- 23 Ocak 2008
- 1.268
- 3
sordum hep eski olayları yüzüme vurdu ki hiç önemli olmayan konular neymiş ben o askere gittiği zamanlar daha soğukmuşum ona karşı neymiş gelmesine yakın daha çok ilgi gösteriyormuşum sen beni sevmiyorsun sevdiğine inanıyorsun diye saçmaladı oysaki ben onu hep sevdim...ben 15 ay o istemedi diye arkadaşlarımla görüşmedim sadece annemle çıkıp gezdim istemediği şeyleri yapmadım...bna 1 aydır aşkım,bebeğim deiyor en önemlisi seni seviyorum bile demedi benim eski uluçum deliler gibi seviyordu beni hergün 4-5 kere arardı...son zamanlarda çarşıya çıktığında msn ye gelmemeye başladı hatta geçen hafta msn ye geldi benimle yarım saat konuştu hemen çıktı web cam açtı onu görünce ağlamaya başladım bir baktım uluçta ağlıyor bunaldım tuğçe dedi çıkarkende parmağındaki yüzüğümü öptü çıktı dünde ben yüzüğü çıkardım haberin olsun dedi düşünebiliyormusunuz birde ben ona askere giderken ayıcığımı vermiştim parfümümü sıkıp yanında olduğumu hissetsin diye bana dediki ayıcığını sanamıgetireyim yoksa buradamı bırakayım dedisenağlama
canım ya bence gerçekten sürpriz yapacak ya bak yüzüğünü öpüp çıktı diyon bence biraz onu merak etmeni falan istemiştir ya