Sevdiğini özleyenler buyurun

Gayrı dayanamam ben bu hasrete
Ya beni de götür ya sende gitme
Ataşın aşkına da canım yakma çıramı
Ya beni de götür ya sende gitme

Yar sineme vurdu gızgın dağları
Viran ettinde mor sümbüllü bağları
Sevdiğim geçmedende gençlik çağları

Ya benide götür ya sende gitme

Özlem kafayı tırlattı
Özlem uçtu şakkıdı
Özlem bozuttu senağlama
Özlem kaç lan garı gidelim kaydirigubbakcemile

hehehehehe neredesünüz lan

Çok hoşuma gitti kız gelinlikler Böyle hanımefendi , şık, asaletli bir okadar sadeliğini içinde barındaran, kendine güvenen gelinlik tipleri Ben böyle gelinleri seviyorum. Fırfırlı kocaman kocaman gelinlikleri sevmiyorum. Tarzım diye koyuverdim anacım şakkıdı Yoksa evlenceğimden dilll

Cahildim dünyanın rengine kandım
Hayala aldandım boşuna yandım
Seni ilelebet benimsin sandım
Ölürüm sevdiğim zehirim sensin
Evvvelim sen oldun Ahirim sensin...

Sözüm yok şu benden kırıldığına
Gidip başka dala sarıldığına
Gönlüm inanmıyor ayrıldığına
Gözyaşım sen oldun kahirim sensin
Evvelim sen oldun ahirim sensin

Garibim can yakın gönül kırmadır
Senden ayrı ben bir mekan kurmandır
Daha bir gönüle ikrar vermedim
VATANIM SEN OLDUN ZAHİRİM SENSİN
EVVELİM SEN OLDUN AHİRİM SENSİN...

bu türküyü kardeş türküler solistlerinden feryal öney den dinledin mi? o ses nedir yaww. işte o ses adamı mahvediyor.. uçuruyor, yüreğine işliyor.

bence de çok hoş gelinlikler=) nie kıss evleniverirsin bakk! hiç belli olmaz. genelde evlenmicem diyenler önce evlenir heh heehhkaydirigubbakcemile3

canım benim yaa okurken o kadar duygulandım kiii yazdığın tüm türkü sözleri için çokk teşekkürler.

Ah birtanem çok saol ... Birde dinlerken insannasıl oluyor. Türküler benim yoldaşım. Onları severek dinliyorum Türküy türkü yapan her sese öncülük vermişimdir dinlerken.. Saol canım. u sözleri yazanlara teşekkür etmeliyiiz.. :CüvCüv:

bence de çok hoş gelinlikler=) nie kıss evleniverirsin bakk! hiç belli olmaz. genelde evlenmicem diyenler önce evlenir heh heehhkaydirigubbakcemile3

Canım evencem evlencem de eşşeğin sudan geçmesini bekliyorum kaydirigubbakcemile3
Yoksa neden olmasın.. Iyyyyy.. Gerçekten güzel olur. Şu eşşeğin kıçına bir şaplak mı ne atsam sudan geçmesi için kaydirigubbakcemile hehehe:lepi:

haklısın canım bu güzel sözleri ne büyük sevda ile yazdılar kimbilir... emeklerine sağlık tüm ozanlarımızn...

Şimd kızlar izninizle ben bir yemek yiyeyim.. Çok ama çokk acıktım.cokacimcoook Allah karnı aç olanlara yardım etsin... ( Amin) Hadiyin afiyetle.. Hoşçakalın cokacimcoook Gelceğim birazdan ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…