Sevdiğini özleyenler buyurun

gızz bukadar üzülme beeesenağlama sende benim gib yapsaydınn şöle bir tane kek üstünede iki tane mum üfleseydin onu resimlerine bkarak senağlama amann hem doğum günü neymiş yawww.. onlar doğalı yıllar oldu kaydirigubbakcemile3

tatlımm cok ıyı fıkırr benımkının dogumm gunundee de ben öle yapayımmm kaydirigubbakcemile2

kızzllaarrrrr merhaba.ben geldimmm..zar zor siteye girmeyi başardım hihoyyyt.sorunmu vardı sitede acep.askerimin hasretine sizin hasretinizde eklendi yaff naniknanik...sırnaşık şey

slm kızlarr ben geldimm
bu arada adaşımmmm hoşgelsin sınavlarının iyi geçmesine sevindim

bu arada şafakk 151 off ya geçmiyo sanki bu günler ya bugün aşkımı göndereli tam 1 hafta oldu ya of:a015:

kızzllaarrrrr merhaba.ben geldimmm..zar zor siteye girmeyi başardım hihoyyyt.sorunmu vardı sitede acep.askerimin hasretine sizin hasretinizde eklendi yaff naniknanik...sırnaşık şey

amanda aman benim yudum'um gelmişşş hoşgeldinn canımmm ya sorma sitede problem vardı bende kafayı yedim 2 3 gün ya

bu arada şafakk 151 off ya geçmiyo sanki bu günler ya bugün aşkımı göndereli tam 1 hafta oldu ya of:a015:

mannakcımm bende yeni geldim şekerim ama hoş geldin lülülülülülü.ben ilk günlerde şafak sayıyodum ama artık saymamaya karar verdim.azı gitti çoğu kaldı desene sırnaşık şey.şaka bi yana geçicek bu günler canım sabretsüprizzzzz

mannakcımm bende yeni geldim şekerim ama hoş geldin lülülülülülü.ben ilk günlerde şafak sayıyodum ama artık saymamaya karar verdim.azı gitti çoğu kaldı desene sırnaşık şey.şaka bi yana geçicek bu günler canım sabretsüprizzzzz

inşallah geçicek canım ya gelince evleneceğimizin hayalini kuruyorum hep ya artık kendi evim olsun istiyorum ya annemlede biraz bozuştum kimsenin gereksiz tripleri hiç ama hiç çekemiyorum ya acayip canım sıkkın keşke şimdi aşkım arasada konuşsam yaÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

nilayım ya özlemişim valla.bize kasıtlarımı var

yaf.depresyona sokucaklardı bizi:nazar:

sorma canım ya resmen yedim kafayı ya saatlerce girmeye çalıştım siteye ama olmadı neyseki şimdi giriyo inşallah yine sorun olmaz dokunmasınlar bizim sitemize ya

inşallah geçicek canım ya gelince evleneceğimizin hayalini kuruyorum hep ya artık kendi evim olsun istiyorum ya annemlede biraz bozuştum kimsenin gereksiz tripleri hiç ama hiç çekemiyorum ya acayip canım sıkkın keşke şimdi aşkım arasada konuşsam yaÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

nilayım,askerın gelınce evlenmeyımı düsünüosunuz?

slm kızlar nasılsınız
nasıl gidiyo askerlerin,zden ne haber

Şafak 30

hoşgeldin canım ya nasıl geçsin işte sende bilirsin bu ilk zamanlar çok zor geçio işte daha bi hafta geçti yaaaaa senin ne güzel bir ayın kalmışşş inş o günleri bizde görüceez inşsenağlama

mannakımmm selammm :))
yahu sıteden böle beklesmek daha eglencelıı kendı basıma bekleyemyorummm :))
acılmadı etmedııı delı ettı walaa :)

hoşgeldin canım ya nasıl geçsin işte sende bilirsin bu ilk zamanlar çok zor geçio işte daha bi hafta geçti yaaaaa senin ne güzel bir ayın kalmışşş inş o günleri bizde görüceez inşsenağlama

Bilmemmi ne kadar zor geçtiğini ilk günlerin canım
Nefes almak bile istemezsin sabah uynamak için sanki hiç bir nedenin yokmuş gibi gelir
İçin acır yüreğin yanar herşey boş gelir
Ama şükretmeliyizki sevdiklerimizi gelecek umuduyla bekliyoruz
Ya hiç umudu olmadan bekleyenler onlar ne yapsınlar deilmi
Zaman bi şekilde geçiyor canım bende ilk başlarda hiç bitmeyecek diyordum
ama 5ay geçmiş nerdeyse

hoş geldiniza.s.benim askerim izne gelmişti iyiydi cok sukur.dün gönderdim onu ama bugun konusamadık hiç.sizin askeriniz nasıl.Allah kavustursun bu arada az kalmıs cok güzell yaa

Arar canım konuşursunuz.
Sizinde bitecek şafak zaman biz farkında olmasakda çabuk geçiyor aslında
yeterki sabırla beklemeyi bilelim. şükretmeyi bilelim
kaydirigubbakcemile5

mannakımmm selammm :))
yahu sıteden böle beklesmek daha eglencelıı kendı basıma bekleyemyorummm :))
acılmadı etmedııı delı ettı walaa :)

selammmm canımmmmmm benimmmm
ya sorma inan bende delirdim buranın en güzel özelliği sizler varsınız beni hepiniz çok ii anlıyo derdimi size anlatabiliyorum ama giremeyince çok kötü oldum ya burda dertleşerek beklemek çok daha güzell

nilayım,askerın gelınce evlenmeyımı düsünüosunuz?

evet canım Rabbim nasip ederse bi sorun çıkmazsa haziran sonu yada temmuz başı düşünüyoruz yeter artık bizim 6 buçuk yıllık bi beraberliğimiz var tek engelimiz şu askerlikti gelince herşey çok hızlı olsun istiyoruz söz nişan sonrada düğün hepsi 5 6 ay içinde bitsinn:dance::dance:

X