Sevdiğini özleyenler buyurun

Ohh ne kadar şanslısın ya...
O 1 saat bile herşeye değer...
Ama ayrılık anıda insanın canını çok acıtır...
Sevdiceğim izne gelip gittiğinde bende öle olmuştum:çok üzgünüm:
Allah hepimizin yardımcısı olsun (AMİN)

nilaycımm bende cookk memnun oldum tesekkur ederım güsel sözlerin için.
Allah o deli oğlanla seni ayırmasın canım.ne güzelsiniz ya maşallaahh nazar deymesinn

ne güzel yazmışsın nilay yaa
senin yazdıkların çok samimi geliyoo
hatta kendimi buluyorum yazdıklarında iyebilrim
allah herkez böylesini nasip etsin=)

Çok saol canım...
Amin cümlemize...
Sizlerin paylaşımlarıda inanın benim için öyle...
Kader birliği yaptık sizler olmasanız nasıl geçerdi bilmiyorum...
İnanın sevdiceğime hergün anlatıyorum sizleri şafaklarınızı neler yaşadığınızı neler yaşadığımızı nasıl beklediğimizi Böyle hissedebileceğimisöleseler hayatta inanmazdım sevdiceğim benim ilkim ve ben onu çok seviyorum:asigim: Teli kapatma sırası ondaydı dedim ben kapatiyim öğlen kapatmak daha zor oluyor...Sırayı bozma aşkım diyorrŞeniz:asigim: İyi aman inatçı keçi dedim...Aşkım bir şey sölemeyi unutmadın mı dio dedim neymiş? Aşkııımm dio..Dedim tama tamam bende seni çok seviyorum kuzum yaaaa

hersey iyi güzel de dediğin gibi o düdük çalıpta askerleri bi yere toplayıp götürmelerii.aman neyse aklıma getirmiyim yinee...
amiiiinnn allahımm amiinnnn hepimize yardım etsinn:Saruboceq:

nilaycımm bende cookk memnun oldum tesekkur ederım güsel sözlerin için.
Allah o deli oğlanla seni ayırmasın canım.ne güzelsiniz ya maşallaahh nazar deymesinn

Rica ederim canım...
Tam destek hep destek hanımlar...
İlk günler bunlar hep beraber düşücez şafaklarımızı allahın izniyle inşallah....
Aminn canım cümlemizi inşallah:1hug:

hersey iyi güzel de dediğin gibi o düdük çalıpta askerleri bi yere toplayıp götürmelerii.aman neyse aklıma getirmiyim yinee...
amiiiinnn allahımm amiinnnn hepimize yardım etsinn:Saruboceq:

Bencede aklına getirme canım...
Sadece kavuşucağınız anı düşün...
İnannın çoğu zaman konuşamadığımız günlerde erken yatmak istiyorum ki sevdiceğimi belki rüyamda görürüm onun hayaliyle uyurum diye canım o benim yaa:asigim:

Rica ederim canım...
Tam destek hep destek hanımlar...
İlk günler bunlar hep beraber düşücez şafaklarımızı allahın izniyle inşallah....
Aminn canım cümlemizi inşallah:1hug:

valla hep diyorum sizler olmasaydınızz kafayı yerdim,hatta nişanlımada kafayı yedittirirdim ben.iyiki varsınız.senin şafak kaç canım

Kızlar sevdiceğime nisan ayından bu yana yaşadığımız herşeyi anlattığım bir günlük vardı içinde şiirler ikimizin şarkısının sözleri hikayeler...Dün onu almış ve ilk yorumu...Sizlerle paylaşmak istedim...

Aşkım aşkım:) Çok seviyorum ben seni ya:) Kargo geldide açtım baktım herşeye ajandayı okumaya başladım nöbetin var dediler beynimden vurulmuşa döndüm dedim gitmem ben ajandayı okumamışım daha sonra düşündüm daha iyi olur aşkımla mesajlaşırım dedim ve burdayım.Ama çok mutluyum :) Herşey çok güzel aşkım herşey için çok teşekkür ediyorum sana.Anahtarıda gördüm onun için ayrı teşekkür ederim aşkım kalbini artık bana tamamen verdiğinden sonsuza kadar eminim...Eee bunların karşılığı olarak bir öpücüğü hak ettin seni çok seviyorum aşkım:asigim::asigim:

Anahtarın hikayesi ucunda anahtar olan bir kolyem vardı...Bir gün şaka maksatlı konuşurken kalbimin anahtarı kimse açmayı başaramadı.Eğer bir gün olursa bu anahtar ve kalbim tamemen onundur demiştim...Şaka ciddiye bindi...Ve bende birkaç küçük hediyeyle onu gönderdim...Baktım bizim deli oğlan iyice duygusala bağladı romantikleşti...Aşkım bana papatya alcan dimi dedim.(Kendisi gül delisi) Aşkım alcam tabi söz dedi.:asigim: Normalde olsa iddalaşır gül derdi...kaydirigubbakcemile2 Böylece benim dediğim oldu papatya alcek bana:içelim:

Son düzenleyen: Moderatör:
valla hep diyorum sizler olmasaydınızz kafayı yerdim,hatta nişanlımada kafayı yedittirirdim ben.iyiki varsınız.senin şafak kaç canım

Ben ilk zamanlar neler yapmıştım...
Gereksiz alınganlıklar gurur...

Burdaki ablalarımın sözü vardı nilay aşkta gurur olmaz...
Zamanla kabullendim şimdi herşey yolunda şükür...Allah nazarlardan saklasın...

ŞAFAK:12'den sonra 129
Senin şafak kaç?

kalbin artık onundur yani.yerimseniben ne güzel ya.benimde kafama yattı bu günlük veya mektup işi.Allahh nazarlardan korusun sizii..mutlulugunuz daimm olsunn canım

Bu arada sölemeyi unuttum allah tamamına erdirsin yudumcum...
Darısı bizim başımıza inşallah...

kalbin artık onundur yani.yerimseniben ne güzel ya.benimde kafama yattı bu günlük veya mektup işi.Allahh nazarlardan korusun sizii..mutlulugunuz daimm olsunn canım

Aşkım hep söyler mektubun yeri farklıdır diye...
Onuda yazmayı ihmal etmedim...
Günlük daha çok benim kendimi iyi hissetmem içindi...
Sevdiğimi çok özlediğim zamanlarda günlüğe sarılır bütün duygularımı yazardım...Gün içinde neler yaptım neler düşünüyorum herşey...Yanımda olmasa bile neler yaptığımı biliyor artık böylece...Sevdiğime ve bana ait olan çok özel bir defter...
Ki ona çok büyük moral olmuş dün bunu çok iyi anladım...Çocuk gibiydii onu hayata bağlayan sanki bendim...Ne bilim çok farklı bir histi

ewet bencede o da buyuk mutluluk duyuyodur bu durumdan.yanında deıl ama senden haberdara.s..hiç ayrılmayın canımm sımsıkı sarılın bırbırınıze.onun sana cok ıhtıyacı var helede bu donemde daha da

aminn canım aminn.hayırlısıyla insallah isteyenlerinde darısı başınaa:1hug:

Aminnn...

Sevdiceğim duymasın bende istiyorum amadaha erken sankim...
Okulum bitsin inşallah o zaman...
Sevdiceğim de der ki biz ilişkimizi ters yaşıyoruz...
Benim bildiğim kızlar evlilik ister erkekler kaçar bizde ben istiyorum sen kaçıyorsun...
Askerden geldikten sonra söz istedi...Kışa denk geliyor yazın olsun en azından dedi.Erkenn dedim...Kendi aramızda olsun dedi olmaz takamam dedim...Ama burda okudukça yorumları aşkıma haksızlık yaptığımı anlıyorum...En azından kendi aramızda takıcaz yüzükleri inşallah...Ki evde takamıyacağımı sölediğimde tamam aşkım kolyende saklaman bile benim için yeterli demişti...Canım yaa ömrümde onun kadar sabırlı anlayışlı birini görmedim iyiki hayatımdaa

ewet bencede o da buyuk mutluluk duyuyodur bu durumdan.yanında deıl ama senden haberdara.s..hiç ayrılmayın canımm sımsıkı sarılın bırbırınıze.onun sana cok ıhtıyacı var helede bu donemde daha da

Bu kadar olucağını tahmin etmezdim ama bunu çok iyi anladım canım...
Hasretten günlerin çok zor geçtiğinden bahsetmişti...Bende zordur ailen arkadaşların bir yanda ben yazmıştım...Aşkım hani onlarda varda senin hasretin daha bir başka içimde...Seninle hergün konuşuyoruz ama hasretin dinmiyor içimde helede izne gelip gittikten sonra demişti...İşte o an anladım...Böyle düşünmesi beni çok mutlu etti...Artık ikimizi bir aile olarak görüyor onun bütün gelecek planlarında ben benim bütün gelecek planlarımda sevdiceğim...İnşallah bir ömür boyu bu şekilde devam eder...Hepimiz içiinn:asigim:

lisede okuyosun sanırım ölemi canım.eğer öleyse bencede erken güzelim.az daha sabretsinn sevdiceğin.sabrederde.sende maşallah de kız,insan kendi kendine de nazar edermiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…