romantik kuzuu nerde ne okuyosun?
Mersin meslek yüksek okulu bilgisayar teknolojisi ve proğramlama canım...
Kız valla buğün çenem açıldı hee susmak bilmedim...
Biri beni durdursunnnhihoyyyt
Mersin meslek yüksek okulu bilgisayar teknolojisi ve proğramlama canım...
Kız valla buğün çenem açıldı hee susmak bilmedim...
Biri beni durdursunnnhihoyyyt
slm kızlar bende kocamı çok özledim. onu bırkıp gelırken çok içim yandı ama ne yapayım bebişimiz için bunu yapmak zorundaydık.şimdi onun gelmesıne çok var zamanda geçmiyo hergün netten konuşuyoruz onu çok özledım...
canım okadar susmak istiyorsan dur ben sustururum senisırnaşık şey
kız nilay sus bakıyım:mymeka:
Kız çok mutluyumm ondan heral...
Aşkımla herşey yolunda...
Pekde bir romantikleştii kuzum benimmhihoyyythihoyyyt
Giydim eşofmanlarımı çıktım gs lisesine kadar .. Soktum ikigün öncesinden aldığım 50 lilik kartı. Baktım ulaşamadan sevdiğimin sesini duymadan 25 kontur kalmış =) Çevirdim numarayı sonra ayrı bir kod var onuda yazdım çaldı ...
Dıt dıt dıt dıt =)
Yok açmıyorlar sonra birdaha aradım
Dıt dıt dıt dıt
Yine açmıyorlar..
Bende kod yazmadan çevirdim direk çıkan çocuğa anlattım. Oda benden bıktı garibim iki gündür başına bela oldum =) ''Dur bacım bekle söz busefer yapıyorum'' dedi. Yaptı vallahi.. Telefona başkası çıktı. Dedim '' Ahmet Şaşmaz'la görüşebilir miyim ? Oda busefer '' yok!. '' dedi. =( '' Nerde ? '' dedim. '' bilmiyorum '' diye cevap verdi. Neyse ''ben Özlem lütfen ama lütfen benim aradığımı söylemeyi unutmayın. Onu çok merak ediyorum. '' dedim. Tama deyince kapadım..
Neyse şansa bir adım öne geldik.. =) Diğer aradıklarım da kimse açmıyor =)) Şimdi herhalde arar ????
Benim onu aradığımı duyunca ??? Oh be içim rahatladı.. Bekleyeyim o aramazssa yarın birdaha ararım.. Konturde alayım.. Bitti konuşmadan =) Böyle işteYaaa ne güzel bir bölüm açmısınız valahi siz olmasanız nasıl içimi döküp rahatlayacaktım kii :S
Giydim eşofmanlarımı çıktım gs lisesine kadar .. Soktum ikigün öncesinden aldığım 50 lilik kartı. Baktım ulaşamadan sevdiğimin sesini duymadan 25 kontur kalmış =) Çevirdim numarayı sonra ayrı bir kod var onuda yazdım çaldı ...
Dıt dıt dıt dıt =)
Yok açmıyorlar sonra birdaha aradım
Dıt dıt dıt dıt
Yine açmıyorlar..
Bende kod yazmadan çevirdim direk çıkan çocuğa anlattım. Oda benden bıktı garibim iki gündür başına bela oldum =) ''Dur bacım bekle söz busefer yapıyorum'' dedi. Yaptı vallahi.. Telefona başkası çıktı. Dedim '' Ahmet Şaşmaz'la görüşebilir miyim ? Oda busefer '' yok!. '' dedi. =( '' Nerde ? '' dedim. '' bilmiyorum '' diye cevap verdi. Neyse ''ben Özlem lütfen ama lütfen benim aradığımı söylemeyi unutmayın. Onu çok merak ediyorum. '' dedim. Tama deyince kapadım..
Neyse şansa bir adım öne geldik.. =) Diğer aradıklarım da kimse açmıyor =)) Şimdi herhalde arar ????
Benim onu aradığımı duyunca ??? Oh be içim rahatladı.. Bekleyeyim o aramazssa yarın birdaha ararım.. Konturde alayım.. Bitti konuşmadan =) Böyle işteYaaa ne güzel bir bölüm açmısınız valahi siz olmasanız nasıl içimi döküp rahatlayacaktım kii :S
özlem cnm inş. kısa zamanda ulaşır sana:teselli:
aman canım herşey yolunda olsunda
sen hiç susmasanda olursırnaşık şey
Şu anda halimi görmeni isterim özlemcim...
Ay ben çok duygusalaştım ya...senağlama
Okurken içim ürperdi kıyamam ben size ya...:1no2:
Senin için her gün dua edicem canım...
Umarım en kısa zamanda sesini duyarsın...:teselli:
O kadar güzel anlatmış ki ilk zamanlarım aklıma geldi...
Unutma ben her zaman söylerim yalan sevgilerin yaşandığı şu zamanda eğer gerçekten sevmeyi biliyorsak sonu ne olursa olsun ÖZELİZ sende bu kişilerden birisin...
Unutma sende iyiki varsın iyiki varsınızkaydirigubbakcemile5
hadi gözün aydın canım yaa. inşallah arar seni. yada sen ona ulaşırsın. okurken bile çok mutlu oldum. dediğin gibi iyiki var bu topik. dert ortağı oluyoruz birbirimize
Sizde iyiki varsınız. Şimdi sizler olmasaydınız ben dert etmiştim en azından rahatlıyorum... Sende herşeyini çok ttalı yazıyorsun umarım mutlu olursun hep hep güzel giderrr.. İçimizde hep böyle sevgileri taşıma dileğiyle... :asigim: