acemı bırlıgı dört hafta sürüyo.bu süre içinde her hafta sonu gelicek allah kısmet ederse canımm
canım peki usta birliğinde nasıl olacak?? yani yine görüşebilecekmisiniz?
ewet canım.valla sayılı günleri saymamaya kara verdim.yoksa geçmio böle.bisim erkeklerimiss tabi aslan gibi olcaklar dimi amaa.yerimseniben..oyy kıyamam ben ona yaa.benım askerım bıras göbeklı yemekler az gelıomuş onakaydirigubbakcemile3göbek gitcek bu gidişle
canım ya benimde askerimm göbekliii ama haftasonları spor günü yapmışlar ya ordaki eski askerlerin zamanında yokmuş bubizimkinin şansına yeni onbaşı böyle demiş aşkım 3 km koşmuş hemde o kiloyla birinci olmuş ya bu böyle giderse çok zayıflıcak çookkkk aman Allahım benimde vermem lazım ya
kızlar bu arada benim takip çizelgem nasıl olmuşşşşşş aşkım gelince ona böle sarılıcammm öpçem öpçemmmm(ama nanaktan:jeyyar:):dance::sm_cool::dance::sm_cool::roflol:kaydirigubbakcemile3[/QU
öp nilaycımm öpp valla yakışır kardeşime:teytey:
ahh o bi gelse bi gelse offf offff bıraktım öpmeyi onu göreyim o yetçek bana yaa
usta bırlıgınde de bır hafta sonu gelcek bı hafta sonu gelemıcek canım.:çok üzgünümnada şükür gerçi..
canım sen ne zaman gorcen yarini
ahh o bi gelse bi gelse offf offff bıraktım öpmeyi onu göreyim o yetçek bana yaa
efttt dursa böle krısımızda bebek bebek konussaaaa heytt höytt dese yınee saga sola tükürür gıbı yapsaaa hehehe kıromm benımm kaydirigubbakcemile3
benımmkııı de gobek otesııı enn sonn dleı gıbı yıyıpp gıtmıstıı yanakları böle tom bık tmbıkkk :))
az yesın bakalımmm zayıflasınnn hehe
canımm yaaa süper ya iki haftada bi berabersinizzz süperrrrr
canım ya ben 17 ocakta inşallahhhhhhh senağlamasenağlama anneleri yemin törenine gidecek ama ben gitmem herhalde daha nişanlı değilizya izin falan alamam
aşkımda izne gelmez o yüzden anca askerlik bitinceesenağlamasenağlama
boşver canım yaa onlar bızden şişkoyken bişey olmuo da biz onlardan şişko oluncamı (ki oda olmaz zaten ne kadar verselerde:dance:) sorun oluyo..
canımm yaaa süper ya iki haftada bi berabersinizzz süperrrrr
canım ya ben 17 ocakta inşallahhhhhhh senağlamasenağlama anneleri yemin törenine gidecek ama ben gitmem herhalde daha nişanlı değilizya izin falan alamam
aşkımda izne gelmez o yüzden anca askerlik bitinceesenağlamasenağlama
ıyıy yınee telde konusabılıyonuz mu canımm bızımkıler duysaa kıyametı koparıırrr
konusamammm demıstımm benn nısanlı degılsekkk telde konusamam acıklayamamm senın askerde olduıuıgunu demıstımmm onaa :1ninca:
öle ama canım ya ben bunalıma girerim yaa bide isteme olayları falan olcakkk çok takarım kafama yaaa ramazan ayı hayırlısıyla bi bitsin 3.5 ayda benim mutlaka zayıflamam lasımmm
hımmmmmmmm canım benimde babam bilmio saklı gizli konuşmaya çalışıom 5 ay sonra evlenmek istiom deyince adam varya şaşıp kalacakkkkafamçokkarıştı
hadi ya ewet hiç görmeden 5 ay zor gercekten ama bi de düşün ki 5 ay sonra hep seninle olucak hiç ayrılmicaksınız..:teytey:
kızlar benn zayıflamaya bas koydummm oo benı sıskoykenn sevdı amaa onlayken zayıfladımm
zayıf sevıyomm dıyoduuu daha zayıflamam lazım bugun azz yedım bennn yavas yavass
yılbasına kdrr vercem wallaa gıydıgım yakıssın
hem daha resım cektırıppp gondercezz ya zayıf ve bakımlı gorunmemızz lazım
bu topagı mı sevıyom demesınler hehe
gamyoncuiremsu
çok ama çok zor olacak canım ya ve en kötüsü orda 2 haftada bir çarşı var ya msnyede gelemicek ya ordada göremicem yaaa
çok ama çok zor olacak canım ya ve en kötüsü orda 2 haftada bir çarşı var ya msnyede gelemicek ya ordada göremicem yaaa
ayyy canımm ya aynen ya kesinlikle zayıflamma lasımmm yaa bende acayip takıntı yaptım mutkala vermem lazım güzel gelin olmak istiom benn:dilcikar: