hoş geldiniza.s.benim askerim izne gelmişti iyiydi cok sukur.dün gönderdim onu ama bugun konusamadık hiç.sizin askeriniz nasıl.Allah kavustursun bu arada az kalmıs cok güzell yaa
evet canım Rabbim nasip ederse bi sorun çıkmazsa haziran sonu yada temmuz başı düşünüyoruz yeter artık bizim 6 buçuk yıllık bi beraberliğimiz var tek engelimiz şu askerlikti gelince herşey çok hızlı olsun istiyoruz söz nişan sonrada düğün hepsi 5 6 ay içinde bitsinn:dance::dance:
hehee mannakımm bızım de öle olcakk gıbııı
gelcekk cıkcazzz daha oohhh cıkcas cıkcasss
sonra bakcass paramıs olursaa ewlenırızz bılee
evet canım Rabbim nasip ederse bi sorun çıkmazsa haziran sonu yada temmuz başı düşünüyoruz yeter artık bizim 6 buçuk yıllık bi beraberliğimiz var tek engelimiz şu askerlikti gelince herşey çok hızlı olsun istiyoruz söz nişan sonrada düğün hepsi 5 6 ay içinde bitsinn:dance::dance:
busraaa cnm( cok dugulandım yaa
hakkaten umudu olmayanlar bekleyenler napsınnnn
ben bılıomm gecen yıl da ewde oturuyodumm nee bı sevgılııı ne bı umutt yoktu hıcbıseyımm
sımdı sevgılım olduuu hemencık gıttı askerınee askım ama olsunn gelcekk orda üşücek cok bılıyom bunuu
özlıcem ben burdaa sefıl loluomm özluom goremıomm amaa olsunnnn dımııı
ühüüyyyyy
hayırlısı olsun cnm, inşallah herşey gönlüne göre olur. bakalım bizde aynen sizin gibi düşünüyoruz kısmetse, gelince aileleri tanıştıralım, sora söz falan, sora nişan bi kaç ay içinde de düğün falan bakalım nolcak... artık bizimkiler askerden gelince forumda bunları konuşuruzkaydirigubbakcemile3
oyyyy canımm benim ya demek görüştün ya bende şimdi onu soracaktım sana görüşebildinmi diye.. ayyy çok sevindim senin adına ya olsun canımmm nolur çok çok şükür et haline ya senin yerinde olmayı çok isterdim ya ama olsun sen görüyonya biz burda seviniyoruzkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
allahımmm hayırlısıyla askerine kavusmanı,sözlenmenizi evlenmenizi nasip etsin canım beniimmm.hihoyyyt.artık düğün haberlerini burdan alırız.kaydirigubbakcemile5bizde öle düşünüoruz.onun eskerliğinin bitmesiyle benim okulun bitmesi denk gelio.bakalım artık kısmet hersey
aminnnnnnnnnnnnnn canımmmm aminnnnnnn inşallah sizde hemen benim arkamdan gelirsinizzzz..
canımm ben burdan size herşeyi anlatırım o günler bi gelse ahh bi gelseee bu seferde düğün için gün sayarızzzzzzzzlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
:1hug:canımsın sen yaa.yokk halime binlerce kez sükrediorum.gercekten bı cok kısıden sanlıyım.ama benımde sansız oldugum yerler var.tam 365 gün beklıcem onu.bende burda senın yerınde olmayı ısterdım.yerimsenibenAllah yardım edıo ama ya.insallah sonuna kadar böle olur
[FONT="Comic Sans MS"]canım benim askerin nerdeki çok üşüyecek
gelince ısıtırsın sen onunaniknanik
uzun dönemmi kısa dönemmi[/FONT]
oy sende benimm yudum'ummsunnnnn Şeniz
canım peki her hafta sonu çıkabilecekmi senin askerinnn??
kısa kısaaa hihoyyyt gelsınn hemencıkk ısıtırımm onun beeenn
:1hug:canımsın sen yaa.yokk halime binlerce kez sükrediorum.gercekten bı cok kısıden sanlıyım.ama benımde sansız oldugum yerler var.tam 365 gün beklıcem onu.bende burda senın yerınde olmayı ısterdım.yerimsenibenAllah yardım edıo ama ya.insallah sonuna kadar böle olur
ahhh biz kızlarrrrr ahhhhhh elimizde fena silahımız var ya bi gülüşümüzle bile istediğimiz herşeyi yaptırabiliosssssssss:roflol:lülülülülülü
ah be bebegımmm 365 gun mu kaldııı
cokmuss canım yaa
amaa sayılı gun cabuk geccekkk cabucak bıtırp gelceklerr aslan gıbı erkeklerımısss kaydirigubbakcemile5
kızlar bu arada benim takip çizelgem nasıl olmuşşşşşş aşkım gelince ona böle sarılıcammm öpçem öpçemmmm(ama nanaktan:jeyyar:):dance::sm_cool::dance::sm_cool::roflol:kaydirigubbakcemile3[/QU
öp nilaycımm öpp valla yakışır kardeşime:teytey: