Sevdiğini özleyenler buyurun

ayyyyy dımam ya ytıom
bısımkıler de bagriyler içerden fisfisfis

yatam bare ne edem, bıde abımlerdeyım annemle koyun koyuna yatcam ha
ne garıp keşke sevgulm olsaydı gollarına yatar uyurdum bee pehh :emir_bebek:
hihoyyyt
sen de bekle gacı gördu k resımlerını yok selülütün
bızde hırla dabe yemek yıyık bol bol ondan olar kaydirigubbakcemile3

öpem ben senı ıyıgeceler gecır hemı fılm mılm fantesı yapıon wala ke ndı basına
mucu mucu ıyı gecelr gorusurek yaren aksam bash bshhh hbrlerını yaz buraa haa unutma
mucj
sengözlerimebaksanab

günaydın yavru ceylanlar..
hani ben gidecektim ya kalmaya kaynanama yaaa.. gittim ama kalamadım.. bilmiyorum birtarafım kal dedi ama bir tarafım kalma dedi..ve bende kalamadım ugradık dedim döndüm..yapamadım ailem bilmicekti çünkü onları ezip geçemezdim..vicdan azabı duyardım çünkü..

kızzzz sen nasıl kalktın ya gece 5e kadar burdaymışın şimdi nasıl uyandınn maşallahhhh ya Allah muhabbetinizi bozmasınnn:nazar::nazar:

Aşk neyapacaksın kız kaydirigubbakcemile ben duşdan sonra uyuya kalmışım. Hiç uyumuyacaktım. Allah işi mi ne ? dakka başı kendiliğimden kalkıp pc nin önüne gidiyordum :eek: ne muhabbeti ya annesiyle konuşuyor bende arada sıkışıyorum :bbo: şimdi bir sigara molası verdi... :nazar: Bu arada şafak bittiğine sevindim Mutluluklar :KK70:

Aşk neyapacaksın kız kaydirigubbakcemile ben duşdan sonra uyuya kalmışım. Hiç uyumuyacaktım. Allah işi mi ne ? dakka başı kendiliğimden kalkıp pc nin önüne gidiyordum :eek: ne muhabbeti ya annesiyle konuşuyor bende arada sıkışıyorum :bbo: şimdi bir sigara molası verdi... :nazar: Bu arada şafak bittiğine sevindim Mutluluklar :KK70:

canım benimm ya off keşke benim aşkımda girsede bene hiiiç uyumasam ya

kıss araya mı sıkısıyon
uyanabıldın mı
hanı hıc uyumıcakk tııınnn kaydirigubbakcemile3 uyuyamıkaldın hehe,
ben de zar zor uyudum abımın evındeyız yatagı tass gıbı yaa uyunmuo ortapedıkmıs guyaaa sırtım tutuldu. nabıonussss

guseller guselı nıee carsıya cıkmıo dıdın senınkısııı fisfisfis

günaydın yavru ceylanlar..
hani ben gidecektim ya kalmaya kaynanama yaaa.. gittim ama kalamadım.. bilmiyorum birtarafım kal dedi ama bir tarafım kalma dedi..ve bende kalamadım ugradık dedim döndüm..yapamadım ailem bilmicekti çünkü onları ezip geçemezdim..vicdan azabı duyardım çünkü..

gzellergzeli afferrın ıyı yapmısssn
cunku anneye yalan cokyanlısss, ılerde kaynanan der kı
senın kız bekarkenn bızde kalıyoduuu senden gızlıyodukk -tatlicadiarzu-
söleyıvercegı tutar agzından kaçar bu ınsanlık hali bellı dıılll laelaelaelaelae sonra ıptal senın annee

Ben Türkü'yü sevmiyorum. Türkü derken şarkıyı söyleyen bayanın adı. Arebesk söylüyor diye.. Ama nedense bu parçada tuaf oldum

Gözyaşlarım yağmur gibi akıyor
Bu hasretlik yüreğimi yakıyor
Kimse garip hallarımı bilmiyor
Ayrıdılar beni senden nedensiz
Günler geçmez yaşayamam ki sensiz
Seni sevmek yazık olsa süresiz
Sensiz taşıdığım bu can değersiz

Sensin benim kaderim
Sensin benim kederim
Başımı alıp giderim
Diyar diyar
Eller nederse dersin
Vazgeçemem benimsin
İsterse ölüm gelsin diyar diyar

Aramızda engeller sıralı
Laf anlamaz gönlüm kara sevdalı
Eksilmez ezelden beri bahtım karalı
Ayrıdılar beni senden nedensiz
Günler geçmez yaşayamam ki sensiz
Seni sevmek yazık olsa süresiz
Sensiz taşıdığım bu can değersiz

Sensin benim kaderim
Sensin benim kederim
Başımı alıp giderim
Diyar diyar
Eller nederse dersin
Vazgeçemem benimsin
İsterse ölüm gelsin diyar diyar

Dinlemek isterseniz
( http://video.eksenim.mynet.com/perestis/turku_diyar_diyar/185635/ )

Son düzenleme:
X