Sevdiğini özleyenler buyurun

günaydın tatlılar.. çarşı demek gerçekten de kız tavlamak degil.. onca hafta kapalı yerdeler tamam çıkınca belki öyle bakarlar ama hiç zannetmıyorumki hemen gitsinler öyle yerlere ki zaten askerlerin öyle yere girmesi yasak! zaten onlar hemen nete giriyorlar sevdiklerini bizi görsünler diye kıyamammmmm..:teselli:

aynen canımcım:teytey:

eeeeeeeeeeeeeeeeee napıosunuz kızLar kimLer var bakaLım..
parnak kaLdırsın.... :eek:kaydirigubbakcemile3

yaa selam kızlar
yavrucaklar carsı ıznıne cıkıp normal hayatı göruyorlar,benım bı erk ark dıyordu kı askerdeyken cıtır ekmege hasret kalmıstık bıze hep sert ekmek verıyorlardı ızmıre geldım ekmegını nası özlemısım fln dedı hay allah dedım ya ne alaka onu bıle özluyorlarmıs artık düşünün yani.!!
bır de o guzel gunlerınden 3 saatı net cafeye gelıyorlar sırf bızler ıcın sırf kendılerı ıcın yani ne kızı
anca boşsa kalbı boşsa bırını düşünsun dıye kız bakabılırler.

Hadi uyudum şeker mucuk :kahve: Ben geç geldim eve.. Arkadaşlar baya sağ olsun bana desdek oluyor yanımda kalıyorlar =) Bir güzel gezdik beyoğlun da ama ben onların yanın da değildim .son aşkımı aradım onun konuşmasın da kafam kaldı ...

Kızlar askerlik bu ya bence her askerin hayatın da bir başka kadın da oluyor yedekde .. Bunu anladım. En azından arkadaşlarım bunu doğrulattı bana :1no2: ben nasıl dokunayım ona şimdi. Aklıma o geldi. Çarşı deek kız tavalamak demekmiş :1shok: Off nebilim bir sürü şey anlattılar bana şakkıdı Uyumam lazım. Kafa dağıtayım dedim. Kafa allak bullak oldu. Neyse izne gedliğin de konuşurum. Başkaları oldu mu diye CADIARZU Ama ben ce olmuşdur koca 171gün.. AÇLAR Hadi mucuk morel bozuk ben yatıyorum :eek:klava:

Kısss dün gece o sarkıyı markıyı yapıstırıp uyumusum ben artık kaydirigubbakcemile3
sen ne dıon ölee yedek medekk kısım olur mu öle
senın yedekte tuttugun adam var kı onun olsunn
düşünme öle seyleer kımdedı onu sanaa agzını kırarı monnarın been :eek:klava: üzmesınler brekforumuu yaa
olur mu öle sey bakk carsıdaa abuk salak seyler yapıp sokakta bankta oturuyolar
zaten onnarın asker oldugu sac trasından neyım bellı
sokakta da hıc bı kız yaklasmaz bı askere onnarın ıhtıyaclı ooldugunhu bılıpp kaçar
sen kendın kacmıon mu sokakta asker goruncee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aynı olay iştee

Kısss dün gece o sarkıyı markıyı yapıstırıp uyumusum ben artık kaydirigubbakcemile3
sen ne dıon ölee yedek medekk kısım olur mu öle
senın yedekte tuttugun adam var kı onun olsunn
düşünme öle seyleer kımdedı onu sanaa agzını kırarı monnarın been :eek:klava: üzmesınler brekforumuu yaa
olur mu öle sey bakk carsıdaa abuk salak seyler yapıp sokakta bankta oturuyolar
zaten onnarın asker oldugu sac trasından neyım bellı
sokakta da hıc bı kız yaklasmaz bı askere onnarın ıhtıyaclı ooldugunhu bılıpp kaçar
sen kendın kacmıon mu sokakta asker goruncee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aynı olay iştee

kız benim 8:30 çıkıo direk nete geliyor. telefonda da dedi bana. Fazla nette kalmayacağım 10 dedim mi çıkıp gezeceğim dedi bana.. Bende çok erken saat 5 de teslim oluyorsunuz neden böle .. oda bana saat 3:30 dedi. ben dedim yalan söleme 5 'de busefer ya biz otobüse şuya buna biniyoruz dedi. bende ona ama senmerkezdesin ne gerek var ki otobuse dedim.. :eek: sonra konu değişdi. o çarşı muhabbetlerinide bana askere gitmiş arkadaşlarım anlattı dün senağlama

kız benim 8:30 çıkıo direk nete geliyor. telefonda da dedi bana. Fazla nette kalmayacağım 10 dedim mi çıkıp gezeceğim dedi bana.. Bende çok erken saat 5 de teslim oluyorsunuz neden böle .. oda bana saat 3:30 dedi. ben dedim yalan söleme 5 'de busefer ya biz otobüse şuya buna biniyoruz dedi. bende ona ama senmerkezdesin ne gerek var ki otobuse dedim.. :eek: sonra konu değişdi. o çarşı muhabbetlerinide bana askere gitmiş arkadaşlarım anlattı dün senağlama

YA BANA DA ASKERE gıtmıs arkadasım anlattı kı orda zaten kızdan bı haber ayı ghıbı oluyoduk hebe hube anlasamıyoduk kız nerde bulcan ayrıca ayı gıbı oldugundan kımse hıcbı kız bakmaz dedı senınkıne de bakmazlar zaten kız bulamazdedı.
benım kı zaten kıllı kıllı ayı gıbı bakan olmaz gozlerı yesıl ama derısı kapkara olmus sımdı goren olmaz, senınkını de gorduk zaten esmerce bısey orda ıyıce esmerlesmıstır kım begensın kızım onu delırtme benı kaydirigubbakcemile

hatta sabah saat 5 de bunların ıhtıyac banyosu varmıs
normalde 7 de kalkılırken 5 de kalkıp ıhtıyac gıdersınler dıye
30-35 tane kabın varms
ama dıyo kı cocuk ınsanın onu dusuncek halı olmuyo zaten 5te kalkmak zor gelıyo ayrıca ekmek hava su gunes gıbı dertlerın oldugu ıcın onu dusunmeye fırsat olmuyo o luks ıhtıyaca gırıyo dedı
kızım senınkı ıcın sevsmek son derdıdır onun sadece sevgıye ılgıye ıhtıyacları oluyomus delı mısın
hem senın adama cırkın dedım sanma asker olunca kararıyolar bıde ayılasıyolar ondan dedım öle begencek kımse de yoktur onlar merak etme sen askerden tum kızlar kaçar hem

hatta sabah saat 5 de bunların ıhtıyac banyosu varmıs
normalde 7 de kalkılırken 5 de kalkıp ıhtıyac gıdersınler dıye
30-35 tane kabın varms
ama dıyo kı cocuk ınsanın onu dusuncek halı olmuyo zaten 5te kalkmak zor gelıyo ayrıca ekmek hava su gunes gıbı dertlerın oldugu ıcın onu dusunmeye fırsat olmuyo o luks ıhtıyaca gırıyo dedı
kızım senınkı ıcın sevsmek son derdıdır onun sadece sevgıye ılgıye ıhtıyacları oluyomus delı mısın
hem senın adama cırkın dedım sanma asker olunca kararıyolar bıde ayılasıyolar ondan dedım öle begencek kımse de yoktur onlar merak etme sen askerden tum kızlar kaçar hem

.........................................................................

Son düzenleme:
Odam kireçtir benim
Yüzüm güleçtir benim
Soyun da gir koynuma
Tenim ilaçtır benim

Odam kireç tutmuyor
Kumunu karmayınca
Sevda baştan gitmiyor
Sarılıp yatmayınca

Baba ben dervişmiyem
Hırkamı giymişmiyem
Ben sevdim eller aldı
Baba ben ölmüşmiyem
senağlama senağlama senağlama

Odam kireçtir benim
Yüzüm güleçtir benim
Soyun da gir koynuma
Tenim ilaçtır benim

Odam kireç tutmuyor
Kumunu karmayınca
Sevda baştan gitmiyor
Sarılıp yatmayınca

Baba ben dervişmiyem
Hırkamı giymişmiyem
Ben sevdim eller aldı
Baba ben ölmüşmiyem
senağlama senağlama senağlama

çok sevdiğim bir türküdür teşekkürler canım....

Ben bu türküye bayılıyorum.... Sizede tavsiye ederim.. Zülfü Livaneli'den

Yatar gül harmanı gibi
Canımın dermanı gibi
Her yanım da çicek açmış
Binboğa ormanı gibi

Nesine ya nesine
Ölürüm ben sesine
Birdaha vursa iyidi
Nefesin nefesime

canım sese mi geldin
Kadem basa mı geldin
Sağ olsan gelmezdin
Öldüm de yasa geldin

Nesine ya nesine
Ölürüm ben sesine
Birdaha vursa iyidi
Nefesin nefesime

Saçım yüzüme perde
Yüreğim düşdü derde
Ayak üstü duramam
Seni gördüğüm yerde

Nesine ya nesine
Ölürüm ben sesine
Birdaha vursa iyidi
Nefesin nefesime

Bir şafaktan bir şafağa
Bir akşamdan bir akşama
Merhaba demeden daha
Bu gitmeler gitmek değil

Eğil salkım söğüt eğil
Bu benim ki sevda değil
Eğil yağmur rüzgar eğil

Eğil dalga bükül demir
Güzelliğin gerçek değil
Pencerem kör kapım kitli
Bu bendeki seyir değillll

Eğil salkım söğüt eğil
Bu benim ki sevda değil
Eğil yağmur rüzgar eğil
Bu benim ki sevda değil

Eğil salkım söğüt eğil
Bu benim ki sevda değil
Eğil yavrum eğil
Bu benim ki sevda değil

Zülfü Livaneli

sağolsun özlemcim çok güzel şeyler yazıyor. ben de zülfü livaneliyi çok severim. türküleri çok severim... onur akından gaybana geceler i dinliyorum şuan offff offff

oy sevdasına kurban olduğum
bilsen ne gaybana geceler yaşarım
gaybana gecelere oy
kulaklarımda buruk buruk uğultular
ben günlere yanarım günler bana
demem o ki sana
hasretin o kadar koymazdı amma
geceler öyle bir gaybana
gaybana gaybana
geceler öyle bir kötü dilli gavur
gavur ki sorma
geceler öyle bir kötü dilli gavur