Sevdiğini özleyenler buyurun

oyyy oyyy bugünde akşam oldu çok şükür
son 2 iş günüm
cuma akşam 17:30 da yolcuyum inş.
daha valizimi hazırlamadım bile ne rahatım dimi

Ohhh valla canım hazır olmasa ne olcek kızz ahh keşkem yerinde olsaydımm kız birlikte çıksaydık tatile...Ama benim aşkımda gelseydiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gelin kızlar hep beraber gidelim tatile
güzel olur eğlenirin hep beraber
sizi güzel yerlere götürürüm:jeyyar:
özlem cnım ben antalyaya gideceğim bu cuma onun için valiz hazırlamadım
yıllık izine ayrılıyorum 15 gün yokum.
cihanda antalyaya gelecek ama benden 5 gün sonra gelecek inş.:sm_cool:

ayy ne güzel yaa. senin adına çok sevindim zühalciim.
bizim için de eğlen
ay ne güzel aşkın da geliyooor hihoyyyt

Tatili geçtim aşkım olsaydı bari...
Çok özledim ben bu keçiyi yaa...
Artık telde konuşmak mesajlaşmak bile yetmiyor...

Tatili geçtim aşkım olsaydı bari...
Çok özledim ben bu keçiyi yaa...
Artık telde konuşmak mesajlaşmak bile yetmiyor...

sabret eninde sonunda yanında olacak
telde konuşmak felan yetmiyor diye düşünme bence
sürekli konuşamayan kişiler var
bende öyle diyordum ama bu sıralar teli pek kullanamıyo
yanlış düşündüğümü anladım
bence elimizdekilerin kıymetini bilmeliyiz
çok şükür ki telde konuşabiliyoruz

Çok haklısın zuhalcim...
Ama bazen hasret çok dayanılmaz oluyor..
Yanımda olmasını kokusunu duymayı o kadar istiyorum ki...
böle konuştuğumada bakma yanındaykende çok utanıyorum..
Sen dolu dolu yaşa...
Elbet geçer son 130 gün.

hasret hasret dayanılmaz :) nekssscım yanımda oolmasını kokusunu dıyorsun da ben ona benzer bırını görunce bıle yaaa dıyorum bnm sevgılım de böyleydııııı ama gelceklllerr gelcekler kavuscass

eveeet yine ben geldim bankada işlerimi hallettim ama uyuz oldum ya keri kartı borcum 348di bi kaç gün önce hiç harcama yapmadım 410 diyo toplam borca acayip sinir oldum... bu arada benimde aşkım 4 buçuk gibi aradı kıyafetleri almışlar ama Allahtan sacede yeşil kısa kollularla duruyorrlarmış ve çok sıcakmış orası su içemiyom çok sıcak ve acı diyo sular için yemekler berbat yiyemiyorum diyo canım benim boğazına çok düşkündür ya..orda ondan öceki dönemde gelen kısa dönemdekiler 10 kilo veemişler ya benim aşkımda verirse ben yanarım ya hemen zayıflamam lazımmm

kızlar be geldim nasılsınız?mannakcım bılıorum sen bıraz sinirlisin k.kartın yuzundn niye ole olmus acaba:uhm:

saolun canlarım ama ulucum eski uluç değil bambaşka biri oldu son 1 ay kala askerlik bitti ama sanırım aşkımızda bitti bugün beni hiç ama hiç aramadı çok canım yanıyor...

saolun canlarım ama ulucum eski uluç değil bambaşka biri oldu son 1 ay kala askerlik bitti ama sanırım aşkımızda bitti bugün beni hiç ama hiç aramadı çok canım yanıyor...

öle düşünme canım ya belki yarın cıkmanın telası yuzunden arayamamıstır.yada belkı sana suprız yapıcak.üzme tatlı canını

kızlar be geldim nasılsınız?mannakcım bılıorum sen bıraz sinirlisin k.kartın yuzundn niye ole olmus acaba:uhm:

canım ya bilmiom tam olarak araştırıcam ama şimdi çok daha fazla sinirlendim sinirden ağlama üzereyim benim abimde askerde izne geldi ve pcde benim dosyamda nerdeyse herşeyimi ilmiş benden habersiz aşkımla resimlerim tablolarım ya kafaytı yicem ya

canımmm benim tuğçe şafak 1 demek süperrrr yaaaaaa cuma buluşuon yani aşkınla:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…