat var.. Gerçi uçakla 1 saat ama benim ki şimdilk istemiyor gitmemmi.. artık bir ustalıga geçsin o zaman gidicem..:teytey::dance::sm_cool:sırnaşık şey
şimdi söylersem döversin beni laelaelaelaelae her carsamba görüs var ve hafta sonları eve gelio.acemi birliği boyunca böle. yarında görmeye gitcem kısmetse :asigim: ama ne olursa olsun özlüo insan yaa.bigün bile görmese....
şimdi söylersem döversin beni laelaelaelaelae her carsamba görüs var ve hafta sonları eve gelio.acemi birliği boyunca böle. yarında görmeye gitcem kısmetse :asigim: ama ne olursa olsun özlüo insan yaa.bigün bile görmese....
ohh maşallh ben aşkımı 15 gündr görmedimsenağlama buldunda bunuyon ha gardaşşşşlülülülülülü daha ne istiyorsn şekerim.... Nasıl geçtiğini anlamaycksn bile görürüsn bak.. NEyse ki benim aşkımda kısa dönem.. 5 ay yapıck askerliğini bari bende buna sevineyimkaydirigubbakcemile2hihoyyyt:icecream::sm_cool::teytey:
bunu burda sölemeseydin..
ben başta olmak üzre herkes döver seni :sm_confused:
:sm_cool::sm_cool: aşkım aradı aşkım aradıııııııııhihoyyyt az önce kızlar siz bana bende size hep dua edelim olurmu:dance: kuzumn ayakları baloncuk olmuşsenağlama 15 dk istrahat verilirmi yahuu vicdansızlarklava: 4 dkcık konuşabildik çok kalabalıktı... olsn ama aşkımn sesini duydum bitanem o benim bitanemŞeniz
gözün aydın canım.Allah kabul etti dualarımızı. canım yaa sevdiğin dr a abarta abrta anlatmsaymış keşke. bnm ki öyle yapmış. 1 hafta izin vermişler. keşke senin sevdiğin de 1 hfta alabilseymiş izni. şehirden şehire değişiyor sanırım. offf yaa çok gaddar bunlar çokkkk
hoş geldin cnmmmma.s.
:sm_cool::sm_cool: aşkım aradı aşkım aradıııııııııhihoyyyt az önce kızlar siz bana bende size hep dua edelim olurmu:dance: kuzumn ayakları baloncuk olmuşsenağlama 15 dk istrahat verilirmi yahuu vicdansızlarklava: 4 dkcık konuşabildik çok kalabalıktı... olsn ama aşkımn sesini duydum bitanem o benim bitanemŞeniz
hadi gözün aydınn canıımmm hihoyyyt
geldim kızlar.. kızz sukunet sen trabzon lu musun? ben de karadenize gelin gideceğimkaydirigubbakcemile3 ama biraz mesafe var. ordulu olcam benyerimseniben
aynen vallabenim ki hiç beceremz cnm böyle izin almalrı.. kuzum benim şafak bile saymıyormuşş... bir kurtulsam şuradan dedisenağlama nasıl davranıyorlar bizim canişkolarımıza kızalr orada ya.. Sagolun şekerler dualarınz içinŞeniz
gün geçtikçe alışır canım. gerçi bnmki de yeni gitti ama, ağzı iyi laf yapar. sağlık bu canım yaa. tekrar botunu mu giymiş 15 dk sonra??
kimbilir nasıl davranıyorlar küfreden mi ararsın, döven mi ararsın her tür komutan varmış. iyi de kötü de..
gün geçtikçe alışır canım. gerçi bnmki de yeni gitti ama, ağzı iyi laf yapar. sağlık bu canım yaa. tekrar botunu mu giymiş 15 dk sonra??
kimbilir nasıl davranıyorlar küfreden mi ararsın, döven mi ararsın her tür komutan varmış. iyi de kötü de..
ooooo demek bizim gelinimizz oluyosun haaaa.tamam bundan böle sen benim gelinimsiinnn.öp bakayım aplanın elini-tatlicadiarzu-:dance:
ya kıslarr dayak yasakdeilmi yaa:çok üzgünüm: