Canım evencem evlencem de eşşeğin sudan geçmesini bekliyorum kaydirigubbakcemile3
Yoksa neden olmasın.. Iyyyyy.. Gerçekten güzel olur. Şu eşşeğin kıçına bir şaplak mı ne atsam sudan geçmesi için kaydirigubbakcemile hehehe:lepi:
Şimd kızlar izninizle ben bir yemek yiyeyim.. Çok ama çokk acıktım.cokacimcoook Allah karnı aç olanlara yardım etsin...( Amin) Hadiyin afiyetle.. Hoşçakalın cokacimcoook Gelceğim birazdan ben
ii akşamlarr kızlarrrrrrrrrrr nasılsınızzz sukunetttt forumdasın ama topiğe uğramıyon özel mesajlarında kapalı napıon yaaaaaa
benim şu an bir koçişim yok özleyecek amaaa kardeşim var askerde..onu çok özledim..Şafak : 153
Heheheh canım benim ki neyapıo bilion mu ? çarşı oldun mu bir güzel küpesini takıyor sol tarafa sonra beresini takıyor ardından bol pantolonlarını giyiyor künyesini çıkarıp daha güzel kolyeler takıo :1closedeyes: ben ona izne gittiğim de hiç askere benzer bir yanı yoktuŞekil imaj değiştiryorlar .. Birde benimkinin tatlı dili vardır.. Muhabbet koyu .. Aman zaten artık düşünmüyorum. Asuman dediği gibi '' asker bu olmuyacak diye birşey yok !... Geldiğin de herşey bitmiş olucak. kafana takma. O zaten senin '' dedi ben sadace benim olmadığını gördüm . Benimsemiyorum yani artık. Neyapayım. Bunları düşünürsem kafa kalmaz Dün uyuyamadım zaten.. Sabah kalktığım da başım nasıl ağrıyordu anlatamam ... Kendimi hiç birşey için üzmeme gerek yok!.. öyle karar verdim.. hihoyyyt Zaman geçsin konuşuruz ... .
Kısım ben anlatıom anlatom sen nerenden dinlion benii şakkıdı
Acemi birliğini bitirdide gedliğinde istanbula bana 8 gününden 16 saat ayırdı diye zoruma gitmişdi dedim ya.. Benden habersiz gidip kızlı erkeli buluşmalara gittiğini söyledim ya.. Sonra o gün sana bukadar fedakarlık yeter ben malmıyım deyip yüzüğü ve künyesini eline verdim yaaaaaa işte o günden beri ahmeti görmüyorum.. Msnden silmişdim konuşmamak için. BEN AHMETİN SESİNİ DAHA 2 HAFTADIR DUYUYORUM. İNŞALLAH YARINDA YÜZÜNÜ GÖRÜCEĞİM :asigim: anladın bacım
Evet tarkan aytunç, soyismi ne onun ha birde murat boz u unutma gıss yazık :roflol:
hehehe murat bozu unuttum ya pardon kaydirigubbakcemile2
hehe kısım delısın sen
annadım baya görusmedın baya sallamıssın bı sen onu bı o senı
ee yarın napcan gercek hayatta mı gorcen yuzunu
senın o uykusuz çökmus yuzunu gorup napcak pekı cocuk söler mısın
ehehehehe cok gulerım buna ben
Yok canım canlı hayatta değil renkli hayatta görüşceğiz kaydirigubbakcemile3 Nann delüüü garııı keşke canlı hayatta görüşseydik. Daha çok varrrrrrr :jeyyar: ben onu real hayatın dışında sanal alemde göreceğim kaydirigubbakcemile3 Hem o benim çökmüş yüzüme kurban olsun .. Kara böcük neolcakkk