Sevdiğini özleyenler buyurun

bnmde şafak 12 den snra 162
vay beee gnler geçemeye başlıyoooo

mehtapta:19 ağustossssssssssss:KK70:

200'den düşünce bana çabuk geçti gibi geldi canım yaa...
Hele bak 150'den daha birçabuk geçicek inşallah......
Kız mehtap 006 değil miydi ben mi karıştırdımmkafamçokkarıştı Uykum mu geldi nee:uhm:fisfisfis

200'den düşünce bana çabuk geçti gibi geldi canım yaa...
Hele bak 150'den daha birçabuk geçicek inşallah......
Kız mehtap 006 değil miydi ben mi karıştırdımmkafamçokkarıştı Uykum mu geldi nee:uhm:fisfisfis

evet canım işte ayın 13 ü bugün mehtap:006 oluyoo:KK70:

lisede okuyosun sanırım ölemi canım.eğer öleyse bencede erken güzelim.az daha sabretsinn sevdiceğin.sabrederde.sende maşallah de kız,insan kendi kendine de nazar edermiş..

04.04.1989 doğumluyum canım...
19 yaşındayımm gıı büyüyom galibaa...
Ünüv 1 öğrencisiyim...:nazar::nazar:

selemmm kızlarrrrrrrrr ooooo muhabbettt yine baya koyu maşallahhhh Allah arttırsın muhabbetinizi

selemmm kızlarrrrrrrrr ooooo muhabbettt yine baya koyu maşallahhhh Allah arttırsın muhabbetinizi

Hoş geldin adaşımm nasılsın bakimm?

Valla bende normalde akşamları pek takılmam dedim bakim bizim kızçeler ne ediyorr sabahtan beri konuşuyom hala susamadımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende 87 liyim ya.cok yokmus aramızda.tamam verdim gitti nişanlanabüsünüzz:dance:

hihoyyythihoyyyt Babamada sölesenee gıı oda versin beniii:eek: Bizim deli oğlana kalsa ona evet demem için ilkgün tanışmaya razıydı.Bana evlilikten kaçıyon dio...Valla ilgisi yok sadece zamanı var...Küçük gelin olmaya hazır değilim bennkaydirigubbakcemile

Valla bende normalde akşamları pek takılmam dedim bakim bizim kızçeler ne ediyorr sabahtan beri konuşuyom hala susamadımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

konuş tabiki adaşım benim konuşşş
önceki sayfaları okudunmu bilmioım ama canım biras sıkkın işte öteki, askerim abim yüzünden merakla gelmesini bekliyorum

hihoyyythihoyyyt Babamada sölesenee gıı oda versin beniii:eek: Bizim deli oğlana kalsa ona evet demem için ilkgün tanışmaya razıydı.Bana evlilikten kaçıyon dio...Valla ilgisi yok sadece zamanı var...Küçük gelin olmaya hazır değilim bennkaydirigubbakcemile

saka yapıorum canım aferın sana mantıklı davranıosun.benimde okulum bitio seneye inşallah oda bitirince askerliği galiba evlencez:teytey:öle görünüo.helecanlandımmm şimdiii bakk

canım istanbulun neresindesin hangi üniversitedesin??
ben gaziosmanpaşadayıma.s

X