Sevdiğini özleyenler buyurun

upsss cok kotu olmus ya.cöp kutusundan geri dönüsüm yapamıomusun canım.benımde abım ızne gelıcek cuma gunu.veeeee yişanlımda gelceekkkkkk aynı gunn:lepi

upsss cok kotu olmus ya.cöp kutusundan geri dönüsüm yapamıomusun canım.benımde abım ızne gelıcek cuma gunu.veeeee yişanlımda gelceekkkkkk aynı gunn:lepi

hımmm iki asker birden gelecek valla iyimi desem kötümü bilemedimm
canım gerdönüşüm kutusu boş pcde heryeri aradım yok dosyalar işle ilgili tablolarım falan vardı ya ama eğer tamamen sildiyse kesinlikle konuşmam onunla

öle düşünme canım ya belki yarın cıkmanın telası yuzunden arayamamıstır.yada belkı sana suprız yapıcak.üzme tatlı canını

yok be tatlım son 1 ay kala bana hiç aşkım falan demedi yani sanırım biz ayrılıcaz
gerçi izine geldiğinde hep sürpriz yaptı ama bu sefer arık süpriz yapmaz bana şuanki psikolojimi bir allah bilir birde ben 15 ay içinde yapmadığım fedakarlık yok ailem şileye gidicek ailemi kaşıma aldım uluç gelmeden şileye gitmemek için ama başıma gelenler bakın çok acı ya allah kimseye yaşatmasın..

sukunet immmm nası geçti günün askerin napıooooooooo

yafff gördüm bugun askımı kamuflajlarıyla cokk yakısmıss bıtaneme ama cok kotu oldum canımcım ya.belkıde gormeseydım daha ıyı olcaktı.bı saat gordum onu sonra düdük caldılar toplanıp gıttıler.:a015:daha uc gun oldu ama harbıden ozlemısım onu.ama cuma gelcekkk hafta sonu benleee

ben sizin başınızı ağrıtmıyım biraz daha ağlayayım belki sonra gelirim herkes kavuşma resimlerini ekliyor oysa bana geleceği saati bile söylemediii

yaa yavrum bı ara öle oldu yıne senın yıne gelıp suprız yapmadı mı
yıne öle yapar senın uluc bız bıle bılıyozzz :)))

suprız sevıo ondan sölememıstır saatıınııı

insallah duzelir canım yaaaa.hıc sormadınmı ona neden soguk davranıosun dıe

canım nolur şükret haline ya bak ben 1 ay hiç göremicem ve onlaron orda çarşı izni 15 günde birmiş yüzyüze görüşmeyi bırak msnde bile göremicemm offfffff çok özledimm onu ya çok resimlerimizde gitmiş yicem kafayı ya

yaa saten cnm senınkısının dönup dolasıp gelcegı yer evın :) ne kdr kçabılır kı sımdı unutmustur o askerlık sendromu fix biliyosun

yokk kız ne kötüsü gelsinler özledim kerataları

insallah sılmemeıstır canım ne dıyımm

öle cnm ılk 1 ay aramayabılırler bızı, 15gunde bır de cok yaaa
ama acemılıkte öle bıraz youn calısıyolar cnm egıtımler cok yogun
kaydirigubbakcemile

insallah duzelir canım yaaaa.hıc sormadınmı ona neden soguk davranıosun dıe

sordum hep eski olayları yüzüme vurdu ki hiç önemli olmayan konular neymiş ben o askere gittiği zamanlar daha soğukmuşum ona karşı neymiş gelmesine yakın daha çok ilgi gösteriyormuşum sen beni sevmiyorsun sevdiğine inanıyorsun diye saçmaladı oysaki ben onu hep sevdim...ben 15 ay o istemedi diye arkadaşlarımla görüşmedim sadece annemle çıkıp gezdim istemediği şeyleri yapmadım...bna 1 aydır aşkım,bebeğim deiyor en önemlisi seni seviyorum bile demedi benim eski uluçum deliler gibi seviyordu beni hergün 4-5 kere arardı...son zamanlarda çarşıya çıktığında msn ye gelmemeye başladı hatta geçen hafta msn ye geldi benimle yarım saat konuştu hemen çıktı web cam açtı onu görünce ağlamaya başladım bir baktım uluçta ağlıyor bunaldım tuğçe dedi çıkarkende parmağındaki yüzüğümü öptü çıktı dünde ben yüzüğü çıkardım haberin olsun dedi düşünebiliyormusunuz birde ben ona askere giderken ayıcığımı vermiştim parfümümü sıkıp yanında olduğumu hissetsin diye bana dediki ayıcığını sanamıgetireyim yoksa buradamı bırakayım dedisenağlama

öle cnm ılk 1 ay aramayabılırler bızı, 15gunde bır de cok yaaa
ama acemılıkte öle bıraz youn calısıyolar cnm egıtımler cok yogun
kaydirigubbakcemile

canım acemiliği geçtim ben ya 1 ay ama sonrasında çarşılar 15 günde birmiş ya offffff offffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…