- 21 Eylül 2007
- 1.400
- 3
Yokkk Öyle birşey olmadı hiç. Ama '' aileme açtım şuan '' dersede kızmam.. Anası babası, yazık görüşsün. Ama pencereyi aşşağıya çekiyorsa yada kapatıyorsa bir başkasıyla konuşuyor olduğu anlamına gelir. onada kızmam .. O yönden alışığım bir okadar anlayışlı gacıyımBukadar uslandım artıkın :1closedeyes: Ama beni her nezaman görse.. '' aşkım yine güzelsin '' diyordu :asigim: Yerim onu ben. Bak hatırllatın bana onun güzel sözlerini
Onu acemiliğin de Ankara' ya ziyaret ettiğim de uykusuzdum. Tren yolculuğu koca 8 saatti. Allahtan trenin yeme içme bölümü vardı. Birde müzik vardı. Ayakta kalmışdım. İçmişdim de baya Ama inmeye yakın toparlayıcı makyaj yaptım. Sonra buluşduk.. Beni görür görmez '' dön bakalım dön dön şöyle bakayım sana, ne güzel olmuşssun sen böyle '' demişdi. :roflol: Canım ya:asigim: Nasılda gezdik elele Ankara'nın Kızılay meydanını:asigim: Off offfffffffl
Cicilerine mi bakınıodu gızzzz:roflol: Bir cici iki cici :roflol: Şaka bir yana hatırlamak güzel...Yapar öyle yapar. Bende dayanamayıp ekledikden sonra ona çekinerek '' merhaba '' demişdim. Oda ilk soğuktu ama belli etmiyordu. Çünki kırılmışdı bana onu en son zamanlarında yanın da olmadığım için... Olucak o soğukluk.. Biraz kırgınlık..
Ama sana niye öyle birşey yapsın ki
eyy bız ayrıldıh ya ondan yapabılır dıyorum, kaydirigubbakcemile
yanı bana kesın dönus yapmaz muhtemelen askerdeyken de
aarar sorar belkı yıne tatlı tatlı arkadas gıbı sohbet ederız arkadas-sevglı arası super seyler yasarız, ya da böle umursamaz benı soutmak ısteyen hava takınır aynı son ay gbı.
ay bılmem kı ben ama yapar mı yapar nası davranıon didim. :smiley-cool:
Agıma düşecek yani öyle mı dıyorsun
düşşün düşşün zaten henüz aramadı belkı egıtımn bıtmesıne yakı n arar ya da bıtınce carsıya cıkınca bılemıyorum, msnde görur eder konusur ama tava gelır he , öyledır oyle dıyosanıs aplacım
hem sadık kız ıstıyordu sadıkım işte
senınkısı bu sıtemızı bılıyor mu paylasıyormusun onla bakabılecegı gıbı mı yazılarına?
Ben de anlatıyodum özel bı kadın sıtesı var söliyemem
ama ordakı kızlar böle böle dıyor dıye
ya da oradan okudum boyleymıs dıye,
ama kımlıgımı defısre etmem sanırsam
ııh benım msn nıckım ayrı bu ayrı
cunku benımkıı delı gıbı kıskanctır bıkelımemden bı olaydan dunya svası cıkarır
facebokda bı hayvan sevme olayı var orda benım hayvanı bı erkek sevmıs dıye kıyametı koparmıstı sonra gıttı oda kızları sevdı fln, dogulu dıom kızım keser döver felm yane hehe
sıddet ıcermıo ama delırıo, burda eskılerden cok bahsettım onnrı okusa dırek boşar benıı
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
Nannn garı sen uyumucan mııııııı ? Sende mi bendensin :lepi: Bir çay yapayım kendime. İçion mu :roflol: