- 21 Eylül 2007
- 1.400
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
için rahat etmyorsa iyi yapmışsın canım.. evet bugn pazar aşkım şuan msnde =)
kızzzz sen nasıl kalktın ya gece 5e kadar burdaymışın şimdi nasıl uyandınn maşallahhhh ya Allah muhabbetinizi bozmasınnn
Aşk neyapacaksın kız kaydirigubbakcemile ben duşdan sonra uyuya kalmışım. Hiç uyumuyacaktım. Allah işi mi ne ? dakka başı kendiliğimden kalkıp pc nin önüne gidiyordum ne muhabbeti ya annesiyle konuşuyor bende arada sıkışıyorum :bbo: şimdi bir sigara molası verdi... Bu arada şafak bittiğine sevindim Mutluluklar
ben benımkini 4 aydır göruyorum çünkü çarşıya çıkarmıyorlar 4 aydır..
Aşk neyapacaksın kız kaydirigubbakcemile ben duşdan sonra uyuya kalmışım. Hiç uyumuyacaktım. Allah işi mi ne ? dakka başı kendiliğimden kalkıp pc nin önüne gidiyordum ne muhabbeti ya annesiyle konuşuyor bende arada sıkışıyorum :bbo: şimdi bir sigara molası verdi... Bu arada şafak bittiğine sevindim Mutluluklar
günaydın yavru ceylanlar..
hani ben gidecektim ya kalmaya kaynanama yaaa.. gittim ama kalamadım.. bilmiyorum birtarafım kal dedi ama bir tarafım kalma dedi..ve bende kalamadım ugradık dedim döndüm..yapamadım ailem bilmicekti çünkü onları ezip geçemezdim..vicdan azabı duyardım çünkü..
canım benimm ya off keşke benim aşkımda girsede bene hiiiç uyumasam ya