Sevdiğini özleyenler buyurun

sen gecenin kuytuluğunda nöbette
bense içimde bir hüzün seni özlerim
beni koyupta gittin gurbet ellere
dön yeterki bekletme askerim

aramizda ne dağlar ne yollar
engeller olsa bu aşka ne yazar
kimseyi sevemem seni sevdiğim kadar
sev yeterki birakma askerim

patiskacım ne zaman sorsam boş boş oturuyoruz diyor sevdiceğim. ohh rahatsın deyince, pzt günü başlayacağız eğitime dedi

slmkızlar geldim ... ayrı kaldım baya sizden özledim sizleri...
iki düğün bi kına atlattım:) şimdi buradayım...
cuma günü olan düğünde çok ağladım. ama sevgilim aklıma geldii için değil:) ev arkadaşım ewlendiği için... onu çok özleyecem. ztn damada sürekli vermem sana, kaçıracam onu düüğünden sora diyip durdum... ama sonunda ağlayarak ayrılmak zorunda kaldım... off off bitanecik arkadaşımı çook özleyecem...
sizler naptınız bakalım. benim askerimi baya yoruolarmış, kurtarın benii diyip duruo bende gülüorum sürtsünler burnunu biras die hahhaha:) napalım olcak okdr asker olmak kolay diil...
ztn düğün dernek yapmaktan fazlada konuşamıoz... kızıo bana ben askere gittimden beri gezip duruosun die... napalım böyle günler güsel geçio yoksa wakit geçmez otur düşün düşün evde nereye kdr dimi

slm kızlarrr 2 günlük aradan sonra burdayım kafayı yedim yaaaaaa
neyseee nastasia cımmm canım benimm hoşgeldinnn
şafaaaaakkk 152

bizimki de eğitime başlamamış pazartesi başlıyo bugün ınternet takılmış bana mail atmış çok şükür gideli 5 gün oldu 3kez görüştük mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm

selamlarrr
benim de sevdiğim askerde ve dün doğum günüydü senağlama çok ama çok zor bi gündü benim için. doğum gününü ayrı geçirmek çok üzdü beni bütün gün üzgündüm ve gece de çok ağladım.
onu çoooooooook özledim yaaaa :çok üzgünüm:

Günaydın hanımlar

3 günlük bir aradan sonra yine ben geldim...
Valla özledim sizleri çok alışmışım...
Sınavlarım tarih dışında güzeldi...Mersini alt üst ettim...
Ama şuan çok yorgunum sadece uyumak istiyorum...
Buğün hayırlısıyla biter inşallah...gamyoncuiremsu

Bu arada kızlar sevdiceğimin arkadaşı sevdiceğimin telini yakalatmış...
Ben teli isterse ver diyordum ama çocuğu kimse sevmezmiş çok gıcık biriymiş...
Neyse aşkım dayanamamış kimseye hayır diyemiyorum diyo vermiş teli...
Çocuk izinsiz şarz aletini filanda almış...Tam telde konuşurken komutana yakalanmış...
Komutan çocuğu dövmüş...:çok üzgünüm:Birde mahkemeye vericekmiş...Sevdiceğim diyoki eğer mahkemeye verilirse diyo askerlik 1 yıl bile uzayabilir diyo...Dedim aşkım iyiki sende yakalanmadı ama çocuğada çok üzüldüm inşallah sorun olmaz...Bende yakalansa böyle olmazdı aşkım belkide komutan görmezlikten gelirdi dedi...
Az önce normal telefondan aradı...Lavaboya gidiyorum diye kaytarmış bidenem...
Çok özledim aşkımı yaa:asigim::asigim:

ŞAFAK:125

gızz bukadar üzülme beeesenağlama sende benim gib yapsaydınn şöle bir tane kek üstünede iki tane mum üfleseydin onu resimlerine bkarak senağlama amann hem doğum günü neymiş yawww.. onlar doğalı yıllar oldu kaydirigubbakcemile3

aan dikkatli olsunlar ya bak şafak 125 ken uzar vallahi senağlama benimkininde kitlemişler izin günlerini 3 hafta oluor çıkıyor bunlar böyle giderse 2 yıl yapacaklar

aan dikkatli olsunlar ya bak şafak 125 ken uzar vallahi senağlama benimkininde kitlemişler izin günlerini 3 hafta oluor çıkıyor bunlar böyle giderse 2 yıl yapacaklar

Allah yardımcıları ve yardımcımız olsun...

Şükür az kaldı buğünlerde biter elbet...
Bizde çarşı izni bile yok...Ama olsun sevdiceğim iyi olsunda ben beklemeye razıyım...:asigim:

kızlarrrr napıyorsunuz?
bende geldimmmmhihoyyyt
antalyadayım şimdi tatlımla netten görüşeceğim
nasip olursa 2 gün sonra yanımdaaa:dance:

Allah yardımcıları ve yardımcımız olsun...

Şükür az kaldı buğünlerde biter elbet...
Bizde çarşı izni bile yok...Ama olsun sevdiceğim iyi olsunda ben beklemeye razıyım...:asigim:

sLm kızLar nabersiniz NiLaycım geLmiyon artık diğer siteye....
Bİzde diyozki bu kıza ne oLdu...
VaLLa eLmas Dediki çek kuLağını dedikaydirigubbakcemile3

sLm kızLar nabersiniz NiLaycım geLmiyon artık diğer siteye....
Bİzde diyozki bu kıza ne oLdu...
VaLLa eLmas Dediki çek kuLağını dedikaydirigubbakcemile3

Açılmıyor kiii engellemişlerrrsenağlama
İş yerinde bazı sitelere girmek yasak oda onlardan biri...
Bende neden yavaş diyordum kendi kendime...
Evde zaten internete girdiğim yokk:tomato:
Öğlen bakalım burda teknik işlerle uğraşan ismail ona sölicem bakalım ne dicek...
Zaten mersindeydim yeni geldim kuzuuukaydirigubbakcemile5

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…