ilerdee carsı olunca msndenn de konusuruuzzz kjızlar :)
camera almakk lazımm aslındaaaaa kaydirigubbakcemile
eft cnmm yaaa zayıf olm lazım
zaten mıllett ayyy ne sısko kızzz cocuktan buyukk galbaaa demesın hehe
demez de zayıf ve bakımlı olalımmmmm
aynen öle canımm ya ben 5 kilo versem şimdilik yeticek daha sonra yavaş yavaş bi kaç kilo daha veririmm düğüne kadar toplam 9 10 kilo varya süperrr olurumm süperr ahhhhh aaaaaaaaaahhh hayaller bi gerçek olsaaaaaaaasositosositosositososito
kızlar sormak abesmi olur bılmıom ama sorcam boyunuzla kılonuz kac yaafffkötükedihüso
nastasia nere gitti kızlar?????bi geldi hosgeldin diyemeden gidivedii...nastasiaaa nereyesuunnnn
aynen öle canımm ya ben 5 kilo versem şimdilik yeticek daha sonra yavaş yavaş bi kaç kilo daha veririmm düğüne kadar toplam 9 10 kilo varya süperrr olurumm süperr ahhhhh aaaaaaaaaahhh hayaller bi gerçek olsaaaaaaaasositosositosositososito
canımm kusura bakma geç cevap yazdım aşkımm aradıda onunla konuştum çok yoruluyorlarmış ya ama kapatmak zorunda kaldı ya iştimaya çağırdılar:a015:
tamam vazgectim ama abartıomussunuz gıbı bı hıs var ıcımdee.bizi böle sevsinler boşveriinnn
canımm kusura bakma geç cevap yazdım aşkımm aradıda onunla konuştum çok yoruluyorlarmış ya ama kapatmak zorunda kaldı ya iştimaya çağırdılar:a015:
bende küstünüz sandım bana yaff.sevindim senin adına canımm benim.tek sıkıntıları yorgunluk olsun üzme sen tatlı canını
nastasia nere gitti kızlar?????bi geldi hosgeldin diyemeden gidivedii...nastasiaaa nereyesuunnnn
kısımm sendee tmam ver dedıkk de 9-10 kılo nereyee verıoonn hahaa okdr versennn gelınlıkte gorunmeessssınnn bee kaydirigubbakcemile
burdaayım cnm kaydirigubbakcemile3
misafir wardı ewde giremedim yaww