Sevdiğini özleyenler buyurun

Canım evencem evlencem de eşşeğin sudan geçmesini bekliyorum kaydirigubbakcemile3
Yoksa neden olmasın.. Iyyyyy.. Gerçekten güzel olur. Şu eşşeğin kıçına bir şaplak mı ne atsam sudan geçmesi için kaydirigubbakcemile hehehe:lepi:

at atkaydirigubbakcemile3 bir değil 10 şaplak at bacım. kaydirigubbakcemile3 ittir gakdır yola getir eşşeği =P :roflol: yaa askerden döndüğünde yola gelir o eşşek bea =) akıllanıyorlar orda.

ayy acep gzellergzeli müstakbel kaynanasına gitti mi??? çok merak ettim. gittiyse inşalllah güzel vakit geçiriyordur.

ya fıstığım tv ye takıldım. =) Dans proğramları var .. Kopamıyorum. Bitsinler geleceğim =) Dansa merakım bukadar çok yani :KK70: Öptüm..

tamam canım. iyi seyirler. ben de gidem de anamın yanında oturayım bari. kadının suratını göremiyom ztn=) bütün gün işteyim, geceleri de nette kızıyor bana=)))). hadi öptüm tatlım. görüşmk üzere hüşçakallll

ii akşamlarr kızlarrrrrrrrrrr nasılsınızzz sukunetttt forumdasın ama topiğe uğramıyon özel mesajlarında kapalı napıon yaaaaaa

yok anacım yok kimsecikler yoookk.nilayım bi kendini gösterdin kactıınn.dier kıslarda kendi halinde:KK43:
nesee hadi iyi gecelerr herkeseeeee

Heheheh canım benim ki neyapıo bilion mu ? çarşı oldun mu bir güzel küpesini takıyor sol tarafa sonra beresini takıyor ardından bol pantolonlarını giyiyor künyesini çıkarıp daha güzel kolyeler takıo :1closedeyes: ben ona izne gittiğim de hiç askere benzer bir yanı yoktu :nazar: Şekil imaj değiştiryorlar .. Birde benimkinin tatlı dili vardır.. Muhabbet koyu .. Aman zaten artık düşünmüyorum. Asuman dediği gibi '' asker bu olmuyacak diye birşey yok !... Geldiğin de herşey bitmiş olucak. kafana takma. O zaten senin '' dedi ben sadace benim olmadığını gördüm . Benimsemiyorum yani artık. Neyapayım. Bunları düşünürsem kafa kalmaz :kahve: Dün uyuyamadım zaten.. Sabah kalktığım da başım nasıl ağrıyordu anlatamam ... Kendimi hiç birşey için üzmeme gerek yok!.. öyle karar verdim.. hihoyyyt Zaman geçsin konuşuruz ... .

kısımm yenı geldım
tum gun ıslerım vardıı

bnmkını hayal ettım b ara resımlerıne baktım yıne koptum behüüyy dıye
gunluk krız işte..

senıkısı pek de bı tarzmıs be anam öle kupeler bereler bol pantalonlar felam
Çok üzgünüm çoook
benımkısı de ıkı dakkada tavlıyo karsındakını bıde bıldgın yakısıklı dır hehehe kaydirigubbakcemile ama bosver lem bısey yıyemezler orda napabılcekler kı
kaydirigubbakcemile3 yapmamıs dımı senınkısı bısey
yarın ızınde mı sımdı hehe sen 4döncen evın ıcınde öle mı
napıo sımdı napıo dıye dıye kaydirigubbakcemile3
ılerde benımkı de msne gırcek
kamera alcam ben aç demıcek ya da aççam ama bakmıcak kaydirigubbakcemile
basıma gelcegı bılmıom mu ben
orda baskalarıyla cetlıcek felam hihoyyyt

Ya canım oluyor bu olmuyor değil.. Bunları kızkıza şöyle ikimizin arasın da konuşulması gereken şeyler ... Neyse banane. Yarın izinde msnde konuşcağız. Sabaha kadar uyumuyacağım. Ay ne güzel erken yatıyor erken kalkıyordum. Dün anlattılar düşündüm gece sabaha doğru ancak yattım.. Geç kalktım hayliyle.. Şimdi yine geç yatarsam hayatta 8.30'da kalkamam. Mecbur uyumuyacağım. Vallahi şu erkekler sevilenler nekadar şanslı. Fedakarlığa bak. Uyumuyacağım.. :nazar:

Ay starda bir proğram vardı .. Dansla ilgili. Ona takıldım. Birinci seçilenede kıck oldum Çok üzgünüm çoook Yüzlerinde hiç sevgiye dair birşey yoktu :dilcikar: İkinci olanların kazanmasını nekadar istedim .. Aman ya banane ama çok güzel dans gösterileri yaptı..

Salsa
Çaça
Lambada
filamonko
İspanyol
Rumbo
Arenbi
Cazz

Süperlerdi. Hele bir dans hocası var adını unuttum. Aytanç mıydı neydi Adam bir yaşlı maşlı ama hiç göstermiyor. Giydi hiphopçular gibi maşallah yani hayran kaldım.. :asigim: Anemm kafayı yedim sırnaşık şey Ama yok bundan sonra hayran olabilceğim ikinci adam :nazar:

Sen neyaporsun nannnnn:kahve:

Son düzenleme:
haa aytuncc mu
kuckkken hastaydık ona bıs yonca evcımıgın arkasında dans ederdı sen bılmessın
sonra kendı grubuyla sagda solda dans hocalıg yapmaya basladı
sonra yonca evcımık dans okulu acınca bunlaı toparladı adam cok cekıcı ya
dans ederken gosterırıken sarılıo bıde kadınlara beldenn ooh
:teselli:
hehe
kısım delırdın mı kudurdun mu annamıom
2saat boszaman ıcın yalan sölemıs sen de arkadsalarının gazına gelmıssın
:uhm:
ben nası askere gıderken bnmkı nmısan söz ne olcak ayrılcaz mı napcaz dedım bı gazla
sana da öle olmayak dıkkatlı ol zorla tutuyoz elımızde of derdımı destın zaten
benımkıdebılmıyo muydu ya askere gıtcegını döt erif nıe cıddıyete bınme asamasına getırdı kı benı senağlama
terketsın dıye mı allam ya yıne sınırlendım
sen nıe uyumucam dedın, uyudun sanmıstım ben geldıgıne sasırdm
sositososito

Vallahi adama hasta oldum :asigim: Anam biz nebiçim aşşığız :roflol: Töpeeeee töpeee :nazar: e nerde kalmışdık. Yok gız uyumadım. Uyumuayacağım da :kahve: Ay ben neyapacağım sabaha kadar şakkıdı Canım sıkıldı vallahi. Uykumda gelmeye başladı. Yemin hiç uyanamam yaaaaaaaaaaaasenağlama Acemi birliğinden ustalığa geçtiği günden beri görmüyorum yüzünü..:nazar: Özledim :asigim:

1- acemıden ustalıga gectıgınden berı neden gormuyorsun

2- neden sbh kdr uyumucan

Not: aytunc , tarkan gıbı sanatcı bı kişilik o yuzden sevmemızde begenmemızde sorn yok
:jeyyar:

Kısım ben anlatıom anlatom sen nerenden dinlion benii şakkıdı
Acemi birliğini bitirdide gedliğinde İstanbul'a bana 8 gününden 16 saat ayırdı diye zoruma gitmişdi dedim ya.. Benden habersiz gidip kızlı erkekli buluşmalara gittiğini söyledim ya.. Sonra ''o gün sana bukadar fedakarlık yeter ben malmıyım'' deyip yüzüğü ve künyesini eline verdim ya :nazar: aaaaa,,,İşte o günden beri Ahmet'i görmüyorum.. Msn'den silmişdim konuşmamak için. BEN AHMET'İN SESİNİ DAHA 2 HAFTADIR DUYUYORUM. İNŞALLAH YARINDA YÜZÜNÜ GÖRÜCEĞİM :asigim: anladın bacım

Evet Tarkan Aytunç Bentürk ha birde Murat Boz'u unutma gıss yazık :roflol:

Son düzenleme:

Kısım ben anlatıom anlatom sen nerenden dinlion benii şakkıdı
Acemi birliğini bitirdide gedliğinde istanbula bana 8 gününden 16 saat ayırdı diye zoruma gitmişdi dedim ya.. Benden habersiz gidip kızlı erkeli buluşmalara gittiğini söyledim ya.. Sonra o gün sana bukadar fedakarlık yeter ben malmıyım deyip yüzüğü ve künyesini eline verdim ya :nazar: aaaaa işte o günden beri ahmeti görmüyorum.. Msnden silmişdim konuşmamak için. BEN AHMETİN SESİNİ DAHA 2 HAFTADIR DUYUYORUM. İNŞALLAH YARINDA YÜZÜNÜ GÖRÜCEĞİM :asigim: anladın bacım

Evet tarkan aytunç, soyismi ne onun ha birde murat boz u unutma gıss yazık :roflol:

hehehe murat bozu unuttum ya pardon kaydirigubbakcemile2
hehe kısım delısın sen
annadım baya görusmedın baya sallamıssın bı sen onu bı o senı :eek:
ee yarın napcan gercek hayatta mı gorcen yuzunu
senın o uykusuz çökmus yuzunu gorup napcak pekı cocuk söler mısın :nazar:
ehehehehe cok gulerım buna ben

hehehe murat bozu unuttum ya pardon kaydirigubbakcemile2
hehe kısım delısın sen
annadım baya görusmedın baya sallamıssın bı sen onu bı o senı :eek:
ee yarın napcan gercek hayatta mı gorcen yuzunu
senın o uykusuz çökmus yuzunu gorup napcak pekı cocuk söler mısın :nazar:
ehehehehe cok gulerım buna ben

Yok canım canlı hayatta değil renkli hayatta görüşceğiz kaydirigubbakcemile3 Nann delüüü garııı keşke canlı hayatta görüşseydik. Daha çok varrrrrrr :jeyyar: ben onu real hayatın dışında sanal alemde göreceğim kaydirigubbakcemile3 Hem o benim çökmüş yüzüme kurban olsun .. Kara böcük neolcakkk :nazar:

Yok canım canlı hayatta değil renkli hayatta görüşceğiz kaydirigubbakcemile3 Nann delüüü garııı keşke canlı hayatta görüşseydik. Daha çok varrrrrrr :jeyyar: ben onu real hayatın dışında sanal alemde göreceğim kaydirigubbakcemile3 Hem o benim çökmüş yüzüme kurban olsun .. Kara böcük neolcakkk :nazar:

hee sanalda buluscaksanız çökmus olman bısey ıfade etmez
ıyı bare, pekı aıleme actım kamerayı sana açamam demıyo mu hıc
yada pencereyı asagı cektıgı olmuo mu delırmıon mu ozaman kaydirigubbakcemile2 sorması ayıpp

X